VIDEO Traian Basescu: Este evident ca USL pregateste fraudarea acestui referendum; atunci de ce sa le mai cer eu celor care din revolta nu vor sa valideze lovitura de stat sa mearga la vot?

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 23 iulie 2012, 21:14 Revista Presei | Radio TV


Traian Basescu la B1 TV
Foto: Captura B1TV
Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat luni seara, in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii" difuzate de B1 TV, ca "sunt prea multe elemente care arata clar decizia USL de a frauda acest referendum" si ca "exista riscul", daca in zilele urmatoare nu se amelioreaza conditiile de desfasurare a scrutinului, sa ceara PDL sa nu-si trimita reprezentantii in sectiile de votare si "sa boicoteze total referendumul, ca nefiind organizat in conditii de securitate". "Daca s-ar valida referendumul, s-ar acoperi cu votul popular lovitura de stat. Si atunci trebuie facut tot ce se poate pentru ca referendumul sa nu se valideze si oamenii astia sa raspunda", a spus Basescu.
Traian Basescu despre posibilitatea boicotarii referendumului:
 • Vreau sa explic oamenilor de ce am avut pozitia pe care am avut-o (sa vina lumea la referendum, n.r.). In urma a ceea ce s-a petrecut la noi, si n-o spun ca om aflat in campanie, Romania va avea de suferit multi ani, pentru ca ea s-a descalificat ca stat de drept, s-a demonstrat a fi o tara cu institutii subrede, in care politicienii nu respecta regulile; nimeni n-a crezut vreodata ca prin abuz de lege si de putere, de majoritate, se poate face statul nefunctional in trei zile, inclusiv cu presedintele spulberat.
 • Eu imediat ce s-a anuntat suspendarea am fost extrem de determinat sa-i atrag pe romani la vot. A aparut insa un curent destul de puternic pe internet care cheama la neparticipare, la boicot. Va pot spune ca pe o analiza sociologica in momentul de fata sunt 700.000 de roamani, dintre cei care in mod curent merg la vot, care boicoteaza referendumul. 700.000 din tara care spun "nu suntem parte la o lovitura de stat, nu vreau s-o acopar cu votul meu". Oricat as vrea eu, nu-i pot face pe oamenii astia sa mearga la vot. Pana si PDL-ul de la bun inceput a vorbit de boicotare, si eu am anuntat eu vitejeste ca suntem in coliziune
 • In PDL este o discutie extrem de serioasa de ce un partid care se pretinde democratic sa participe la o lovitura de stat in loc sa spunem "cei care ati dat aceasta lovitura de stat cu acte neconstitutionale, nu vreti voi sa raspundeti dupa ce trece referendumul asta?". Ei spun de ce sa sprijinim noi validarea, cand nu noi am cerut un vot pentru presedinte, ci 256 de parlamentari s-au expus romanilor cu o cerere - sa-l demitem pe presedinte.
 • Intrebarea este: e problema mea sau problema lor sa-si aduca numarul de voturi necesare sa-l demita pe presedinte? Alta intrebare este: vor romanii acest lucru sau nu vor acest lucru? Ei spun "poporul vrea", inseamna ca la chemarea lor poporul va veni la referendum si atunci de ce sa-l mai chem eu?
 • In ce conditii? In conditiile in care eu am crezut foarte mult ca avem o sansa uriasa, respectiv o corectare rapida a credibilitatii noastre. Daca romanii prin prezenta lor ar fi infirmat lovitura de stat prin vot, spunand Nu demiterii presedintelui, noi ne-am fi scurtat perioada de redobandire a credibilitatii la maxim, pentru ca s-ar fi vazut ca un popor european este matur si nu aproba o lovitura de stat.
 • Din pacate, conditiile de desfasurare a acestui referendum pe care le creeaza Guvernul: ati vazut ca au stabilit sa stea urnele deschise de la 7 dimineata pana la 23. Eu n-am niciun reprezentat in sectiile de votare, PDL ca partid parlamentar are dreptul la un reprezentant , deci un reprezentant la cinci reprezentanti ostili.
