Amenda 1.200 de euro pentru ca a vandut un pestisor unui copil. O femeie din Marea Britanie a fost amendata cu suma de 1.200 de euro si trebuie sa poarte o bratara electronica (dispozitiv de urmarire) pentru doua luni pentru ca a vandut un pestisor auriu unui baiat de 14 ani. Joan Higgins, in varsta de 66 de ani, a fost amendata conform legilor britanice, care spun ca nu are voie sa vanda vietati persoanelor sub 16 ani, insa, scrie publicatia Daily Mail, acest tip de pedepse se dau criminalilor violenti, scrie Libertatea.

Si-a retras fiica de la scoala ca sa aiba bani de operatii. Obsesia britanicei Nileen Namita de a ajunge sa semene cu celebra regina egipteana Nefertiti a facut-o pe aceasta sa ia masuri extreme. Mai exact, femeia, in varsta de 50 de ani, si-a retras fiica adolescenta de la scoala la care era bursiera pentru a economisi bani pentru viitoarele ei operatii estetice. Pana acum, Nileen a cheltuit 225.000 de euro pe 53 de operatii estetice in urma carora spera sa semene cu Nefertiti, dar nu este multumita de rezultat, asa ca planuieste noi interventii, scrie Cancan.

La 106 ani, merge 1.400 km ca sa-si ia pensia. La 106 ani, se poate mandri ca a mers cu trenul si pe jos, in 25 de ani, 420.000 km, o distanta mai mare decat cea dintre Pamant si Luna, care este de 384.321 km. Chilla Vitthaldas merge in fiecare luna 1.400 de kilometri pentru a-si ridica pensia. Autoritatile indiene nu au catadicsit sa schimbe locul de colectare a banilor batranului, dupa ce acesta s-a mutat din oras acum 25 de ani, scrie Click.

Candideaza pentru al 30-lea mandat de primar, la 90 de ani! Daca pentru unii oameni sa ai acelasi loc de munca timp de cativa ani este o corvoada, altii nici dupa 61 de ani nu se plictisesc de acelasi job. Primarul unui orasel din Texas candideaza pentru al 30-lea mandat, pe 9 mai, desi a ajuns la 90 de ani si este in functie de 6 decenii. Hilmar G. Moore este primar in Richmond din 1949, iar tatal sau a fost la randul lui in acesta functie timp de doua mandate. Familia lui Moore s-a stabilit in Texas in secolul 18, ocupandu-se bineinteles cu o ferma de vite. Bunicul sau a avut si el legatura cu politica, fiind congresmen, scrie Libertatea.

"Fata Avatar": O boala ingrozitoare i-a deformat fata. Chinezoaica Wo Xiaoyan, in varsta de 22 de ani, sufera de o boala care i-a deformat fata in mod terifiant. Displazia fibroasa este o afectiune ce se manifesta prin dezvoltarea unui tesut anormal in locul celui osos.Tanara este tratata in prezent la un spital din Lishui Zhejiang (sudul Chinei), iar singura ei salvare este operatia, scrie Click.

Un newyorkez a gasit o valiza cu 80.000 $. Un barbat a gasit in New York o valiza continand 78.383 de dolari si a postat un anunt pe site-ul Craigslist, la sectiunea "Lost and Found" (pierdut si gasit), pentru a-l gasi pe cel care a pierdut-o. "Daca poti descrie celelalte obiecte din valiza si culoarea acesteia ti-o voi returna. O voi duce la politie si daca nu o va cere nimeni voi lua eu banii din valiza, in mod legal", a scris tanarul pe site, precizand ca desi a fost foarte tentat sa ia banii si atat, a facut ceea ce trebuie, scrie Libertatea.

Capsune cu gust de ananas. In Marea Britanie sunt la mare cautare niste fructe deosebite importate din America de Sud. Este vorba de un soi de capsune albe, cu gust de ananas. De Paste, acestea vor avea un pret promotional, respectiv trei euro pentru 125 de grame, pana pe 13 aprilie. Dupa aceasta data, pretul va creste cu aproximativ un euro, scrie Cancan.