Cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu, arestata preventiv pentru o presupusa mita de un milion de euro: intalniri la coafor, 'semne' conspirative si mita negociata de la 2,5 mil euro la 1,5 milioane euro

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 12 august 2013, 16:48 Revista Presei | Subiectele Zilei


Avocata Adriana Dascalu si magistratul Veronica Cirstoiu convenisera sa-i prezinte un 'semn' unui investigator sub acoperire care oferise mita pentru o interventie in justitie, urmand ca, in timpul unui proces, judecatoarea sa isi aranjeze "cu ambele maini parul in zona superioara a capului", dupa care sa zambeasca, pentru a confirma intelegerea pe care o avea cu avocata, potrivit motivarii Curtii de Apel privind arestarea preventiva a judecatoarei Veronica Cirstoiu si a fiului acesteia, Florin Cergan, citata de cotidianul Romania Libera.

Iata mai jos cateva paragrafe din motivarea Curtii de Apel, asa cum este citata de Romania Libera:

 • In perioada august 2011 - ianuarie 2012, Adriana Dascalu a pretins de la Staicu Dinel suma de 2.500.000 euro, diminuata, ulterior, la 2.000.000 euro si, apoi, la 1.500.000 euro, promitand ca are influenta asupra magistratilor Veronica Cristoiu, Piciarca Dumitrita si Luminita Badescu, de la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia I-a penala.
 • Adriana Dascalu a primit, in cursul lunii ianuarie 2012, o prima transa de 1.200.000 euro si a convenit ca diferenta de 300.000 euro sa ii fie remisa la o data ulterioara celei la care instanta de judecata urma sa pronunte admiterea contestatiei in anulare formulate de Dinel Staicu.
 • Desi, prin decizia penala nr. 381/22.02.2012 pronuntata de completul de judecata compus din cei trei magistrati anterior mentionati a fost admisa contestatia in anulare formulata de Staicu Dinel, acesta nu i-a mai dat Adrianei Dascalu diferenta de 300.000 euro.      
 • De asemenea, in perioada 30.05.2013 - 08.07.2013, Adriana Dascalu a pretins de la un investigator sub acoperire, identificat cu initialele "T.R.", initial, 60.000 euro, iar, ulterior, dupa ce a primit o prima transa de 10.000 euro, a solicitat o diferenta de 100.000 euro.
 • Adriana Dascalu a afirmat, in schimbul acestor bani, ca are influenta asupra judecatorului D.S. si asupra celorlalti doi magistrati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia penala.
 • In data de 16.07.2013, Adriana Dascalu s-a intalnit cu investigatorul sub acoperire la hotelul CROWN PLAZA din Bucuresti. Aici, avocata a afirmat ca judecatorul D.S. (la care s-a referit in discutie, potrivit reguli stabilite anterior, utilizand apelativul 'I.') a intrat in concediu de odihna si ca nu mai intra in sedinta de judecata pana la inceputul lunii septembrie 2013, astfel incat nu mai poate transmite investigatorului semnul convenit, pentru a garanta realitatea sustinerilor sale privind interventia realizata pe langa magistratul anterior mentionat.
 • De asemenea, Adriana Dascalu a mentionat ca s-a inteles cu D.S. ca respectivul semn sa fie transmis investigatorului sub acoperire de catre Veronica Cirstoiu, judecator la Curtea de Apel Bucuresti - Sectia de contencios administrativ si fiscal.
 • Adriana Dascalu a consemnat pe o bucata de hartie numele judecatorului Veronica Cirstoiu si i-a cerut investigatorului sub acoperire sa se refere pe viitor la aceasta folosind apelativul 'I.'.
 • Pentru transmiterea semnului, Adriana Dascalu a mentionat ca s-a convenit sa mearga impreuna cu investigatorul sub acoperire, in dimineata de 17.07.2013, la sediul Curtii de Apel Bucuresti, in sala de sedinta in care se va afla completul din care face parte judecatorul Veronica Cirstoiu. Adriana Dascalu a specificat ca 'semnul' ce va fi transmis va consta in aceea ca, dupa aproximativ cinci minute din momentul in care ea si investigatorul sub acoperire vor intra in sala de sedinta, judecatorul Veronica Cirstoiu isi va aranja cu ambele maini parul in zona superioara a capului, dupa care le va zambi. Dupa primirea acestui 'semn', conform celor stabilite de avocata, investigatorul sub acoperire ar fi trebuit sa ii remita suma de 100.000 euro.  