 • Dar, ca sa se lucreze la urne de la 7 la 23, acel reprezentant trebuie sa fie la ora 5 dimineata in sectia de voatare - ca se numara buletinele, se verifica urnele si se pregateste inceperea votarii. Mai trebuie sa stea si vreo 3-4 ore dupa pentru numarare, proces-verbal s.a.m.d; deci un om ar trebui sa stea vreo 22 de ore in sectie - or, el va trebui la un moment dat sa iasa din sectie, la toaleta, sa bea o gura de apa, sa manance.
 • (Va temeti de fraudarea acestui referendum?) Da, categoric da in aceste conditii.
 • Pe urma, la alegerile prezindentiale trecute au fost camere de luat vederi in sectiile de votare, acum refuza sa le puna, desi le au in scoli; le au in scoli de la bacalaureat, ar fi foarte usor sa le puna pentru ca se poate da filmul inapoi sa vezi votul multiplu.
 • La alegerile trecute au fost de asemenea liste suplimentare separate, acum se raporteaza intr-o singura lista, exact ca sa nu se poata vedea votul multiplu.
 • Sunt prea multe elemente care arata o dorinta apriga de a frauda referendumul. Imi imaginez in mediul rural, unde stau sectiile de votare deschise pana la ora 23, stiti foarte bine ca dupa ora 22 nu mai e nimeni pe ulitele satului... de ce au impins atat de mult ora de inchidere a sectiilor de votare?
 • Deci sunt prea multe elemente care arata clar decizia USL de a frauda acest referendum. Mie imi va fi imposibil ca prin reprezentantii PDL-ului sa controlez ce se intampla acolo si atunci exista inclusiv riscul, daca in zilele urmatoare nu se amelioreaza conditiile, eu sa cer PDL sa nu fie macar reprezentat in sectiile de votare. Exista si acest risc: sa nu-si trimita oameni si sa boicoteze total referendumul, ca nefiind organizat in conditii de securitate. Este foarte posibil ca nici eu sa nu ma prezint la referendum.
 • Vazand dorinta lor de a crea conditii pentru fraudarea refeendumului: fara liste suplimentare raportate separat, cu programul de la 7 la 23, fara camere de luat vederi, cu desfiintarea birourilor intermediare ca sa nu se poate face contestatii... Este evident ca pregatesc fraudarea acestui referendum si atunci de ce sa cer eu celor care din revolta nu vor sa valideze lovitura de stat, de ce sa le mai cer eu sa mearga la vot?
 • In faza initiala am crezut ca vor fi cinstiti, pe zi ce trece vad ca sunt necinstiti. Au mai facut o trasnaie: au emis o lege, acum la ultima sesiune extraordinara, prin care Guvernul este liber sa stabileasca orice program pentru referendum, prin hotarari de guvern. Deci de unde pana acum era prin lege stabilit programul la referendum ca este 8-20, acum s-a trecut prin Parlament, asa pe neobservate, o lege care este in Monitorul Oficial si lasa la latitudinea Guvernului, nu se mai stabileste porgramul prin lege.
 • Cred ca s-a mers prea departe. Oamenii astia n-au inteles nimic din lectia pe care le-a dat-o Bruxellesul si pentru ei nerespectarea legii este un mod de viata, ceea ce ne va costa enorm.
 • (De ce nu face acum anuntul privind boicotarea referendumului?) Vreau sa ma sfatuiesc si cu cei de la PDL. Ei maine au un Colegiu Director in care vor analiza toata situatia si capacitatea lor de a supraveghea sectiile de votare. Daca vor ajunge la concluzia ca sunt riscuri foarte mari, probabil vor lua o decizie ori de boicotare ori de a cere electoratului lor sa nu se prezinte la referendum, situatie in care in niciun caz nu pot sa raman de capul meu si sa spun "Hai, veniti voi ai mei", ca ori ai mei ori ai PDL-ului... sunt aceiasi oameni. Daca ei vor lua o decizie de boicot, eu nu pot sa spun "ma duc singur". Trebuie sa ma coordonez cu ei.
 • Daca s-ar valida referendumul, s-ar acoperi cu votul popular lovitura de stat. Si atunci trebuie facut tot ce se poate pentru ca referendumul sa nu se valideze si oamenii astia sa raspunda


