Deputatul liberal Pavel Popescu a produs un scurt moment de consternare la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, potrivit unei înregistrări publicate pe contul propriu de Facebook. Vorbind despre acuzațiile Cioloș-Securitate, el a spus la un moment dat: "Mai știu un partid care a fost înființat de un securist Voiculescu. Dar nu Vlad Voiculescu, ci Dan Voiculescu. Și nu știu... așa pe speța aceasta ați putea fi foarte simplu atacabili și dumneavoastră". După o clipă de liniște, prima replică a fost a lui Mugur Ciuvică: "De către un mare bou!"

Pavel Popescu la Antena 3Foto: Captura Facebook

Pavel Popescu a făcut trimitere la decizia de colaborare cu Securitatea dată pe numele lui Dan Voiculescu. Dar Mugur Ciuvică, susținut de Mircea Badea, au contestat ideea că Voiculescu ar fi fost securist.

  • Mugur Ciuvică, după o clipă de liniște, la afirmația că un partid a fost inființat de securistul Dan Voiculescu, ceea ce i-ar face "atacabili" pe cei de la Antena 3: "De către un mare bou. Pentru că CNSAS a spus că Voiculescu n-a fost securist absolut deloc. I-au găsit două chestii de la servici și au zis că a dat informații de la serviciul lui de unde lucra. Și au zis că a dat informații la Securitate, deci în niciun caz nu a fost securist. (...) Trebuie să fii mult prea bou să-l mai ataci pe Voiculescu pe tema asta."
  • Mihai Gâdea: "Haideți să ne oprim că avem și publicitate."
  • Ciuvică: [...] "Cred că nu e pericol să îl atace cineva pe Voiculescu că a fost securist pentru că acel cineva trebuie să fie mult prea dobitoc."

Pe pagina sa de Facebook, Pavel Popescu însoțește secvența video cu un scurt comentariu, în care afirmă, între altele: "Pentru mine, e trist că devii "eroul zilei" doar pentru că faci un lucru normal. Și mi-aș dori din suflet, ca în politica din România, să înceapă să se spună adevărul. Acela din mijloc. Aseară, adevărul era unul: Dan Voiculescu a fost dovedit turnător al Securității."

Secvența publicata de Pavel Popescu: