Lazar Comanescu, nominalizat pentru postul de ministru de Externe in Guvernul Ciolos si actual consilier al presedintelui Klaus Iohannis, tine cursuri la fundatia lui Adrian Nastase, alaturi de fostul premier condamnat pentru coruptie si de fostul eurodeputat PSD Adrian Severin, judecat si el pentru luare de mita, scrie ziaristul Alexandru Costache pe contul sau de Facebook.

Comanescu urma sa tina luni o prelegere la Fundatia Titulescu, condusa de fostul premier Adrian Nastase, condamnat de doua ori pentru coruptie. Potrivit programului de pe site-ul Fundatiei, Comanescu urma sa vorbeasca despre relatiile bilaterale cu Germania in cadrul cursului "Parteneriate strategice, relatii speciale si acorduri bilaterale ale Romaniei - intre mituri si legende".

Alaturi de el, in cadrul cursului, sustin dizertatii si Adrian Nastase, Adrian Severin, Theodor Paleologu, Angel Tilvar, Gyorgy Frunda si Teodor Melescanu. Pe 20 noiembrie, invitatul lui Adrian Nastase este ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malginov.