"Programul de suspendare al presedintelui a fost bine discutat in Grecia, cu ocazia zilelor libere de 1 Mai, de Voiculescu si principalii lui lachei din trustul de presa. Au discutat pe plaja, la hotelul Arion Hotel & Spa"

"Oameni ca Voiculescu isi cumpara libertatea cu bani, politicieni ca Antonescu si Ponta isi cumpara suportul mediatic si dau inapoi lui Voiculescu garantia de libertate, e simpla ecuatia"

Despre Sebastian Ghita: "Acest individ si-a permis acum vreo saptamana sa-mi dea un mail, sa avem o discutie, adica "suntem in campanie, poate avem ceva de aranjat""

 • Drama romanilor pleaca si din faptul ca sunt intoxicati de dimineata pana seara. Exista trusturi de presa, in special Intact, care mint populatia de dimineata pana seara si care au devenit mai puternice in unele zone decat actuala Putere
 • Voiculescu a dat bani unora - ziaristilor, iar altora putere. Crin n-ar fi ajuns niciodata sa fie presedinte interimar al Romaniei fara sprijinul lui Voiculescu, Ponta n-ar fi ajuns probabil niciodata premier fara sprijinul lui Voiculescu, si multi altii.
 • (Cand a introdus in CSAT presa ca vulnerabilitate) Toata lumea a spus risc la securitatea nationala, dar exact la asta m-am referit, la inselarea continua a populatiei. Daca va uitati la niste focus-grupuri facute de sociologi, veti auzi la o buna parte din populatie exact expresiile pe care le utilizeaza Antenele. Spre exemplu, bietii oameni nu stiu ce e dedesubt. dedesubt e spaima lui Voiculescu de puscarie, pentru ca are dosare in derulare in instanta, precum si o planificare ce vizeza subrezirea continua a statului roman.
 • Asta este, atat timp cat tii la libertatea presei, n-ai cum sa intervii pe trusturi de presa si ar fi un mare pacat, pentru ca mai devreme sau mai tarziu romanii vor ajunge sa nu se mai lase manipulati de astfel de trusturi de presa
 • De exemplu, va pot spune ca programul de suspendare al presedintelui pentru a se ajunge la a avea justitia in mana, pentru ca asta e obiectivul final, a fost bine discutat in Grecia, cu ocazia zilelor libere de 1 Mai, de Voiculescu si principalii lui lachei din trustul de presa. Nu s-au sfiit sa discute direct pe plaja, la hotelul Arion Hotel & Spa.
 • Lovitura de stat era pregatita de mult si stabilita si mediatic cu toti lacheii din trustul Intact: cum sa faca si ce teme de atac folosim la adresa presedintelui.
 • Mie imi sunt mai scumpe valorile decat riscurile pe care le incumba libertatea de expresie pentru oameni care lupta impotriva statului, impotriva justitiei, impotriva politicului legitim. Mi-e mai scumpa valoarea care inseamna libertatea presei. Am convingerea ca este o perioada de tranzitie si pana la urma vom ajunge la o societate normala.
 • Multi spun "Basescu a impartit societatea", eu spun "trusturile de presa au impartit societatea". Aduceti-va aminte ca la un moment dat era si trustul Realitatea cu tot potentialul lui si trustul Intact, acum lucrurile s-au mai decantat la Realitatea de cand Vintu are probleme penale.
 • La Romania TV este tot un urmas a lui Vintu, acolo este patron tot un domn care traieste din bani publici si face politica pentru a santaja politicul. Mie acest individ care-i patron la Romania TV si-a permis acum vreo saptamana sa-mi dea un mail, sa avem o discutie. De cand pana cand discut eu cu un santajust, proprietar de trust de televiziune. Aici au ajuns indivizi de teapa astora care cand puna mana pe o televiziune... Da, a trimis un mail pe adresa mea in care imi cere o discutie; adica "suntem in campanie, poate avem ceva de aranjat"; iar eu ii spun "Daca ma intorc, multe contracte cu statul o sa pierzi, baiatule! Pentru ca nu poti sa folosesti banii statului ca sa santajezi un presedinte".
 • Aici este probabil marea problema pe care eu o am in relatia cu patronii de presa.
 • Sunt lucruri care pot fi negociate si oricand fac compromisuri in zona politicului cand prioritatea este sa ai un guvern stabil si zone in care nu se poate. Este lista cu zonele in care compromisul este imposibil, iar aici discutam despre securitatea nationala prima data si la numarul doi este justitia.
 • Voiculescu reuseste sa aiba un control pe oameni politici, pe ziaristi, si chiar pe ministri - de exemplu, il are pe cel care e la Ministerul Agriculturii, caruia i-a dat bani de casa, iar asta ii e dator toata viata lui sa-i plateasca ratele inapoi.
 • Fiecare cumpara ce are nevoie. Voiculescu are nevoie sa-si cumpere libertatea, trebuie sa-si puna oameni in fruntea statului, ca sa-l protejeze de justitie. Eu ii spun de pe acum: si daca nu voi fi eu, de justitie tot nu va scapa, pentru ca justitia, dupa parerea mea, a intrat pe un drum ireversibil; chiar daca ei ar pune la justitie sefi aprobati de Voiculescu, judecatorii si procurorii sunt foarte greu de pus sub control, chiar de sefii lor de multe ori. 
 • Deci oameni ca Voiculescu isi cumpara libertatea cu bani, dupa ce s-au infruptat din banii statului fara rezerve, politicieni ca Antonescu si Ponta isi cumpara suportul mediatic si dau inapoi lui Voiculescu garantia de libertate, e simpla ecuatia. Voiculescu ar trebui sa vada cu atentie ca acelasi crez l-a avut si Vintu, iar acum acesta e parcat la odihna.


