Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a declarat, joi seară, la Digi 24, că PNRR nu este în niciun pericol, dar momentan este mai greu de gestionat, în condiţiile în care mai mulţi miniştri au în răspundere câte două ministere. Cseke Attila a mai precizat că trebuie găsită o soluţie pentru ca în România să se instaleze un guvern cu puteri depline, potrivit News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cseke Atilla a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, dacă PNRR este în pericol din cauza demiterii GUvernului şi a afirmat: ”Nu cred că va fi în pericol, în sensul în care miniştrii duc două ministere, va fi mai greu de coordonat. Din acest punct de vedere, un guvern care s-ar instala mai repede, în mod categoric ar ajuta pentru că, pe PNRR, după ce şi Consiliul aprobă, în câteva săptămâni noi trebuie să demarăm în trombă această chestiune”.

Ministrul Dezvoltării a mai precizat că trebuie găsită o soluţie pentru instalarea unui nou guvern, în beneficiul PNRR.

”Eu sper că totuşi, în zilele următoare se cristalizează o situaţie politică şi legat de PNRR şi legat de situaţia pandemică deloc uşoară în care suntem şi dacă cerem responsabilitate de la fiecare individ şi dacă cerem să se vaccineze şi dacă cerem să se autoapere şi să îi apere pe cei din jurul lor, cred că şi clasa politică trebuie să dea dovadă de responsabilitate, trebuie să găsim o soluţie pentru instalarea unui guvern că ţara are nevoie”, a declarat Cseke Attila.