Schite in valoare de 1,5 milioane de dolari apartinand lui Picasso, descoperite la vama elvetiana. Vamesii elvetieni au gasit, in bagajul unui pasager pe aeroportul din Zurich, o carte cu schite ale pictorului spaniol Pablo Picasso ce valoreaza intre 1,2 si 1,7 milioane de franci elvetieni (1,06-1,50 milioane de dolari). Pasagerul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, nu a declarat faptul ca detinea schitele, insa acestea au fost descoperite la un control al bagajelor, informeaza Reuters.

Spatiul cosmic miroase a friptura si metal incins. Steven Pearce, un chimist de la NASA, a primit misiunea sa redea mirosul cosmosului intr-un laborator. "Avem cateva idei despre cum miroase spatiul cosmic. Am reusit sa reproducem mirosul de friptura, insa metalul incins ne creaza ceva probleme." Cercetarile chimistului vor ajuta astronautii sa se pregateasca mai bine pentru conditiile ce le vor intalni in spatiu", a declarat Pearce, citat de DailyMail.

Un politist afgan a ucis un militar american. Un politist afgan a deschis focul si a aruncat o grenada spre o patrula americana, in districtul Bermel, din provincia Paktika, au declarat reprezentantii fortelor americane. Incidentul este al doilea in decurs de o luna cand un politist deschide focul asupra trupelor americane, fapt ce ridica suspiciuni cu privire la infiltrarea militantilor in trupele politiei. "Motivul atacului este inca neclar", a declarat guvernatorul districtului, citat de SkyNews.

Cuplu britanic condamnat in Dubai pentru o partida de sex pe plaja. Un cuplu britanic a fost condamnat la 3 luni de inchisoare pentru ca au fost prinsi facand sex pe o plaja din Dubai. Cuplul a fost de asemenea amendat cu 155 lire pentru faptul ca erau beti intr-un spatiu public si va fi deportat dupa ce isi va efectua pedeapsa. Femeia sustine ca ei doar se sarutau si se imbratisau. Nemultumiti de sentinta, cuplul va face apel in termen de 15 zile. Avocatul lor sustine ca declaratia politistului ce i-a prins pe plaja este falsa, iar examenul medical dovedeste ca femeia nu a facut sex, relateaza The Guardian.

Statele sarace vor putea primi bani pentru conservarea padurilor tropicale. Marea Britanie indeamna tarile puternic dezvoltate economic sa plateasca pentru conservarea padurilor tropicale. Statele dezvoltate ar trebui sa plateasca zecilor de natiuni sarace pana la 33 de miliarde de dolari pe an pentru ca acestea sa-si conserve padurile tropicale si pentru a impiedica defrisarile ce contribuie la procesul de incazire globala, sustine premierul britanic Gordon Brown. Banii oferiti tarilor tropicale vor putea fi folositi de catre comunitatile locale, relateaza FoxNews.

Doua femei care au lucrat in acelasi supermarket timp de un an de zile au descoperit ca sunt surori. Cele doua femei au lucrat impreuna inca din perioada adolescentei si si-au trimis copiii la aceeasi scoala fara sa realizeze ca sunt inrudite. Una din femei a fost adoptata de mica, in timp ce surorile ei mai mari au ramas cu parintii biologici, iar dupa mai bine de 30 de ani ele sunt din nou impreuna, relateaza The Telegraph.