Despre lansarea candidaturii la Presedintie
- N-as fi vrut sa se spuna acelasi lucru despre mine ca si despre Emil Constantinescu: ca m-a infrant sistemul.
- Am obligatia sa validez primul mandat, care sa insemne castigarea unui nou mandat.
- Am avut suficiente nereusite, nu am putut sa duc la capat programul cu care am castigat alegerile, dar am obligatia sa continui.
- Imi dau sanse mari, chiar foarte mari (n.r. la alegerile prezidentiale). Pentru ca eu am avut un dezavantaj ca presedinte: s-a creat peste personalitatea mea o zgura de minciuna si n-am reusit sa ies zi de zi sa replic la fiecare.
- Trebuie sa le arat romanilor ca nu m-am schimbat: ca n-am facut compromisuri cu "sistemul ticalosit", ca n-am lucrat pe ascuns cu nimeni, ca n-am solicitat niciunui judecator sau procuror sa fabrice vreun dosar, ca familia mea n-a beneficiat de bani din bugetul de stat, ca nu mi-am angajat fiicele in administratie sau agentii.
- Permiteti-mi sa spun ca ii dau mai multe sanse (n.r. guvernului Croitoru de a fi investit, fata de pronosticul de 50% avansat luni, intr-un interviu pentru HotNews.ro). Si n-am sa atac partidele, ci am sa vorbesc de contracandidat, de solutia alternativa pe care o sustin partidele coalizate in aceasta alianta ad-hoc.
- Domnul Johannis s-a prezentat ca fiind omul liberalilor in faza initiala, pe urma imbratisat si de PSD si de UDMR. Eu stiu un lucru, si scuzati-ma ca intru in detaliile gandirii mele in desemnarea candidatului, PNL a fost partidul care a intrerupt acordul stand-by preventiv pe care Romania l-a avut in 2005, l-a intrerupt Calin Popescu Tariceanu, deci liberalii nu cred in relatia cu Fondul.
- Anul acesta, cand s-a pus problema acordului cu Fondul, liberalii au fost impotriva. Si eu am gresit cand am spus initial ca nu avem nevoie de acord cu Fondul, dar am revenit asupra deciziei cand am primit estimarile specialistilor, care clamau necesitatea unui asemenea demers. Nu poti sa fii consecvent cand ai facut o eroare. Liberalii si acum sunt impotriva acordului cu FMI.
- Domnul Johannis n-a vorbit nimic despre solutiile economice. Acum e prea tarziu. Acest om n-a spus nimic despre problemele actuale ale Romaniei. Faptul ca a venit ca exponent in principal al PNL-ului, care a atacat la Curtea Constitutionala toate legile pentru care noi ne-am anganjat in relatia cu Fondul, acest lucru a devenit pentru mine un mare semn de intrebare.
- Nu puteam lua in consideratie o asemenea propunere, caci dansul a devenit si exponent al PSD-ului. Nu mai vorbim ca PSD a lucrat Legea salarizarii, Legea pensiilor, a plecat de la guvernare si acum e impotriva acestor legi.
- Cred ca toate aceste argumente limpezesc faptul ca, nici daca aveau cu 50, 100 de voturi mai mult, pe mine nu ma impresioneaza ce-au facut astazi, legat de sustinerea lui Johannis.
- Grupul de la Grivco - acei oameni stiu foarte putin despre situatia reala a Romaniei. Este un grup extrem influent, dar eu am o responsabilitate pentru ce s-ar putea intampla, sunt seful statului. Nimeni nu poate sa-mi spuna ca eu n-am nicio responsabilitate pentru ca domnul Geoana, Iliescu, Voiculescu, Hrebenciuc, impreuna cu Marko Bela si Crin Antonescu au stabilit altfel.
- Eu am o singura mare obligatie, sa dau Romaniei solutia de care are nevoie acum. Si cred ca am luat decizia corecta pentru Romania.
- Am facut toate interventiile cu putinta pentru ca FMI sa vina in Romania sa faca o evaluare, indiferent care e situatia Guvernului. In zilele urmatoare vom sti daca Fondul va veni. Noi daca nu primim acesti bani, putem intra intr-o mare dificultate sociala.
- Eu nu pot sa tratez lucrurile cu aceeasi usurinta precum partidele politice. Pentru mine desemnarea unui premier credibil, ca alternativa la premierul Emil Boc, care sa continue masurile luate, era esentiala. Ce sa fac eu cu un om care nici n-a citit acordul cu Fondul? Eu as fi vrut ca orice candidat la functia de prim-ministru sa fie constient de importanta acestui lucru (n.r. acordul cu FMI) si sa o spuna public.
- Vicepresedintele american Joe Biden tine la Bucuresti un discurs extrem de important, care vizeaza politica fata de regiune. Vizita sa este un semnal extrem de pozitiv. Si cu ocazia asta, vreau sa spun ca cei care vorbesc despre izolarea Romaniei se balacesc intr-o mare minciuna.
- Maine voi emite decretul prin care voi consfinti organizarea referendumului pentru un parlament unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari de la 471 la maxim 300.
- Acest referendum este parte din nereusitele din primul meu mandat, dar asta nu ma face sa dezarmez. Am mai avut ca proiect votul uninominal, n-am reusit sa conving partidele, m-am dus la referendum. Acum voi face acelasi lucru.
- Suveranitatea poporului se exercita prin referendum. N-as vrea sa cred ca parlamentarii ar putea gandi sa nu respecte vointa poporului.
- Timp de cinci ani am fost umilit aproape zi de zi peste tot la televizor, iar acest referendum este parte din Romania pe care eu o vad in viitor: un stat modern, cu structuri flexibile. In timp ce eu ofer o viziune electoratului, ceilalti ofera un program cu doar doua cuvinte: Jos Basescu!
Sa dea Cel de Sus sa scapam de dictator.
Ajunge cinci ani de parazitare.
La cos cu Eba, Udrea, Ridzi and co.
Sper sa vina Klaus sa rezolve mizeria dictatoriala tip Kazhstan sau Belarus. Ajunge cu rusinea unei Romanii second hand basesciene
Votez Basescu!
Sincer, imi pare rau ca nu iti pot oferi decat un singur minus.
Dupa cum vedeti am incercat sa contrazic un "ante-vorbitor" fara sa jignesc si sa injur, acum va astept pe dumneavoastra sa vad care si cum ma va injura.
Cu deplin respect, Andrei B.
As aprecia foarte mult un raspuns.
Multumesc,
Andrei B
- Sunt pentru referendum. Dar imi doresc, daca ramane asa cum vrea initiatorul, sa aiba doua intrebari distincte:
1 - Sunteti pentru (modificarea constitutiei etc...) parlament unicameral?
2 - Sunteti pentru reducerea numarului parlamentarilor de la XXX la maxim 300?
Si asta pentru ca eu nu sunt pentru un parlament unicameral dar doresc reducerea numarului parlamentarilor.
Cred ca lucrurile trebuiesc bine gandite, altfel ajungem iar la jumatati de masura, ca in cazul votului uninominal, care s-a dovedit o ideie buna infaptuita prost (nu uitati ca avem parlamentar ales cu 17 voturi...).
In rest... o singura urare: nu va mai certati pe forumuri; sa va vad la vot!
(Cine nu voteaza, nu conteaza!)
1. ok
2. ei sunt vocea poporului deci trebuie sa se infaptuiasca ce spun ei (adica noi)
3. ei nu vor sa te intrebe ATUNCI. nu a zis nimeni ca nu vor sa faca deloc referendum. Doar nu atunci. Mai mult, ce se intampla daca trece masura? Alegeri anticipate? Sau te chemam pe tine sa decizi cine sta si cine pleaca?
4. vezi punctul 2
5. valabil si pentru basel
6. chiar conteaza cat e de oficiala sau legala? atata timp cat actioneaza conform dorintei poporului e ok.
Nota: daca parlamentul nu mai actioneaza conform dorintei poporului e clar, trebuie schimbat. Pana atunci eu sunt de parere ca basel ar trebui sa asculte de parlament. Si cand ma gandesc ca numa ce am fost la vot... de ce nu a bagat referendumul inainte ?
acu da-i inainte cu hahaielile...
si eu care credeam ca traian imi va urma exemplul si va deveni sfant!
pe de alta parte spectacolul pe seama poporului e grotesc, credeti ca ii afecteaza pe ei ca si persoane? sa fim realisti, ptr cei bogati asta e ca un joc pe xbox. si mai sint si lingaii care sint snobi de dau in benga. sa bagam frica in ei cum si ei au bagat-o in noi
Promitem pe ce avem mai sfint(adica pe nimic) ca vom reforma reforma.