 • In ziua de 17.07.2013, Adriana Dascalu l-a condus pe investigatorul sub acoperire la sediul Curtii de Apel Bucuresti, la sala de sedinte a Sectiei de contencios administrativ si fiscal, pentru transmiterea 'semnului' de catre judecatorul Varonica Cirstoiu, dar a constatat ca acest magistrat nu se afla in sala de sedinte, astfel ca a convenit cu investigatorul sa se reintalneasca, in acelasi scop, la o data ulterioara, pe care i-o va comunica telefonic.
 • In ziua de 05.06.2013, cand Adriana Dascalu a primit de la investigatorul sub acoperire suma de 10.000 euro, susnumita a falsificat contractul de asistenta juridica.
 • La inceputul lunii iulie 2013, Adriana Dascalu a pretins, prin intermediul denuntatoarei R.I.A., suma de 150.000 euro de la S.D., prevalandu-se de influenta pe care a sustinut ca o au judecatorii M.S., Varonica Cirstoiu si U.E., de la Curtea de Apel Bucuresti, pentru fraudarea sistemului informatic ECRIS, in vederea 'dirijarii' la un complet favorabil a dosarului de urmarire penala, precum si in scopul facilitarii pronuntarii unei hotarari favorabile inculpatilor S.M. si R.I.A..
 • La inceputul lunii iulie 2013, Adriana Dascalu a pretins de la S.D., prin intermediul denuntatoarei R.I.A., o suma de bani care nu a fost particularizata in privinta cuantumului, iar, ulterior, a sustinut ca a dat din banii personali suma de 10.000 euro, lasand sa se creada ca are influenta, prin medierea magistratului D.S., asupra judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia penala, care intrau in compunerea completului investit sa judece recursul avand ca obiect cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulata de inculpatul S.M.
 • In perioada mai - iulie 2013, Adriana Dascalu si Giorgel Zgabei au sustinut ca ii pot facilita condamnatului R.A.G. obtinerea unei solutii de admitere a cererii de liberare conditionata, prevalandu-se influenta pe care au invocat ca pot exercita asupra functionarilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor din compunerea comisiei de liberari conditionate, precum si asupra procurorilor care aveau competenta de a pune concluzii in instanta si de a exercita caile de atac in respectivul cadru procesual.
 • Cei doi au pretins in schimb o suma de bani care, initial, nu a fost particularizata sub aspectul cuantumului si au stabilit ca folosul in cauza sa fie disimulat prin incheierea unui contract fictiv de asistenta juridica.
 • In 24 iulie 2013, la Adrianei Dascalu, investigatorul sub acoperire s-a deplasat la biroul acesteia. Aceasta i-a precizat investigatorului sub acoperire ca s-a intalnit, in seara precedenta, cu judecatorul Varonica Cirstoiu (la care s-a referit in discutie, potrivit regulii stabilite anterior, cu apelativul 'I.') si ca a stabilit cu acesta o intalnire, in jurul orei 15:00, la un coafor din Bucuresti, pentru transmiterea 'semnului' promis.
 • Acest 'semn' care urma sa fie transmis la coafor va consta in aceea ca, in momentul in care se vor intalni, respectivul magistrat va rosti fraza 'ce face M.?'.
 • Ulterior, in jurul orei 15:00, Adriana Dascalu l-a condus pe investigatorul sub acoperire T.R. la salonul de infrumusetare "O.M.B.S.", unde se afla si judecatorul Veronica Cirstoiu care, in momentul intalnirii cu ei, a pronuntat fraza 'ce face M.?'.
 • Dupa ce au plecat din acea locatie, avocata si investigatorul sub acoperire s-au deplasat la hotelul CROWN PLAZA, unde Adriana Dascalu a primit de la investigator suma de 100.000 euro. Cu aceasta ocazie, s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante, suma de 100.000 euro fiind gasita asupra invinuitei Adriana Dascalu.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6798 vizualizari

 • -21 (21 voturi)    
  din ce citesc... (Luni, 12 august 2013, 17:03)

  giovanni1 [utilizator]

  nu au nicio dovada impotriva judecatoarei....auzi...isi aranja parul si zambea... :)))
  • +21 (21 voturi)    
   o da... (Luni, 12 august 2013, 17:27)

   igorashu [utilizator] i-a raspuns lui giovanni1

   Doar ca au prins-o cu banii-n traista.
   Nasol moment.

