Urmatoarea generatie Renault Megane a fost surprinsa in teste de fotografii britanicilor de la AutoExpress. Tot jurnalistii englezi au fost cei care au prezentat in premiera imagini cu un prototip Renault Megane III in versiunea coupe complet descoperit.

Daca primele poze ale noului Megane au fost facute in uzina unde se asambleaza exemplarele pilot, noile fotografii spion surprind a treia generatie a modelului francez camuflata in timp ce era testata de inginerii celor de la Renault. De aceasta data putem observa varianta cu cinci usi a hatchback-ului acoperita cu banda de camuflaj.

Se pare ca nuanta de agresivitate imprumutata de la designul noului Laguna este pastrata de constructorul francez doar pentru versiunile de top, precum cea coupe. Desi Renault a incercat sa pastreze noua generatie in mister, deja au fost prezentate publicului doua din variantele de caroserie ale noului Megane.

Producatorului din Hexagon nu-i ramane decat sa ne surprinda cu stilul celorlalte versiuni de caroserie construite dupa acest model, dupa cum ne-a obisnuit. Astfel, sunt asteptate variantele sedan, cabrio si estate, anumite surse sustinand chiar ca in gama Megane va fi introdusa o versiune crossover care va avea o caroserie mai mica in dimensiuni decat Scenic MPV .

Viitoarea generatie Renault Megane este construita pe platforma lui Nissan Qashqai si va fi lansat in toamna la Salonul Auto de la Paris.

Integral in AutoMarket.ro