Prezenta in emisiunea "Nasul", de pe 10 tv, Andreea Paul Vass a declarat despre actuala coalitie ca este eterogena politic si ca "premierul Emil Boc trebuie sa ramana pentru ca este un politician maleabil, care are intelepciunea de a guverna cu o asemenea coalitie". Declaratia a fost facuta in contextul speculatiilor aparute dupa congresul PDL, prin care se afirma ca Emil Boc ar putea fi schimbat din functia de prim ministru.

Adreea Vass la 10tvFoto: 10TV

Intrebata de Radu Moraru daca exista posibilitatea ca Romania sa mai fie o victima a crizei mondiale, Andreea Paul Vass a declarat: "Exista posibilitatea sa ne intalnim din nou cu o criza economica sau alimentara, potrivit scenariilor care exista la nivel mondial. La intrebarea dumneavoastra un raspuns tehnic este da, intrucat economia globala nu este inca asezata."

Consilierul primului ministru a mai afirmat ca exista riscul unei reinflamari a preturilor sau a decalajului dintre cerere si oferta, care sa duca eventual la o criza alimentara ori in 2014, ori in 2012, asa cum sustin analistii mai pesimisti sau chiar mai repede.