 • (Aveti vreodata cosmarul ca s-ar putea sa declarati intr-o zi ca ati fost invins de alianta puscariabililor?) Nu (rade). Nu, nu-l am, pentru ca sunt extrem de determinat sa-mi mentin pozitia. N-am niciun motiv... daca opt ani n-am facut compromisuri cu ei, doar n-oi face acum cand mai am doi ani de mandat; pentru ca mai am doi ani de mandat, am uitat sa va spun. 
 • Intr-adevar este un referendum mult mai greu, dar e "forta democratiei" - democratia utilizata distructiv poate sa dea o aparenta de legalitate unei lovituri de stat, cum e cazul nostru. Si vreau sa va spun un lucru legat de plangerea pe care niste politicieni ai USL au facut-o la Parchetul General: Eu nu am fost primul care a utilizat public aceasta expresie, dar ea este perfecta fata de ce s-a intamplat la noi si obiectivul lor este sa-si acopere lovitura de stat cu mana poporului, au lasitatea sa si-o ascunda in spatele poporului, sa-l cheme ca Basescu a fost rau, ca le-a taiat salariile, pensiile, sa-l dam jos pe dictator; de fapt, ei isi acopera propria ticolasie si spera ca prin votul popular vor fi absolviti de faptele pe care le-au facut, acelea de a da lovituri institutiilor statului. Ma indoiesc ca Romania mai poate suporta a doua lovitura de stat dupa cea din 2007, sub aparenta democratica; am indoieli foarte serioase aici. 
 • Legat de cum a fost posibil: asta permite Constitutia, permite ca prin votul majoritar al Parlamentului presedintele sa fie suspendat si trimis in fata poporului la asa-zisa judecata; in realitate, la judecata nu sunt eu, eu mi-am castigat dreptul unui mandat de cinci ani prin alegerile din 2009,iar Constitutia spune ca mandatul este de cinci ani indiferent cum arati in sondaje, ca nimeni nu sta opt ani cu 50%; pe 29 romanii trebuie sa voteze daca dau dreptate celor 256 de parlamentari sau nu, nu voteaza daca imi dau dreptate mie, ca eu n-am cerut un vot; romanii vor decide daca au avut dreptate puscariabilii sau presedintele ales. 
 • (Credeti ca atunci cand a avut loc daramarea Guvernului Ungureanu au fost si bani la mijloc pentru obtinerea voturilor necesare?) Spre exemplu, de intalnirea, discutia si planul stabilit in Grecia, la Arion Hotel & Spa pe plaja, stiu. Despre bani doar am auzit, deci nu am certitudini, asa ca mi-e greu sa spun. Cert este ca dl Voiculescu a anticipat cu vreo doua luni inainte, a spus ca un mare numar de parlamentari va trece si se va pierde majoritatea, pentru ca i se apropia procesul, avea termen la Inalta Curte, a scapat cu trecerea Monitorului la Guvern.
 • (Despre institutii care devin partase sau sustin ideea unei lovituri de stat) N-as spune. Aici as face urmatoarea precizare, anume ca nu exista decat o singura institutie partenera a majoritatii si a lui Voiculescu: aceasta institutie s-a numit Guvern; care a emis ordonante de urgenta si a neutralizat de la actiune institutii care puteau preveni lovitura de stat: au blocat Avocatul Poporului ca sa nu poata ataca OUG-urile, au blocat CCR sa nu se poata pronunta pe hotararile Parlamentului. Decat sa trimita un pluton de soldati la TVR au trimis un pluton de parlamentari care au scos Opozitia din Consiliul de Administratie, decat sa trimita un pluton la CCR au trimis o OUG, decat sa trimita un pluton sa-l ia pe Avocatul Poporului au trimis o alta OUG... si tot asa.
 • (Aveti sentimentul ca serviciile - SRI, SIE - au tradat?) Ca sa-l am ar fi trebuit sa nu fiu informat despre lovitura de stat. Or, eu am fost informat, stiam tot programul si am stiut si momentul declansarii operatiunii, cand a cerut Ponta sa vina Parlamentul din vacanta sa-l asculte ce ispravi a facut el la Bruxelles.
 • (De ce nu ati iesit public sa anuntati faptul ca se pregateste aceasta manevra?) Pentru ca nici nu aveam cum s-o previn, planul mergea mai departe, de asta a si fost dat atat de scurt.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10338 vizualizari

 • +28 (48 voturi)    
  boicotam pe 29 (Luni, 23 iulie 2012, 21:20)

  bobobobo [utilizator]

  din cauza lui Ponta si Crin euro creste in fiecare zi
  din cauza lui Ponta si Crin benzina a ajuns la un pret de lux
  din cauza lui Ponta si Crin spunem ‘adio schengen’
  din cauza lui Ponta si Crin am deteriorat relatiile diplomatice din ue
  din cauza lui Ponta si Crin vom plati 5 lei un euro
  din cauza lui Ponta si Crin boicotam pe 29
  • +16 (18 voturi)    
   Sa dai libertate de exprimare penalilor -nu romani (Luni, 23 iulie 2012, 21:32)

   Sash [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   nu romanilor ?

   "Llibertatea" de exprimare a penalilor ingradeste libertatea de informare a romanilor

   Bullshit
   • +14 (20 voturi)    
    Au innebunit pucistii bolsevici! (Luni, 23 iulie 2012, 23:16)

    AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Sash

    De cand Traian Basescu le-a dat-o in plic ca va boicota total referendumul, multi au intrat intr-o stare vecina cu nebunia. La trustul Intact s-a dat alarma, la Realitatea TV a inceput sa se urle iar la Romania TV se fac valizele!!!...
    • -1 (5 voturi)    
     Basescu se vrea etern (Marţi, 24 iulie 2012, 9:07)

     Roua [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

     Din fericire pentru noi si din pacate pentru el, Romania mai are o bruma de democratie.
     • +1 (3 voturi)    
      asa este (Marţi, 24 iulie 2012, 11:34)

      eugenrc [utilizator] i-a raspuns lui Roua

      democratia lui voiculescu si a prietenilor sai ponta si crin .

      Antenele si Realitatile si-au indeplinit pe deplin rolul.

      Romani abonati la aceste canale tv au ajuns sa sufere de orbul gainilor si sa numai fie in stare sa vada fapte evidente ce aduc prejudicii satului Roman.

      E pacat ca se doreste destramarea acestei tari si pauperizarea ei .

      Actiunile lui Crin si Ponta au priza in general la oamenii sarmani si fara cine stie ce educatie si ii indeparteaza pe cei foarte educati .
      Din pacate se pare ca asta se doreste , indepartarea cat mai multor valori de tara asta.
      • 0 (0 voturi)    
       nu e lovitura (Marţi, 24 iulie 2012, 18:40)

       Goriot [utilizator] i-a raspuns lui eugenrc

       o lovitura de stat nu se face prin referendum.....
   • -9 (15 voturi)    
    a innebunit Basescu (Marţi, 24 iulie 2012, 1:05)

    peluzar [utilizator] i-a raspuns lui Sash

    Este evident faptul ca Basescu a innebunit. Se pare ca nu mai are discernamant datorita alcoolului.
    • -2 (4 voturi)    
     de ce... (Marţi, 24 iulie 2012, 7:30)

     ravenka [anonim] i-a raspuns lui peluzar

     nu te duci si tu sa tai peluza?
    • -4 (8 voturi)    
     e planul C .... (Marţi, 24 iulie 2012, 9:42)

     adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui peluzar

     disperare totata .
     nu mai conteza aparentele de barbatie , onoare , imaginea catre UE .. nimic .. doar scaunul .

