Radu Tudorache, 32 de ani, seful reprezentantei din Romania a gigantului internet Google si omul care a raspuns timp de cinci ani de strategia statului de reglementare a activitatii celor mai mari companii telecom de pe piata locala, a preluat din aceasta saptamana functia de director de servicii de voce pe segmentul rezidential in cadrul Directiei comerciale a Romtelecom.

Tudorache pleaca de la Google, cel mai utilizat motor de cautare pe internet atat in Romania, cat si pe plan global, pentru a ocupa o pozitie strategica in cadrul Romtelecom. El va trebui practic sa creeze noi produse de voce si sa repozitioneze ofertele existente ale Romtelecom, astfel incat operatorul sa reziste pe o piata cu o competitie tot mai acerba, unde spre exemplu concurenti ca RCS&RDS ofera gratuit acest serviciu.

"Pozitia este de Director servicii de Voce, segment rezidential in cadrul Directiei comerciale, principala responsabilitate constand in dezvoltarea si managementul de produs pentru serviciile de telefonie destinate clientilor persoane fizice", a declarat pentru ZF Tudorache. El va avea in subordine o echipa de 20 de oameni.

Ziarul Financiar