Invitat la emisiunea "Fanatik" (Telesport), mijlocasul celor de la CFR Cluj, Eugen Trica, a vorbit despre semi-esecul cu Craiova si i-a atacat pe fanii Stelei despre care a zis ca sunt nerecunoscatori si ca si "ei ar merita sa fie injurati".

"De ce sa ma injure galeria Stelei in Ghencea? Am jucat acolo si, zic eu, am facut lucruri bune. Am luat un campionat, o cupa. Supercupa am castigat-o singur... Se scria in ziare: <>. Am jucat cu Lacatus si sunt mandru de asta. Nu accept sa fiu injurat de altcineva. Fanii l-au tot injurat ba pe Dica, ba pe Neaga... suporterii nu merita sa fie si ei injurati? Cine sunt suporterii Stelei sa injure pe cine vor?", a declarat Trica.

Mijlocasul clujean a mai declarat ca lui i se par "perversi" acei jucatori "care pupa stema clubului si steagurile galeriilor. Eu nu sunt pervers. Eu imi fac treaba unde sunt platit".

Mijlocasul a mai continuat cu un atac la adresa jucatorilor straini si a staffurilor venite din alte campionate la noi in tara: "Spre deosebire de alti jucatori straini care vin la noi sa munceasca, eu am respectat jucatorii si poporul bulgar cand am jucat acolo... Ma refer la secundul lui Peseiro... Ai vazut?.. Vine la tine in tara si te mai impinge sa-ti ia mingea.. Daca a venit la noi sa manance o paine, sa ne respecte!".

Referitor la remiza obtinuta de CFR in fata Craiovei Trica a acuzat lipsa de concentrare si automultumirea care s-a instalat in sanul echipei si a avertizat ca CFR-ul risca sa iasa din lupta pentru titlu.

Eugen Trica a tinut sa laude echipa din Banie si a declarat ca: "In doi ani Craiova se va bate la titlu. E o echipa de copii care zburda pe teren. M-a alergat fundasul Dananaie de am dormit neintors azi noapte. Am scapat ieftin doar cu 1-1".

"Dupa meciul cu Craiova mi-am pus o gheata in cui, iar daca mai continui asa doua-trei meciuri o pun si pe a doua", a mai declarat Trica, precizand ca sunt si jucatori tineri care asteapta sa joace si ca nu s-ar mira daca va fi trecut pe banca in meciul urmator.