Marii patrioti romani au reusit impotriva evidentei sa desavirseasca unitatea statala a romaniei prin unirea din 1918, eveniment crucial in istoria noastra ca popor.
Inceputul instabilitatii politice in 1938, a determinat o succesiune de evenimente ce au dus la ciuntirea sanctuarului national{ resemnarea in fata dicktatului din 1940},acceptarea conditiilor tratatului de pace de la Paris din 1947 de catre delegatia comunista.
Deportarea in gulagul sovietic a aprox. 1,2 milioane de romani din provinciile rapite, exterminarea elitei politice{patriotii,ctitorii unirii din 1918}in inchisori, a armatei romane in lagarele de prizonieri a permis sistemului comunist implantat sa prolifereze.
Caderea comunismului in europa{1989}a obligat structura comunista din romania sa planifice o reformare a sistemului premeditind o schimbare de fond perenizind sub alte forme de influenta si dominare controlul asupra statului.
Fosta nomenclatura comunista si-a impins pionii din esalonul doi si trei, descendentii, pe scena politica, saturind-o, avind initiativa au controlat desfasurarea operatiunilor de privatizare si spoliere a resurselor vitale ale natiunii in detrimentul a milioane de cetateni.
In acest moment la un PIB de aprox. 240 miliarde, tara are contractate datorii{imprumuturi} de aprox 90 miliarde de catre clasa politica post ‘89, cifra ce se va dubla in urma reesalonarii, datoria acumulata nu va putea fi platita decit printr-un efort national de durata{ 50 de ani}, nepotiilor nostri le vom lasa un tribut imens.
Continuare :Romani tradati _02{ Concluzie-intrebari }
Partidele politice, considerate’’institutii fundamentale ale statului’’sunt de fapt sateliti artificiali ai unui nucleu central de coordonare transpartinica, ce actioneaza impotriva intereselor natiunii, chiar daca masa membrilor este constituita din cetateni de buna credinta.
Conform unui principiu elementar exista o proportie semificativa de persoane de buna credinta in fiecare partid, cei ce creaza dinamica, altfel masa ar fi amorfa, numai ca nu pot sa influenteze o schimbare fundamentala, sa reformeze din prisma faptului ca nu detin puterea de decizie, influenta lor este simbolica, de fatada.
Intrebari:
01} Considerati ca cele douasprezece milioane de romani imprastiati pe mapamond{de tradarile ciocoilor (iudelor), de vitregia vremurilor, din diverse considerente, }, sunt parte integranta a natiunii romane, ar merita o recunoastere de facto prin crearea unui minister si atribuirea proportionala a reprezentarii in parlament, concomitent cu reducerea parlamentului la o singura camera{nota : minoritatile nationale din romania sunt reprezentate in parlament de catre 40 de senatori si deputati !!!}, schimbarea constitutiei care sa stipuleze in preambul ca deputatii in momentul in care sunt alesi prin vot direct{ revizuirea votului cacialma din 2008}devin reprezentantii poporului nu ai unor interese meschine de partid, legiferarea pedepsei de inalta tradare la adresa alesilor ce transgreseaza principiile etice ale functiei, aceste masuri ar constitui un act de dreptate ?
02} Considerati ca actuala clasa politica{cadrele de decizie ce detin controlul absolut in interiorul partidelor( toate partidele sunt contaminate)}se poate reforma singura{din hiene pot sa devina miei}, sau aparitia pe scena politica a unor noi formatiuni politice cetatenesti de toate orientarile{stinga, centru, dreapta}este necesara pentru a anula efectul conspiratiei transpartinice, a recistiga statul de drept, a determina renasterea valorilor moral-etice?
Exemple de asemenea persoane in jurul carora poate s-ar putea coaliza ceva ar fi Mona Musca, Monica Macovei etc
nu l-a infrant sistemul, el a infrant sistemul.
A reusit sa ticaloseasca sistemul, sa-l subjuge intereselor oligarhice a propriilor lingai. Daca l-am votat acum 5 ani a fost pentru ca parea ca va trage pe toti coruptii in teapa!
Nu, a reusit sa ne treaga in teapa pe noi, oamenii cinstiti. Si sa ofere Romania pe tava prietenilor de pahar si afaceri necinstite.
Ne-a furat Romania, asta este adevarul.
