Dan Diaconescu a fost si in aceasta seara invitatul special al Realitatii TV avand (din nou) aceleasi dezvaluiri in exclusivitate si senzationale pe care le-a repetat si in emisiunile trecute: cum i s-au montat microfoane in casa, cum i s-au scos din casa, cum a fost filat in permanenta, cati bani a cheltuit statul cu urmarirea sa etc.

Dan Diaconescu incearca sa blocheze privatizarea OltchimFoto: Agerpres

Dan Diaconescu a incercat sa explice de ce l-a sunat pe presedintele Basescu si pe alti politicieni de la putere. Patronul OTV spune ca "este cel mai informat ziarist din Romania si, daca el nu a putut afla din sursele sale de faptul ca se pregateste perchezitionarea casei sale si a arestarii sale, inseamna ca arestarea sa a fost decisa intr-un cerc foarte restrans, de maxim 10-15 oameni de la varf care stiu tot ceea ce misca in tara asta si, prin urmare, i-a sunat pe acestia ca sa afle ce s-a intamplat".

Intrebat de moderatoarea emisiunii ce raporturi are cu ceilalti "moguli" ai presei, Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu si Dinu Patriciu, Diaconescu s-a limitat sa spuna ca toti trei au incercat in mod repetat sa-i cumpere televiziunea si a tinut "sa reaminteasca ca el e doar un mogulas fata de cei trei care au averi mult mai mari".