Jurnalistul Radu Banciu a strecurat, printre știrile din fotbal din emisiunea sa de joi Fotbal All Inclusive de la Prima Sport, și mai multe comentarii la adresa femeilor, spunând că 99% dintre femeile pe care le-a cunoscut „asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când”: „Sunt atât de proaste cele mai multe că asta își doresc”. Contactat de Libertatea, Banciu a spus că a fost „o fabuloasă satiră, o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență".

Radu BanciuFoto: Captura

„Atât timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi”, a spus Radu Banciu în emisiunea difuzată în direct. Jurnalistul a răspuns în acest fel la comentariul unui urmăritor care i-a spus că „a alungat toate muierile de pe chat”.

Radu Banciu a mai spus că femeilor le place ca bărbatul să fie dur cu ele, „să fie bărbat”: „Așa era și Alexandra Brad (una dintre urmăritoarele emisiunii, care a comentat de mai multe ori în chat-ul live, n.r.), de câte ori ne răsteam la ea, în genunchi venea. O dată i-am zis: nu ieșim și noi să bem o…? Gata, n-a mai intrat pe chat o săptămână”.

În aceeași emisiune, el a afirmat că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să vadă că există o autoritate”: „Dar asta nu o spune niciuna în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu”.

Radu Banciu, cunoscut pentru stilul său caustic de a comenta evenimentele, acesta fiind și formatul emisiunilor pe care le-a realizat de-a lungul timpului, a spus, pentru Libertatea, că totul „o fabuloasă satiră, o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență".

(De la minutul 25)