Ne-a infrant, trist, dar cat se poate de adevarat,
Ps. Parlament Unicameral? :O... Parca imi suna a Mare Adunare Nationala, nu-i asa? Toate marile democratii (culme, inclusic Rusia, despre care stim cat de democratica e) au 2 Camere, noi vre 1... Doamne ce dobitoc...
Doar negocierile de la Golden Blitz sunt de aprobat, restul alesilor vor distrugerea tarii.....
Este evident ca doar noi detinem adevarul absolut.. cred ca va-ati prins.
Romania are nevoie de un lider puternic care sa-si impuna vointza in fatza adversarilor .
Va stimez ca luptati pentru readucerea fratilor Moldoveni in Europa unde le este locul - nu vrem presedinte care sa aiba stapan , iar d-vostra ne-ati dovedit ca sunteti printre putinii politicieni fara stapan.
D-zeu sa ne ajute sa scapam de lichelele comuniste care sufoca parlamentul.
Pentru a putea fi validat un referendum este nevoie ca la vot sa se prezinte jumatate plus 1 din numarul celor inscrisi pe listele de vot, adica vreo 9 mil de alegatori. Cifra care, trebuie sa recunoastem, nu are cum sa se atinga, avand in vedere procentul celor care se prezinta de obicei la vot...
Asa ca toata mascarada reprezinta doar o cheltuiala inutila.
Si asa poate fi si acuma. Chiar daca nu se prezenta suficienta la vot, totusi are sanse.
Si mai ales ca e si in ziua alegerilor, e sansa si mai mare ca de data aceasta sa se prezinte mai multi ca la ultimul referendu.
Oricum nu poate strica sa ai mai clar pe hartie dorinta poporului, si asta fara prea multe cheltuieli in plus.
Asa ca lasati-o mai moale cu votul asta uninominal si cu reducerea nr de parlamentari, ca nu aici este problema. Problema in tara asta este ca nu stim sa-i respectam si pe cei care voteaza cu PSD,PRM, UDMR sau alt partid decat PD-L. Si ei reprezinta vointa "poporului" pe care il invocati cu atata sarg. Asta chiar daca nu ne place . Vointa "poporului" nu este numai portocalie, si atata timp cat se ignora 65% din Parlament, adica din vointa "poporului" nu vom iesi din criza asta politica provocata.
Totusi exista oameni care au votat-o si au trimis-o in Parlamentul European.
Trista tara....
Incearca putina originalitate...pui de PSD-ist
STIMA NOASTRA SI MANDRIA BASE,EBA si cu NUTZI!
Pe noi de ce nu ne intreaba nimeni daca VREM SA O JUDECAM PE NUTZI UDREA PT FURTUL DIN BANII NOSTRI??
Poate da fostul presedinte basescu traian u ndecret pt asta???
Nu poate pt ca-si da singur foc.
Bravo Base ca dai semnalul ca esti hotarit! Altfel... cred ca sintem cu totii constienti ca referendumul, chiar daca se va desfasura in ziua alegerilor prezidentiale, va fi invalidat din lipsa de cvorum.
Bine ati revenit in comunism!
Democratia la nivel national sta in numarul mare de participanti sau numarul mare de reprezentanti ai grupurilor mari, iar presedintele este in acest fel un element periculos anti-democratic care trebuie sa aiba cele mai mici puteri, preferabil doar simbolice sau doar pentru relatii internationale.
Astept inca poporul momentul cand romanii se vor maturiza social si vor inceta sa-si caute un patriarh.
jenant,analfabet economic,fara logica,doar lozinci si fraze populiste,este destul de disperat...
P.s. Nu sunt un susținător a lui Traian!
De ce sa nu ramana parlament bicameral dar cu mai putini parlamentari?
Daca vrea un raspuns, sa puna cum trebuie intrabarile la referendum. Nu suntem fraieri sa muscam momeala.
VIN LA VOT
In loc sa sustine proiecte cu adevarat liberale precum reducerea interventiei statului in economie, reducerea cheltuielilor publice, taierea pensiilor speciale etc. ei il trimit pe Olteanu la BNR, se aliaza cu socialistii (PSD) si resping in Parlament referendum pentru reducerea mizeriei din Parlament.
Unde esti tu Maniule...
Tind sa cred ca mai bine il aleg pe Basescu care macar are sange in instalatie sa mai elimine din parazitii din parlamentari si veniturile "speciale" ale clientelei socialistilor..