     el nu se agata de scaun , deaia nu vrea sa castige la masa verde ....
     • 0 (4 voturi)    
      Si daca castiga asa, care e problema? (Marţi, 24 iulie 2012, 10:25)

      V.R. [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

      Poporul este intrebat daca presedintele a incalcat Constitutia sau nu. Daca suficienti oameni considera ca pana si intrebarea este nejustificata, este corect ca Basescu sa ramana in functie.
      • -1 (3 voturi)    
       nu . (Marţi, 24 iulie 2012, 11:34)

       adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui V.R.

       cine nu voteaza nu conteaza .
       asa a fost si va fi la orice forma de alegeri .
       • 0 (2 voturi)    
        gresit! (Marţi, 24 iulie 2012, 12:23)

        dj [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        ia verifica tu mai bine ce inseamna referendum, ca exista o multime de informatii pe net. Daca mai mult de jumatate din populatie NU participa la referendum inseamna ca nu e de acord cu el!
        • 0 (0 voturi)    
         dar referendumul (Marţi, 24 iulie 2012, 15:25)

         dexas [utilizator] i-a raspuns lui dj

         lui Base, cu injumatatirea nr de parlamentari, a fost vorba de vreun cvorum?!
  • -14 (24 voturi)    
   pentru furnici cu memoria scurta (Luni, 23 iulie 2012, 22:16)

   titirica [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   http://bnr.ro/files/xml/nbrfxrates2008.htm

   Oare cat era EUR in 2008???

   Oare cat era benzina in 2008???

   Mai terminati cu manipulari si dezinformari
   • +11 (15 voturi)    
    sa inteleg ca mintea ta ingusta (Luni, 23 iulie 2012, 23:00)

    nostradamus12 [utilizator] i-a raspuns lui titirica

    a uitat ca Europa intreaga a trecut prin criza? Te simti cumva stabil pe picioarele tale (economic vorbind) ca sa nu depinzi de Europa? Vorbesti de benzina? Detinutul nastase ti-a vandut petrolul si te-a facut dependent de austrieci, ai memoria sa de scurta...
    • -2 (4 voturi)    
     Scurta... (Marţi, 24 iulie 2012, 8:38)

     F@r [utilizator] i-a raspuns lui nostradamus12

     Cred ca a ta este si mai scurta (memoria). Verifica ritmul de crestere a carburantilor din 2007 incoace si fa o comparatie in tre Romania si alte tari UE, nu-i tot da cu criza. V-a invatat asta una si buna: criza. Romania nu este in zona euro. Iar noi raportam leul nostru la euro. Cat era cursul in 2007?

     Si cum ramane cu "Romania refuza sa intre in criza"? Asta nu v-a ramas intiparita in memorie?

     Si de ce, ma rog, nu te simti stabil pe picioarele tale? Poate din cauza masurilor de siguranta luate de guvernele Boc? Poate pentru ca suntem de 5 ori mai datori fara sa realizam nimic? Poate pentru ca memoria ta este foarte scurta.
    • +1 (3 voturi)    
     pai inca e in criza ... (Marţi, 24 iulie 2012, 9:43)

     adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui nostradamus12

     chiar mai mare ca pana acum ... deci ?
    • -1 (7 voturi)    
     esti incredibil (Marţi, 24 iulie 2012, 9:46)

     titirica [utilizator] i-a raspuns lui nostradamus12

     eu spuneam doar ca argumentele ca in 2 saptamani au crescut cu cateva procente si EUR si benzina nu stau in picioare, consultand statisticile.

     faptul ca Europa a trecut prin criza nu scuza masurile dezastruoase ale unui Guvern.

     Realitatea e realitate: in 4 ani am avut crestere de aproape 30 % pe curs EUR/RON si peste 40 % pe litru benzina.

     In 4 ani in care Basescu a guvernat practic. Unde sunt masurile de reglare in acesti 4 ani???
   • 0 (4 voturi)    
    draga titirica (Marţi, 24 iulie 2012, 9:48)

    break a leg [utilizator] i-a raspuns lui titirica

    este adevarat, in acesti 3-4 ani moneda noastra s-a devalorizat. dar, pentru o privire obiectiva, priveste te rog si monedele din regiune. ele s-au devalorizat constant, alaturi de a noastra, in tot acest interval.

    nu este cazul si acum. in ultimele saptamani, singura moneda care se devalorizeaza este cea romaneasca, in timp ce monedele din regiune s-au intarit sau au stagnat.