   Ce lipseste din articol e precizarea daca se vor confisca sumele platite deja. Daca ii retin doar banii din flagrant, nu e mare daravela... face cativa ani de puscarie si ramane cu milioanele.
  • +16 (16 voturi)    
   Ma, (Luni, 12 august 2013, 17:27)

   Jar [utilizator] i-a raspuns lui giovanni1

   tu stii sa citesti?Esti antibasist.
 • +20 (20 voturi)    
  Ti se sparie gandul! (Luni, 12 august 2013, 17:08)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  Cati astfel de magistrati vor mai fi existand printre noi?
  Ar trebui o modificare a codului penal, care sa dubleze sau tripleze pedepsele pentru astfel de cazuri.
  Sunt curios cum va explica judecatoarea respectiva faptul ca a dat acel mesaj criptat.
  • +6 (6 voturi)    
   stai linistit (Luni, 12 august 2013, 21:39)

   I [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

   gandeste-te ce spagi se dadeau pe vremea lui Iliescu cand exista o singura televiziune si si aia controlata politic. Acum este o perioada buna, se aresteaza o gramada de spagari, se face curatenie. Dar dupa ce 20 de ani toata lumea a furat, si nu a fost arestat nimeni, o sa mai dureze si curatenia.
 • +19 (19 voturi)    
  cati judecatori (Luni, 12 august 2013, 17:30)

  yellowdog [utilizator]

  ca Veronica Cirstoiu mai sunt?
  Nu cred ca era singura.
  • +19 (19 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 12 august 2013, 18:12)

   [anonim] i-a raspuns lui yellowdog

   • +3 (3 voturi)    
    cred ca.... (Marţi, 13 august 2013, 9:25)

    translativus [utilizator] i-a raspuns lui

    ....acei "nu prea multi" sunt adevaratii judecatori iar restul sunt doar niste infractori strecurati in sistem si care trebuiesc urgent depistati si exclusi din magistratura.
    Fara o justitie adevarata, vom ramane la acelasi stadiu de escrocati permanent in care ne aflam acumm !
  • +12 (12 voturi)    
   Pai daca spune ca banii... (Luni, 12 august 2013, 18:57)

   Mariicaialbastri [utilizator] i-a raspuns lui yellowdog

   trebuiau sa ajunga la DS care e magistrat la Inalta Poartă? Normal ca nu e singura. E reteaua celor doua care au fost arestate in primavara de la Tribunal. Acum se merge din aproape în aproape.
   Cin să fie cin să fie DS?
   Să fie oare cumva Sofica Dumitrașcu care a plecat in 2009 de la CAB și care la achitat pe fanariotul de Bombo în dosarul mătușa Tamara?
   Și domnul Hayssam cred că are un adanc respect pentru doamna jude Dumitrașcu...

   Dacă în trei saptamini am dreptate si DNA se prezinta la Inalta Poartă cu niște cătușe măsura DS atunci propun ca Mazeta să dea o bere la tot poporu de pe hotnews cand ia chenzina de la PSD.
 • +2 (10 voturi)    
  Ce bafta are Vera (Luni, 12 august 2013, 17:30)

  Trojan.H [utilizator]

  Daca eram in Eurasia lui Ponta, la ora asta era pusa cu capul pe sina de tren.
 • +4 (6 voturi)    
  Mda... (Luni, 12 august 2013, 17:32)

  Qwertz [utilizator]

  Tara lu' Papura Voda!
  • +4 (4 voturi)    
   a fost (Luni, 12 august 2013, 21:41)

   I [utilizator] i-a raspuns lui Qwertz

   pana acum. Incet incet apar institutii care isi fac treaba.
 • -19 (19 voturi)    
  Dosare cu care Basescu isi face campanie! (Luni, 12 august 2013, 17:37)

  dumitrica [utilizator]

  Se pot publica in ziare dezbaterile de la sedintele publice ale unui proces sau condamnarea finala.

