Printul William catre o fata timida: Imagineaza-ti ca sunt gol. Printul William a ajutat o tanara care avea probleme de exprimare, din cauza emotiilor, spunandu-i sa si-l imagineze gol. Intamplarea s-a petrecut la aniversarea a 40 de ani de la infiintarea centrului pentru persoanele nevoiase „Centrepoint" din Londra. Jasmine Edwards, o tanara de 18 ajutata de institutia de caritate, a vrut sa isi exprime recunostinta fata de print, insa, coplesita de emotie, a inceput sa se balbaie. Fiul cel mare al Printului Charles a ajutat-o sa treaca peste problemele de exprimare spunandu-i: „Nu-ti face griji, doar imagineaza-ti ca sunt gol”. " Nu prea imi venea sa cred ceea ce a spus, dar mi-a placut sa vorbesc cu el si sper ca il voi reintalni”, a marturisit tanara, citata de Sky News.

Barbatii sunt mai priceputi decat femeile in descoperirea infidelitatii. Un studiu britanic arata ca barbati sunt mai buni decat femeile la detectarea infidelitatii, insa multi ajung sa fie paranoia din acest motiv. Barbatii le suspecteaza pe partenerele lor chiar si atunci cand acestea sunt fidele. Studiul, realizat cu ajutorul a 203 de cupluri heterosexuale, a oferit detalii referitoare la situatiile de infidelitate din relatie. Astfel, barbatii sunt campioni la doua lucruri: inselat si descoperirea infidelitatii. Circa 29% dintre barbati au recunoscut ca si-au inselat parterele cel putin o data si numai 18,5 % dintre femei au marturisit ca ar fi avut relatii cu alti barbati decat iubitii lor, scrie The Independent.

Praga ataca Viena din cauza unui film despre un accident nuclear fictiv. Ambasadorul Cehiei la Viena a criticat dur decizia postului austriac de televiziune ORF 2 de a difuza un film care descrie un accident nuclear fictiv petrecut la centrala de la Dukovany, un sat ceh aflat in vecinatatea granitei cu Austria. Filmul intitulat "Prima zi" descrie Cehia ca pe o tara incapabila sa furnizeze la timp informatiile necesare despre un accident de asemenea natura, scrie Le Monde. Potrivit oficialului, productia a fost facuta "in asa fel incat sa dauneze relatiilor ceho-austriece", precizand ca "este regretabil, chiar imoral, ceea ce se intampla".

Berlusconi i-a numit imbecili pe cei care i-au a criticat aprecierile despre Obama. In vizita oficiala la Moscova, Silvio Berlusconi a declarat ca Barack Obama este "tanar, frumos si bronzat", adaugand ca multe persoane il asteptau ca pe un "Mesia". Criticat pentru aceasta "gafa", Silvio Berlusconi a spus ca este vorba de "o gluma", calificandu-i "imbecili" pe cei care nu au gustat "gluma". "Domnule premier, realizati ca declaratiile dumneavoastra despre Obama sunt ofensatoare la adresa Statelor Unite. De ce nu va cereti scuze?", l-a intrebat pe Berlusconi un jurnalist de la agentia americana de presa economica Bloomberg, in timpul unei conferinte cu ocazia summitului european de la Bruxelles. "Si tu te inscrii pe lista imbecililor despre care am vorbit ieri. Bravo! Inca unul", s-a enervat premierul italian, care s-a ridicat apoi de pe scaun si a iesit din sala, scrie Associated Press.

Un francez a fost amendat cu 30 de euro pentru ca l-a jignit pe Sarkozy. Justitia franceza l-a condamnat pe Hervé Eon la plata unei amenzi "de principiu" in valoare de 30 de euro pentru ca l-a jignit pe presedintelui tarii, Nicolas Sarkozy. Eon, un somer in varsta de 56 de ani, militeaza pentru o retea de educatie fara frontiere. El a fost amendat pentru ca in momentul in care masina prezidentiala a trecut, a fluturat o pancarta pe care scria "Dispari, idiotule!", cuvintele pe care seful statului le-a adresat in februarie unui om care a refuzat sa dea mana cu el, noteaza AFP.