    aceasta este o informatie verificabila, sunt date care se pot vedea de catre oricine care este real interesat de argumente intr-o discutie sau chiar interesat sa vada pur si simplu realitatea
   • +1 (1 vot)    
    dar cum erau preturile (Marţi, 24 iulie 2012, 12:25)

    dj [utilizator] i-a raspuns lui titirica

    in anii '90 cu tov ilici in frunte mai tii minte? Si nu era criza mondiala...
    Ei bine, ar fi bine sa iti aduci aminte si daca nu, si Doamne fereste, ramane usl la putere, o sa iti aduca ei aminte....
  • -15 (25 voturi)    
   din cauza lui Base (Luni, 23 iulie 2012, 22:27)

   dexas [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   si a faptului ca el nu intelege faptul ca romanii nu il mai vor, statul roman va cheltui atatia bani cu referendumul. Daca si-ar fi dat demisia am fi scapat de o asemenea cheltuiala.
   • +11 (15 voturi)    
    lool (Luni, 23 iulie 2012, 22:58)

    alex34 [utilizator] i-a raspuns lui dexas

    de unde stii ca romanii nu-l mai vor? pana acum e clar ca parlamentarii nu-l mai vor, ca de' , astora nu le place munca, corectitudinea, justitia si alte treburi dastea..., deja au reusit sa implanteze ideea in mintea oamenilor?
   • +7 (9 voturi)    
    BOICOT IMPOTRIVA OPORTUNISTILOR PATRIOTI (Marţi, 24 iulie 2012, 1:21)

    rebecai [utilizator] i-a raspuns lui dexas

    "Eu si Crin Antonescu ne-am dat seama atunci ca datoria noastra fata de dumneavoastra este sa il aducem pe Traian Basescu in fata judecatii romanilor..."

    Antonescu si cu Ponta sunt judecatori la fel de ilegitimi, ca Iliescu si Gelu Voican Voiculescu. Asa cum Nicolae Ceausescu, a fost redus la TACERE printr-un SIMULACRU de PROCES, tot asa, Ponta vrea sa-l condamne pe T. Basescu, fara a-i oferi o JUDECATA corecta. De ce? Pentru ca nu-l intereseaza ACTUL de JUSTITIE. E vorba de fapt, de o RAFUIALA PERSONALA si de o LUPTA pentru PUTERE, care nu are legatura cu BINELE cetatenilor romani. Asa cum lui Ceausescu trebuia sa-i fie inchisa gura, pentru ca putea dezvalui intregul COMPLOT, tragand dupa el si pe alti participanti la lovitura de stat, de atunci, la fel si acum, folosindu-se aceleasi tehnici, Traian Basescu este intimidat si amenintat.


    ""Va rog sa ma sprijiniti sa ne aparam tara si sa o pastram doar pentru noi..."

    In ce CALITATE vorbeste V. Ponta dspre tara? Cine sunt acesti "doar pentru noi"? Le-a dat CINEVA tara pe mana si noi nu o stim? Au creat ei o ROMANIE SECRETA si Basescu Traian i-a deranjat? Ce au facut V. Ponta si C.Antonescu pentru Romania??? Ce au sacrificat ei pentru tara? Prin ce s-au afirmat cei doi ca elevi/ studenti/ angajati? Cine sunt "onorabilele" persoane care gireaza pentru V. Ponta si C. Antonescu? De ce nu ar merita sa conduca tara cei care au obtinut rezultate STRALUCITE la studii in tara si in strainatate, barbatii si tineri care au fost si sunt cinstiti, care au respectat toate CRITERIILE si REGULILE? Acesti OAMENI ar putea vorbi in numele tarii, aparandu-i VALORILE, TRADITIILE si CULTURA. V. Ponta si C. Antonescu nu conteaza decat pentru baronii din partidele lor, nu pentru tara aceasta. Daca tineau la aceasta tara si la intregul POPOR ROMAN, C. Antonescu ar fi fost tot timpul prezent la serviciu, iar V. Ponta ar fi muncit sa scrie o lucrare de doctorat serioasa si originala.
  • -1 (3 voturi)    
   din cauza... (Marţi, 24 iulie 2012, 8:27)

   F@r [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   Dar nu din cauza lui Ponta si Crin gandesti tu asa prost...
  • -1 (3 voturi)    
   Basescu e las (Marţi, 24 iulie 2012, 9:06)

   Roua [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   Este evident ca Traian Basescu pregateste boicotarea acestui referendum din cauza lasitatii care il caracterizeaza. Nu si-a dat demisia in 5 minute, nu si-a dat demisia cand i s-a cerut, acum nu accepta nici demiterea sa, realizata in mod democratic.
 • +27 (37 voturi)    
  boicotam pe 29 (Luni, 23 iulie 2012, 21:21)

  bobobobo [utilizator]

  Iata fratilor ce pun la cale...si-au facut socotelie Pucistii!!!!!!!!!!!!!!!!
  35% prezență: USL trebuie să fure 135 voturi pe secție (65 000 voturi pe județ)
  - 45% prezență: USL trebuie să fure 45 voturi pe secție (20 000 voturi pe județ)
  - 47% prezență: USL trebuie să fure 25 de voturi pe secție (12 000 voturi pe județ)
  - 49% prezență: USL trebuie să fure 10 voturi pe secție (5 000 voturi pe județ)
  - 50% prezență: USL trebuie să fure un vot într-o secție (un vot într-un județ)
  • -8 (18 voturi)    
   Prezenta la vot se cunoaste de pe acum, (Luni, 23 iulie 2012, 22:20)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   este la nivelul de 53% , plus minus 3%, din listele electorale. Deci USL se va folosi de culmea democratiei: Basescu sa fie demis cu un singur vot furat.
  • +9 (11 voturi)    
   Multumesc bobobobo! (Luni, 23 iulie 2012, 22:51)