  Totusi, nu au ce cauta in presa scurgeri repetate de informatii despre un acuzat sau altul. Asa ceva este ilegal.

  De multa vreme am remarcat la Traian Basescu aceasta tehnica a dosarului impotriva cuiva, dosar cu care presedintele isi face campanie electorala incercind sa demonstreze, si pacalind pe multi, ca justitia isi face datoria. De cele mai multe ori aceste dosare treneaza cu anii si sunt scoase periodic la lumina, apar noi dezvaluiri, in momente politice de interes pentru seful statului.
  • +24 (24 voturi)    
   Totusi (Luni, 12 august 2013, 17:52)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   Totusi, antenistilor, nu vi se pare ca Base asta face si desface un pic prea multe?

   Se ocupa de dosarele judecatorilor, ale mogulilor media cinstiti ca si guvernul asta, mai plesneste un copil peste moaca, o mai face pe una-alta tiganca.

   Si astea sunt maruntisuri, pentru ca in timpul liber ori este pudelul lui Merkel ori Merkel este pudelul lui Base, dupa context.

   A, si sa nu uitam, mai vrea sa faca si SUE, probabil aspira sa subjuge mapamondul in restul de ani care i-au mai ramas.

   Smecher tare marinarul asta, parca ar avea 9 vieti in el, toate paralele.
  • +16 (16 voturi)    
   mda (Luni, 12 august 2013, 17:57)

   Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   obsesia Traian Basescu....
  • +11 (11 voturi)    
   Ce usor e sa te prostesti singur (Luni, 12 august 2013, 18:54)

   predel [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   Rechizitoriul pentru aprobarea arestarii preventive este intodeauna PUBLIC. Trebuie doar sa-ti dai interesul si il poti citi si publica. Scurgeri sunt chestiile alea pe care ti le picura latrina3.
  • +5 (5 voturi)    
   io-te cine vorbeste (Luni, 12 august 2013, 20:27)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   dupa ce base a fost acuzat de toate infractiunile posibile nici macar sa aiba proces sau dovezi, voi acum faceti pe victimele? ma lasi?
   tehnica dosarulluiimpotriva cuiva este patentata de psd cand ii faceau dosarul flota si nu reuseau sa-l prinda si pe el in dosar.
   dupa ce aia este prinsa in flagrant cu o suta de mii de euro(!!!) si cerea un milion tu te plangi ca base isi face campanie? in primul rand ar trebui sa te ingrozesti de amploarea coruptiei in justitie pt ca nu base a pus-o sa ceara bani.
   iar in al doilea rand, peste tot in lumea democratica politicienii isi construiesc imaginea pe astfel de dosare si nu se plange nimeni. politica nu este pt creduli si fecioare. trebuie sa arati ca faci ceva, iar cand unii sunt atat de fraieri sa-i dea material de propaganda atunci cu atat mai bine pt politician.
   si plagiatorul si somnirila ai tai si-au facut campanie pe greselile pdl-ului de au ajuns la 70% in parlament. sau merge doar cu preiubitii tai, la restu este normal?
   terminati cu vaicarelile ca astia sunt hoti prinsi in flagrant cu mana pana la umar. sunt hoti ordinari care au lasat infractorica finel staicu liberi. si nu base le-a spus s-o faca.
  • +4 (4 voturi)    
   aha (Luni, 12 august 2013, 20:52)

   hollow [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   my friend, chiar daca rechizitoriul n-ar fi public (este), argumentul cu "informatiile despre un caz influenteaza mersul procesului" nu se sustine decat intr-un sistem cu jurati, unde judecatorul este cel care aproba ce informatii ajung la juriu. La noi este complet de judecatori, ei hotarasc ce iau in considerare, asa ca a se scuti, bibicule.
  • +2 (2 voturi)    
   las-o moarta ca behaie!! (Marţi, 13 august 2013, 6:58)

