Verigheta te face impotent! Va vine sa credeti? Cercetatorii rusi au descoperit ca cei care poarta tot timpul verigheta pot sa capete stari de slabiciune si, in cele din urma, sa ajunga la impotenta partiala sau chiar totala. Cercetatorul Serghei Gagarin, din orasul Severodvink, regiunea Arhanghelsk, a explicat de ce purtatul verighetei are influenta asupra organismului uman, scrie ziarul "Pravda". Din punct de vedere fizic, nervii din deget sunt precum conductorii electrici, iar inelul care il inconjoara actioneaza ca un circuit inchis, intensificand energia pe care o produc, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Situatie incredibila in Zimbabwe! Legea le permite femeilor sa violeze barbatii! O situatie nemaiintalnita intr-un stat, fie el si din lumea a treia, a fost dezvaluita presei si asta pentru ca in Zimbabwe legea le permite femeilor sa violeze barbatii care le plac. In ultimul an, cinci barbati au fost violati de cateva femei din Zimbabwe, iar cea mai recenta victima este un tanar de 26 de ani. Trei femei s-au oferit sa il ia conduca acasa cu masina, dar imediat dupa ce s-a urcat in autovehicul, barbatul a lesinat, fiindca i-a fost astupata gura cu o carpa imbibata cu o substanta ciudata. Cand s-a trezit, era legat si dezbracat, iar femeile au abuzat de el pe rand, scrie Cancan.

Presedintele Maltei a confundat Romania cu Bulgaria. Presedintele Republicii Malta, George Abela, a confundat Romania cu Bulgaria, in timpul discutiilor cu presedintele Traian Basescu, purtate la Palatul Cotroceni. "Ambele tari sunt situate strategic, noi in Mediterana, in extremitatea sudica a Uniunii Europene, Bulgaria (referindu-se la Romania - n.r.) in partea de est, si putem impartasi experienta, ne putem ajuta reciproc, pentru ca investitorii sa poata veni in Malta, iar oamenii de afaceri maltezi sa vina aici si sa ofere si sa invete din experienta Romaniei, dar si din tarile vecine Romaniei: Ucraina, Bulgaria, Ungaria, scrie Click.

S-a facut baba DJ! Iat-o pe Ruth Flowers, o batrana de 69 de ani care lucreaza ca... DJ! Femeia din Bristol, Anglia, a pus muzica in locatii extrem de bine cotate, precum la Festivalul de Film de la Cannes sau in cluburi din Paris. Abba, Queen sau The Rolling Stones sunt formatiile pe care Ruth se bazeaza atunci cand isi face playlist-ul pentru fiecare petrecere, scrie Libertatea.

Iata dovleacul urias care se ingrasa cu 13 kg pe zi! Deja are 6 metri in diametru si cantareste 750 de kilograme. Dovleacul urias crescut de Ian si Stuart Paton se pregateste sa devina cel mai mare din lume. Fratii gemeni Ian si Stuart au crescut dovleci uriasi in ultimii 30 de ani, iar anul acesta ei cred ca unul va stabili un nou record mondial. Fratii Paton din Lymington (Marea Britanie) spera ca al lor "copil" sa se mai ingrase un pic pana la cantarul oficial, sa bata pragul vechi de 784 de kile, scrie Click.

O femeie de 48 de ani a facut sex cu baiatul ei de 9 ani. O femeie de 48 de ani care a facut sex cu fiul ei de 9 ani a aparut astazi in fata unui tribunal din Sydney, Australia, alaturi de sotul ei. Amandoi sunt acuzati de abuz sexual asupra fiului si raspandirea de inregistrari erotice cu micutul pe internet. Atat femeia cat si barbatul si-au recunoscut vina in fata judecatorului, insa mama copilului a declarat ca folosea un "cocktail de medicamente" la acea vreme. Astfel, ea a dat vina pe anumite pastile pe care le-a luat, scrie Libertatea.