   solar [utilizator] i-a raspuns lui bobobobo

   Ai reusit sa ma convingi definitiv, dragul meu!! NU MA DUC LA REFERENDUM nici daca ma scoate din casa cu politia!! Ai facut un calcul foarte simplu si foarte convingator!!! Bravo!
  • 0 (2 voturi)    
   Poate ar trebui sa dai cu pixu la politie (Marţi, 24 iulie 2012, 8:26)

   uviolet [anonim] i-a raspuns lui bobobobo

   Daca ai dovezi, mergi la Politie si da cu pixul. Denunta frauda sau abtinete in a debita tampenii pe care oricum, nici tu nu le crezi.
   Pe mine m-ai convins sa merg la VOT. Pentru ca VOTUL MEU NU POATE FI FURAT DE NIMENI !
 • +18 (26 voturi)    
  Aprob (Luni, 23 iulie 2012, 21:30)

  Straistaru Eugen [utilizator]

  Aud la lume "Basescule, o tara intreaga te uraste!" ....se intampla sa trec pe langa un tv deschis pe A3, aud expresia...

  Aud la un moment dat la A3 "Dar sa il demita si sa vina la popor sa vedem daca il mai vrea sau nu" .... aud exact aceiasi fraza de la lume

  Spun la niste prieteni ca nu mi-a bagat nimeni in cap ca ponta a plagiat, ci m-am uitat eu cu ochisorii mei si m-am convins...iar ei imi spun ca nu a plagiat, si e o conspitatie basista....in aceiasi zi, aceleasi expresii care le foloseau, se regaseau si la A3....

  Dar sunt curios, si rog HotNews sa ne spuna ce rating are in ora de varf A3, pe emisiuni daca se mai poate, ar fi super, macar asa am sti cam cata parte din populatie a fost spalata la creier
 • +9 (21 voturi)    
  dupa ce am fost jignit atatia ani (Luni, 23 iulie 2012, 22:07)

  nostradamus12 [utilizator]

  fiind catalogat ca "basist nenorocit" de oameni fara coloana vertebrala, mai suport si "umilinta" de a zambi duminica seara alaturi de romanii pro-europeni odata cu intoarcerea la palatul Cotroceni a presedintelui Romaniei, Domnul Traian Basescu.
  • -1 (3 voturi)    
   jigniri (Marţi, 24 iulie 2012, 8:44)

   F@r [utilizator] i-a raspuns lui nostradamus12

   Ai fost jignit atatia ani, nici tu nu ti-ai pastrat coloana vertebrala.
 • +10 (16 voturi)    
  Voiculescu e mult mai bine pozitionat (Luni, 23 iulie 2012, 22:08)

  Con_stan_tin [utilizator]

  in aceasta lupta politica, e cu turma si l-a izolat pe Basescu fata de turma. Daca voia sa-l puna dupa gratii pe Voiculeascu primul lucru pe care trebuia sa-l faca Basescu era sa-l izoleze fata de turma.
 • -13 (27 voturi)    
  Cat de Ipocrit poate sa fie... (Luni, 23 iulie 2012, 22:12)

  titirica [utilizator]

  pai in 2004 nu cu ajutorul lui Voiculescu a ajuns la putere cu alianta DA??? Atunci nu era coruprt si rau Voiculescu?

  Incredibil cum vrea iar sa prosteasca lumea...
  • +7 (11 voturi)    
   ..... (Luni, 23 iulie 2012, 23:19)

   alex34 [utilizator] i-a raspuns lui titirica

   daca te uiti un pic in spate voiculescu mereu s-a aciuat pe langa cei cu puterea si nu a facut decat sa-si urmareasca interesele. n-au nici o treaba cu interesul national...
   • 0 (2 voturi)    
    a fost rugat de basescu (Marţi, 24 iulie 2012, 9:45)

    adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui alex34

    sa vina la putere ....

    memorie scurta sau minciuni ?
  • +3 (5 voturi)    
   bine macar ca nu te-ai mai uitat la a3 (Marţi, 24 iulie 2012, 0:01)

   MosIonRoata [utilizator] i-a raspuns lui titirica

   Macar ai ascultat un om care iti vorbeste si nu te prosteste in fata cum o fac toti nesimtitii din usl. Tot ce a spus se leaga si are logica.
   Nu vad unde e ipocrizia, cand felix a fost cu alianta DA a facut-o poate pentru aceleasi motive pe care le are si acum cu diferenta ca nu a primit nimic la schimb, acum primeste tot ce vrea el de la papagalii astia.
   Daca tu te simti bine ca voiculescu sa isi bage mana pna la cot in buzunarul tau si apoi tu sa il ierti si sa ii mai dai si de la tine chiar daca esti la pamant cu banii, ca de' ti-e baiat simpatic, e problema ta, Eu muncesc din greu pentru banii pe care ii cstig si nu tolerez hotii care ma fura.
   • -1 (3 voturi)    
    sunteti fenomenali... (Marţi, 24 iulie 2012, 9:49)

    titirica [utilizator] i-a raspuns lui MosIonRoata

    problema nu e la Voiculescu. Problema eu o vad la Basescu.

    Pai daca Voiculescu e corupt inseamna ca nu faci aliante cu el. Indiferent daca e interesul lui Voiculescu sa se asocieze cu tine.