   T34 [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   Ce daca stie presa?!
   Flagrantul s-a produs deja iar actiunea penala a fost declansata. Informatiile publicate sunt ulterioare producerii prinderii in flagrant. Procesul penal are caracter PUBLIC si incepe de la punerea in miscare a actiunii penale. Suficiente argumente?
   In alta ordine de idei, observ ca suferi tare cand sunt arestati corupti. Te numeri printre ei oare? Iar daca "Basescu e de vina pentru asta", dupa cum spui, nu pot decat sa-l felicit calduros!!
 • -14 (14 voturi)    
  Doar avocata Dascalu poate fi condamnata! (Luni, 12 august 2013, 18:02)

  dumitrica [utilizator]

  Din dovezile expuse in articol, doar avocata Adriana Dascalu poate fi condamnata pentru luare de mita si cu unele rezerve deoarece investigatorul sub acoperire a generat intentionat o fapta penala pentru a inculpa o persoana, lucru care nu este foarte corect. Avem de-a face cu fapta "provocare de infractiuni cu scopul stringerii de dovezi" care este sora cu "inscenarea".

  Din ce scrie in articol dovezile incriminatoare la adresa lui Veronica Cirstoiu sunt zero atita vreme cit acea intrebare tip mesaj codat: "Ce face M." nu a fost dovedita ca facind parte dintr-o intelegere explicita intre Dascalu si Cirstoiu privitoare la o sentinta favorabila in dosarul legat de investigatorul sub acoperire.

  Avocata Dascalu putea sa-i zica ceva total diferit judecatoarei Cirstoiu iar mesajul "Ce face M." pronuntat de judecatoare la coafor se putea referi la cu totul altceva decit confirmarea faptului ca il va ajuta la proces pe investigatorul sub acoperire si pe care mai era implicat acolo.
  • +9 (9 voturi)    
   Ai un rationament... (Luni, 12 august 2013, 18:52)

   Lucky1 [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   ...conform caruia, daca astrele s-ar roti in Univers dupa un astfel de rationament schiop, tot Universul s-ar face tandari.

   Conventia privind acceptul mitei s-a realizat in momentul in care judecatoarea a rostit mesajul exact in forma in care a fost avansat de avocata. Sunt convins ca investigatorul a inregistrat mesajul atat pe cel rostit de avocata cat si pe cel rostit de judecatoare, fapt ce inchide perfect cercul corupt.
   Judecatoarea si avocata sunt acum bune de "fript"...
  • +5 (5 voturi)    
   syntax error (Luni, 12 august 2013, 19:12)

   was [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   Faza cu fraza M. rostita a sugerat investigatorul sub acoperire, ce zici acum?
  • +4 (4 voturi)    
   Inscenare? Provocare? (Luni, 12 august 2013, 20:13)

   tarantella [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   Poate o fi fost inscenare, dar si ei i-a placut!

   Recititi articolul si (poate) veti observa:
   "Adriana Dascalu a pretins..."
   "Adriana Dascalu a primit..."
   "Adriana Dascalu a convenit..."
   "Adriana Dascalu l-a condus..."
   "Adriana Dascalu a sustinut..."
   "Adriana Dascalu a consemnat..."

   In plus, madama e avocata, chiar are nevoie de un amator sa-i ia apararea? Nu stia ce-i aia inscenare? Amuzant, daca n-ar fi trist.
   In ceea ce o priveste pe V.C., proba cea mai importanta e suma de bani - 50000E - gasita, la flagrant, asupra fiului sau.
   Mai incercati.
   • +1 (1 vot)    
    martori (Luni, 12 august 2013, 23:45)

    sictir [utilizator] i-a raspuns lui tarantella

    Chiar nu ai vazut cati martori audiati stiau de spaga? Soferul, bucatarul, cumnatul si altii cu identitate protejata.
  • +2 (2 voturi)    
   nu prea-i asa... (Marţi, 13 august 2013, 6:51)