Toate protipendada politica a secolului 20 a fost formata din oameni care aveau in gand doar propriul interes. Numai atunci cand interesul lor personal a coincis cu interesul national (vezi Unirea de la 1918) au "facut" si ei ceva util pentru tara... Romania a fost "contruita", din intrigi, lupta politica si tradare, deci nu cred ca o sa se schimbe ceva vreo-data... asta ne este firea :(
Nu este adevarat, ei au tot interesul sa nu votati ca sa-si puna scursurile lor in posturi cheie.
Ei sunt in minoritate dar voi puteti scapa de ciuma rosie doar daca votati.
Timp de 70 de ani au supt sangele acestui popor si au indatorat tara cu peste 30 de miliarde de Euro pe care o sa-i platim binenteles noi.
Daca nu votezi nu ai nici macar dreptul sa comentezi.
Vrei sa comentezi intai te duci si votezi, e simplu.
Indiferent de optiunea ta aceasta se face incepand cu cabina de votare.
Daca e democratie inseamna ca votez pe cine vreau eu, nu pe cine-i place vecinului.
Daca nu mergi la vot este un act de iresponsabilitate.
Cu 20 de ani in urma cand nu conta votul nostru ne parea rau, acum daca avem acest drept de ce sa ne batem joc de el.
Daca tara intra in faliment este un lucru deosebit de grav care ne va afecta pe toti.
Nu inteleg bucuria unora care se manifesta ca si cum cineva ar zice "Wow! Ciuperca atomica! Ce misto e! O sa facem cancer! Ce tare!" ...
Lehamitea e vecina cu infantilismul.
Daca se imbolnaveste sau e invitat undeva in strainatate, se amana legea pana se intoarce...
Parlamentul ar arata cam asa: 3 membri de la PDL, 3 de la PSD, 2 de la PNL, 1 de la UDMR si cate un sfert de membru de la minoritatile mai importante.
Pentru legile mai importante, e suficient niste purgativ in cafeaua unui adversar si structura voturilor se schimba dramatic.
Dar am si eu o intrebare, asa ca un pacalici de romanica: de ce naiba te agiti atat, cand ai o meserie beton, adica ce, e mai tare sef de Romania decat capitan de vapor?
Europa impune parlament bi cameral, Base vrea unicameral. E intreg la bila?
Pina si aia din PPE l-au dat la o parte. Soarta lui politica e pecetluita, asa cum a fost a lui Ceausescu in 89. O sa strige si el isteric ca l-au lucrat "agenturili".
Dupa cateva saptamani o invita pe Udrea la interviu pe Hotnews live... iar de atunci HotNews pare sa fi facut o intoarcere de 180 de grade in privinta imaginii pdlului.
Postacii lor nu sunt nici o surpriza... e normal sa se adune unde sunt articole pe gustul lor.
La canale de gen OTV, Antene, Realitatea ,.... nu ma mai uit. E prea vizibil ce scop au. Cand e un adversal de-a lor, nu-l lasa moderatorul sa vorbeasca, chiar daca acela incearca doar sa raspund chiar la intrebarea moderatorului. Cum vede ca nu-i raspunde pe plac, trebuie sa-l intrerupa tot timpul si sa-l ia si la misto moderatorul. Uneori mai sari si cate doi moderatori concomitent pe un invitat de-a lor.
TVR, TVR2, ProTV sunt pentru suficiente.
Aud pe multi ca-s impotriva lui Voiculescu, DAR, atunci aceia ar trebui sa stie ca ei ii fac lui voiculescu bani uitanduse la antele lui.
In plus Antena3 si Realitatea is preocupati sa agite omul, nu sa-l informeze cat mai corect.
Deja m-am si saturat sa-i aud pe toti.... pentru orice rau acuzandul pe basescu.
Doar incalzirea globala inca n-au trecuto pe seama lui.
Eu si astazi ma mir, cum de dupa 5 ani de injosire si minciuni, si campanie anti-basescu, toti inca sta destul de bine in sondaje.
Cel mai simplu e sa stingi televizorul si nu sa stai sa asculti cum latra cainii lui voiculescu si lui vantu.
basescu, chiar a incercat cat de cat sa faca ceva, chiar daca putere de fapt e la parlament si la executiv. Putea si el sa stea fain frumos toata ziua ascuns sa nu zica si sa faca nimica precum iliescu, si sa vezi ca nu-i cerea nimeni demisia, si nu-l suspenda nimeni.
