Un barbat din Rusia a fost inchis pentru patru ani pentru dezvaluirea unor secrete militare Statelor Unite. Gennady Sipachev a fost condamnat pentru spionaj, dupa ce a furnizat harti militare Pentagonului, pentru reperarea rachetelor rusesti. Este prima data cand un suspect acuzat de tradare de stat in Rusia a facut o conventie cu procurorii, in schimbul unei pedepse mai permisive. Cei condamnati de spionaj, de obicei, se confrunta cu pana la 20 de ani de inchisoare, informeaza SkyNews.

O explozie puternica a avut loc in apropierea inchisorii Korydallos din Grecia, dupa un apel telefonic de avertizare la un ziar din Atena, care a dat politiei un ragaz de aproximativ 20 de minute pentru a izola zona. Politia a declarat ca explozia, care s-a auzit in partile de vest a capitalei elene -a spulberat un bloc si ferestrele altor cladiri din apropiere. Nicio grupare nu si-a asumat responsabilitatea pentru bombardamente, insa politia locala suspecteaza o grupare radicala, care si-a intensificat atacurile in ultimii ani, informeaza FoxNews.

Trei barbati de origine pakistaneza sunt suspectati ca au oferit bani autorilor atentatului cu bomba din Times Square. Suspectii au fost arestati de FBI, in urma unor descinderi ale politiei in nord-vestul statului. Raidurile din Massachusetts, New York si New Jersey au adus noi probe in cadrul anchetei aflate in plina desfasurare. In prezent, autoriatile nu se pot pronunta cu privire la o "amenintare sau de orice complot activ impotriva Statelor Unite", a declarat purtatorul de cuvant al FBI, Gail Marcinkiewicz, informeaza TimesOnline.

Carnea de caine, inclusa in meniul astronautilor chinezi. Primul astronaut chinez care a iesit in spatiu, Yang Liwei a declarat ca a mancat carne de caine pentru a se mentine in forma. Pilotul de 44 de ani, care s-a aflat in fruntea misiunii Shenzhou Five din 2003, a dezvaluit meniul de la bordul navei spatiale in autobiografia sa, "Noua niveluri intre cer si pamant". El a enumerat in cartea sa meniuri de pui, peste si carne de caine, originar din provincia Guangdong, care este renumita in China pentru beneficiile sale nutritionale, informeaza The Telegraph.

Prima femeie musulmana ministru in cabinetul lui David Cameron. Noul premier al Marii Britanii, David Cameron a numit-o pe Sayeeda Warsi, o femeie musulmana de origine pakistaneza, ministru fara portofoliu si presedinte al Partidului Conservator, informeaza CNN. Sayeeda Warsi va fi prima femeie musulmana care va asista la reuniunile cabinetului, alaturi de alti membri ai elitei conducatoare. Pe langa fotoliul din guvernul de coalitie al lui David Cameron, ea a preluat functia de presedinte al Partdului Conservator de la Erick Pickles, care a fost numit secretar in cabinetul condus de Cameron, informeaza CNN.

Cinci muncitori au fost ucisi si trei ofiteri de politie au fost raniti, dupa ce o bomba a explodat in provincia rusa Daghestan, se arata intr-un comunicat emis de comisia care ancheteaza accidentul. Barbatii fixau o antena de telecomunicatii, care a fost arsa de vandali miercuri noaptea, informeaza CNN.