   T34 [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

   Daca la Parchet s-a intocmit si inregistrat un proces-verbal anterior intalnirii de la coafor, in care se specifica fraza pe care o va pronunta judecatoarea pentru confirmarea intelegerii, treaba-i oabla si pe viitor va cere spaga in tigari la puscare :).
 • +15 (15 voturi)    
  150 de ani !!! (Luni, 12 august 2013, 18:24)

  nycman91 [utilizator]

  la oameni de genul acesta ,ar trebui sa se dea 150 de ani de puscarie si sa scape cu 100 ,pentru buna purtare.ei sunt mai periculosi decat cei mai rai criminali,pentru ca incurajeaza posibilii infractori sa recurga la faradelegi ,cu speranta ca vor scapa ,daca vor pompa bani unde trebuie.
 • +8 (8 voturi)    
  pai (Luni, 12 august 2013, 18:36)

  nash pandelica [utilizator]

  completul nu a fost de 3 ?
  a hotarat singura ?
 • +12 (12 voturi)    
  asa mai departe (Luni, 12 august 2013, 18:41)

  was [utilizator]

  Este un lucru bun ca lucrurile au inceput sa mearga dupa cazul infractorului Nastase, vad ca DNA pare sa aiba mana libera in cazul investigatiilor sub acoperire, sper sa aiba si rezultat (adica sa faca puscarie adevarat cei/cele vinovate.
  Este bine ca se incepe si la Justitie, de sus in jos.
  Dupa parerea mea cel mai important lucru este curatirea Justitiei, dua aceea prioritatea nr 2 este curatirea penalilor din politica si asa mai departe pana ajungem la cei mici, gainarii.
  Toate cele bune!
 • -7 (7 voturi)    
  cred ca.. (Luni, 12 august 2013, 22:09)

  giovanni1 [utilizator]

  Sunteti atat de basisti incat aveti o ceata pe ochi.o fi vinovata si a luat bani...dar rechizitoriul nu contine niciodovada ca ea a luat banii si madama ailalta..asta doar si-a aranjat freza...si a intrebat de cineva.
 • +5 (5 voturi)    
  Ce se mai poate face? (Luni, 12 august 2013, 22:46)

  Bozi [utilizator]

  In urma cu mai multi ani a existat o intreaga campanie in favoarea cresterii salariilor judecatorilor, vazuta ca panaceu pentru o "justitie curata". Astazi judecatorii au printre cele mai mari salarii din sistemul bugetar, din care pot trai ei si familiile lor mai mult decat decent. Si care este rezultatul, in ceea ce priveste functionarea justitiei? S-a schimbat ceva? Sunt ei mai corecti, impart dreptatea fara sa se lase influentati? Se pare ca nu s-a schimbat nimic. Statul roman a pierdut si pierde inutil niste sume enorme platind niste indivizi corupti care nu vor inceta niciodata sa ia spaga. Sper ca faza cu cresterea salariilor sa nu se aplice, cum cer unii, si medicilor, pentru ca si astia vor continua sa ia spaga, chiar daca vor avea salariile din vest.
 • -2 (2 voturi)    
  hopa... (Marţi, 13 august 2013, 8:36)

  giovanni1 [utilizator]

  Inca o presupusa dovada...banii erau la fiul ei...:)))
  Repet..probabil ca e vinovata dar astia nu au nicio dovada ca ea a luat bani..
  fiti barbati stimabili basisti si nu mai dati voturi negative doar ca sa nu se mai vada anumite comentarii.
 • 0 (0 voturi)    
  mirare (Marţi, 13 august 2013, 15:34)

  Dedalus [utilizator]

  Ma tot intreb cum este posibil ca sistemul de repartizae aleatorie sa fie atat de slab incat sa fie fraudat?!

  Este chiar asa de greu sa faci un system securizat? Costa chiar atat de mult?

  Toate astea nu s-ar fi intimplat daca sistemul de repartizare ar fi fost imposibil de inselat.

  La cati bani se tot dau pe tot felul de "portaluri" si "baze de date" imbecile, fara nici un sens (vorbesc de milioane de euro!!) chiar nu se pot gasi cateva (sa spunem) sute de mii pentru un system de repertizare impenetrabil?!!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by