Sunt gemene: una e normala, cealalta e pitica. La cei 1,20 metri inaltime si cu o greutate de 14 kilograme, americanca Sienna Bernal este singura persoana din lume care sufera de nanism primordial, in timp ce sora ei geamana este perfect sanatoasa. Faptul ca micuta Sienna a ajuns la varsta de 12 ani a daramat pronosticurile tuturor medicilor, care i-au dat la nastere doar 10% sanse de supravietuire. Gemenele Sienna si Sierra Bernal din Houston, SUA, s-au nascut prematur, la doar sase luni. Sunt surori gemene, dar cine le vede are dubii in a crede asa ceva. In comparatie cu sora ei, Sinny, cum o alinta familia pe Sienna, era mult mai putin dezvoltata si abia cantarea 500 de grame la nastere. Fetita era atat de mica si de fragila, incat parintilor li s-a interzis sa o atinga. "Plamanii nu au apucat sa i se dezvolte, iar pielea ii era incredibil de subtire. Ni s-a spus ca, daca va supravietui, ipoteza care avea o probabilitate de 10%, va fi o leguma toata viata", a povestit Chrissy Bernal, mama gemenelor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ieri cersea pe strazi, azi e multimilionar. Un cersetor care mai avea putin si murea de foame a mostenit o avere de opt milioane de dolari de la fratele sau bolnav de cancer, care a decedat. Detectivul David Lundberg a declarat ca l-a gasit pe Max Melitzer sambata dupa-amiaza in Salt Lake City, Utah, impingand pe strada un carucior gol. Ofiterul l-a descris ca fiind inca in soc: "Vestea a venit pe neasteptate. Este un om foarte bland, in varsta de 60 de ani, foarte placut si mai coerent decat as fi crezut ca poate fi un om in pozitia lui. Pare insa bolnav din cauza lipsei de hrana. Acum, nu va mai trai pe strazi sau in depozite abandonate. Va avea o viata normala, va avea o casa, va putea sa isi cumpere haine, mancare si isi va permite o asigurare medicala", a mai spus Lundberg pentru Associated Press, anunta Click.

Sute de persoane au stat aproape dezbracate in ploaie pentru o promotie! Un celebru magazin de haine a organizat o promotie pentru cumparatorii care se vor prezenta dezbracati la deschidere, dar nimeni nu a luat in considerare ploaia. Astfel, sute de oameni, doar in lenjerie de corp, au stat zgribuliti sub umbrele pentru a putea intra in magazinul din Londra. Promotia magazinului spaniol promitea primilor o suta de vizitatori haine gratuite, iar tinerii, entuziasmati, s-au prezentat in numar foarte mare pentru a beneficia de mult visatele hainute de firme. De curand a avut loc si in Bucuresti o promotie asemanatoare organizata de acelasi magazin, dar numarul celor care s-au prezentat a fost mult mai mic ca al londonezilor, informeaza Libertatea.

A adunat peste 6.000 de sticle de whisky. Bill Reaper, un batranel in varsta de 93 de ani din localitatea britanica Aberdeen, este detinatorul unei colectii impresionante de sticle de whisky. In ultimii 50 de ani, pensionarul a adunat peste 6.000 de sticle, casa lui fiind intesata cu dulapuri pline de sticle cu whisky. Bill a inceput sa colectioneze whisky in anul 1958, cand a vizitat o distilerie si a cumparat o sticla ca suvenir, scrie Cancan.

Plaja pe care aterizeaza avioanele. O plaja de pe insula St. Marteen din Caraibe este locul preferat de turistii care, pe langa bronzul obisnuit, vor sa aiba parte de o experienta unica. Plaja Maho este cunoscuta pentru faptul ca avioanele care aterizeaza si decoleaza de pe aeroportul Princess Juliana, aflat la 300 de metri, zboara la altitudini foarte mici, chiar deasupra turistilor care stau pe plaja. Avioanele trebuie sa coboare la altitudinea minima fata de plaja Maho deoarece pista 10 a aeroportului are o lungime de doar 2.180 de metri. Acest lucru face ca plaja Maho sa fie un punct de atractie pentru amatorii de senzatii tari si pentru cei care vor sa fotografieze avioanele de aproape, anunta Click.

Si-a omorat sotia din greseala, incercand sa impuste un porc. Un barbat din Rusia si-a impuscat mortal nevasta, in timp ce incerca sa omoare un porc, alaturi de ea. Rusul s-a folosit de o arma artizanala. Cuplul incerca sa omoare animalul cu o arma confectionata in casa, insa au avut unele probleme cu incarcarea acesteia. In timp ce barbatul tinea pusca in mana, aceasta s-a descarcat in sotia sa, omorand-o pe loc. Porcul, in schimb, a scapat nevatamat. Barbatul a fost acuzat de omucidere prin neglijenta si ar putea fi trimis in spatele gratiilor pentru doi ani, informeaza Libertatea.