    Daca Basescu e o persoana cu principii atunci nu accepta sa se alieze cu persoane ca Voiculescu .

    E logic.

    Eu sunt satul e smecherii din astia: Esti cu mine esti bun, nu esti cu mine esti rau, corupt....

    Vreau sa dispara toti din viata politica
 • -9 (13 voturi)    
  phiiii.... (Luni, 23 iulie 2012, 23:29)

  Codruta N [utilizator]

  Se poate sa vorbeasca asa urat despre Ghita, care i l-a dat pe tava pe Vantu (cu Realitatea) - e drept, in schimbul unor contracte babane, vorba lui Base, "cu statul"? Vaaaaiii... rusineeee...!!! pai, unde-i recunostinta, tovarasi?

  Sau... era doar fumigena, ca sa nu observam ca Ghita s-ar putea sa-i faca servicii si in continuare? :D
 • +5 (9 voturi)    
  USL va fura din nou (Marţi, 24 iulie 2012, 0:17)

  Rafaila [utilizator]

  Intelegind ca este practic imposibil ca USL sa aiba cistig de cauza la referendum - multi nu vor vota iar dintre cei care vor vota foarte multi vor vota NU - mi-am pus intrebarea care ar putea fi planul B al hotilor, avind in vedere ca nu-si pot permite sa piarda referendumul. Intr-un tirziu mi-a picat fisa! Ei nu organizeaza referendumul ca sa-l cistige, nici nu prea se agita pentru asta si oricum este deja pierdut, ei organizeaza referendumul ca sa-l fure! In vazul lumii, cum tot in vazul lumii, fara rusine, au dat lovitura de stat. Acesta este planul B al USL - furtul grosolan, mirsavia dusa la extrem. Dar ne putem astepta la altceva, ne putem astepta fie si la un dram de cinste de la niste hoti, banditi parlamentari penali? NU!
 • -8 (10 voturi)    
  popor, mase, boicot, pff (Marţi, 24 iulie 2012, 1:22)

  ovidiu. [utilizator]

  Base treci acasa ca ne plictisesti, esti o fosila politica. Altii la rand.
 • -5 (9 voturi)    
  votez DA la referendum! (Marţi, 24 iulie 2012, 9:28)

  Montesquieu [utilizator]

  carmaciu' a pierdut orice fel de legatura cu realitatea. a reinceput delirul cu mogulii (apropo, patriciu a devenit mogul de omenie? :)) ), parlamentul cel rau, frauda etc

  evident, nu mai putea baga placa cu posta si cu sarea. nu de alta da' posta a fost bagata-n faliment de gangsteru' lui de casa, cocos.

  imi place tare manipularea cu ipotetica frauda. in 2004 urla ca un apucat ca e fraudat, ca e furat etc, doar ca dupa alegeri sa se dovedeasca evidenta: a mintit.
  lucru facut constant in cele doua mandate, minciuna tinand la basescu loc de tehnica de guvernare.

  bre base, spre ghinionul tau, lumea s-a mai desteptat; nu mai gasesti naivi care sa-ti mai asculte delirul asta de final.
  GATA, s-a terminat, esti pe faras!

  pe 29 pleci definitiv de la cotroceni si pe 30 vei incepe drumurile regulate la parchet.

  DA basescule, vrem sa pleci, DA, te vrem in fata justitiei, DA, e momentul sa platesti pentru abuzurile si hotiile tale!

  votez DA la referendum
  • +1 (3 voturi)    
   Huă (Marţi, 24 iulie 2012, 10:52)

   The Knight [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

   Taci măi, sfincter dereglat. Îți place corupția.
 • -5 (7 voturi)    
  :)) (Marţi, 24 iulie 2012, 9:58)

  catalin_mattei [utilizator]

  hai sa o spunem pe aia cinstita! Romania este impartita in acest moment in doua parti: una a cetatenilor care au un comportament activ din punct de vedere al implicarii in viata sociala si politica ( cei care se prezinta de regula la vot ) si o parte pt care politica nu conteaza indiferent de cine si cum conduce. Cei care sunt adeptii votului in alegeri sunt votanti ai diverselor forte politice deci si ai PDL.. Prin miscarea solicitata de T Basescu se incearca acapararea partii neimplicate sub umbrela fortata a sustinatorilor PDL si T Basescu ( impunerea mesajului conform caruia cine nu voteaza este de partea lui T Basescu) ceea ce este absolut incorect caci cea mai mare parte sunt oameni pt care politica nu intereseaza absolut deloc... cam asa sta cu Basescu.. este o manipulare a unor realitati electorale romanesti.. nu este vorba de frauda ( din cei ce voteaza majoritatea este impotriva lui T Basescu si nimeni nu are nevoie de a frauda).. Imaginea insa este a unui T Basescu care din barbat politic de anvergura devine nu doar mic ci chiar o gaina ( sa ne referim in limbajul strazii)
 • 0 (0 voturi)    
  cel mai corect este (Miercuri, 25 iulie 2012, 0:16)

  visio [utilizator]

  sa avem in fiecare sectie de votare, observatori independenti; romansi sadea sau internationali; asa, sa vadsa toata lumea ca usl organizeaza un referendum corect....
  ah, vorbim de usl cu primul ministru plagiator? scuze, merg la somn....


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by