Iliescu are oameni pe constiinta, si nu s-a aflat nimeni sa-l suspende, ba mai mult, acum s-a aliat si pnl-ul cu iliescu.
Ce va facut basescu asa de rau, de si cei mai mari dusmani se iubesc acum deodata?
Pacat ca tariceanu a dato afara pe macovei, si n-a lasato sa-si faca treaba cum dorea ea. Poate ca acum erau iliescu si nastase colegi.... de celula.
Dar, tzugulanii nu trec prin filtrul gandirii si solutiile propuse de el, solutii care lasa de dorit.
Sa se modifice numai legea care care spune ca tre sa fie 1 senator la 160.000 locuitori si 1 deputat la 70.000 locuitori
De ex. 1 senator la 320.000 loc. si 1 deputat la 150.000.
Se reduce astfel nr. de parlamentari si raman si doua camere.
propuneti un referendum pentru ejectarea acestor mizerabili(parlamentarii)din casa poporului!!!.
cred ca 200 sunt mai mult decat suficient, sa se bata intre ei !
Baselu e un dictator in mizerie si trebuie inlaturat prin vot. Daca cei scarbiti de el ar veni la vot si nu ar sta acasa ar iesi din primul tur.
daca nu era in an electoral ziceam ca a facut si el ceva bun... dar fiind in an electoral e clar pentru toata lumea d c se face acest erferendum.......
as vrea sa-i intreb pe fanii base totusi d c il admira? o duce romania mai bine de cand e el presedinte? are mai multe autostrazi? a crescut nivelul de trai? etc... si nu da-ti vina pe PNL si PDL de la guvernare ca nu tine...
este solutzia ideala: voi vota contra basescu dar pentru parlament unicameral !!!!
Daca se vor face alegeri anticipate pentru un Parlament unicameral dupa dizolvarea Parlamentului atunci merita sa merg la vot si sa-l votez pe Basescu pentru a dizolva Parlamentul si a avea anticipate.
Ce i-ar arde pe parazitii din parlament...indiferent de culoarea politica.
nu inteleg de ce trebuie un nr de romani la 1 parlamentar cand nimeni nu stie cine ii repreprezinta nu inteleg de ce uninominalul a trebuit sa fie asa de complicat cand trebuaia omul care ia cele mai multe voturi din locatia respectiva sa ajunga parlamentar...
cred ca unicameralul este prea usor de controlat...
-prima data decalra ca avea obligatia sa continuie, in conditiile in care singur a zis ca daca romania va fi intr-o situatie dificila economic nu va mai candida. nu e nimic nou aici, dar inconsecventa asta cronicva (vezi 5 minute, etc) este deranjanta.
-citez.." ca n-am solicitat niciunui judecator sau procuror sa fabrice vreun dosar, ca familia mea n-a beneficiat de bani din bugetul de stat, ca nu mi-am angajat fiicele in administratie sau agentii......ei aici TB atinge culmile demagogiei si neam-prostiei-de dosare nu cred ca e cazul sa vb, dar ca fica-sa a ajuns europarlamentar iar cealalta are un apartament de 1 milion de euro, capatat nu-se-stie-cum, de la un tip dubios, asta e clar. Sa ai neobrazarea sa spui asa ceva este de-a dreptul brutal. Nici un presedinte post-decembrist nu si-a aranjat familia asa cum a facut basescu . INCREDIBIL.
-citez din nou.. "Si eu am gresit cand am spus initial ca nu avem nevoie de acord cu Fondul, dar am revenit asupra deciziei cand am primit estimarile specialistilor". asta iar e o demascare a acestui neispravit care populeazxa cotroceniul. Pai vine o intrebare simpla...prima data, cand ati gresit, pe ce va bazati, d-le presedinte? Ati vb asa aiurea, ce v-a venit la gura, si apoi ati intrebat specialistii? Cum sa justificati eroarea? asta si alte multe erori pe care le tot regretati? (vezi salariile profesorilor, dizolkvarea parlamentului). Avem un presedinte care tot greseste, regreta, si apoi isi asuma greseala. Asta e o boala larg raspandita pe la noi. DAr vine intrebarea...iti asumi greseala....DECI?..ce urmeaza? se sterge tot cu buretele? sa raspunda deontologii.
-citez din nou..Eu am o singura mare obligatie, sa dau Romaniei solutia de care are nevoie acum. Si cred ca am luat decizia corecta pentru Romania.
http://votometru.mediafax.ro/