Uite cum slabesti cu mancare iute! Ca sa scapi de kilogramele in plus, ai adesea doua optiuni: sa te infometezi sau sa mananci saᅡnatos, echilibrat si aromat. Medicul nutritionist Daniel Neagu explica cat de importante sunt condimentele intr-o dieta: "Condimentele sunt aliati formidabili in orice dieta, deorece te ajuta sa mananci mai putin gras, mai putin dulce, mai putin sarat, cu mai putine calorii, deci mai sanatos. In plus, sunt foarte bogate in antioxidanti, polifenoli, fibre si uleiuri esentiale, substante care te energizeaza si te mentin sanatoasa", scrie Adevarul.

UtileFoto: Colaj foto

10 trucuri ca sa mananci mai putin. In ciuda a ceea ce iti promit unele diete, nu poti slabi daca mananci portii uriase. Iata ce poti face ca sa mananci mai putin la mesele principale si sa tii poftele sub control intre mese. 1. Inainte de mesele principale, bea un pahar mare cu apa sau mananca o supa de legume. Lichidul iti umple stomacul, iar cand te asezi la masa esti pe jumatate satula. 2. Pregateste o masa cat mai simpla, cu unul sau maxim doua feluri de mancare. Cand ai multe mancaruri in fata esti tentata sa ¬gusti¬ din toate si evident consumi mai multe calorii, scrie Unica.

De la sex oral direct la spital! Considerat de multi un subiect tabu, sexul oral este considerat mult mai sigur decat este de fapt. Desi este ceva mai sigur decat cel clasic, riscurile nu sunt eliminate complet. Ca si in cazul contactului intravaginal, sexul oral poate fi responsabil de infectia cu virusul Papiloma Uman (HPV), herpes, sifilis, gonoree si chiar hepatita. Cea mai sigura forma de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala, indiferent de tipul contactului, este prezervativul, scrie EvZ.

8 pericole de care sa te feresti la strand. Iti intra apa in urechi sau in ochi-Ce se poate intampla: germenii din apa bazinului produc infectii oculare si otite. Ca sa nu o patesti: intra in apa cu ochelari, casca si dopuri pentru urechi (ca alternativa, iti poti face tampoane din vata imbibata cu lanolina); imediat dupa ce ai iesit din bazin, spala-ti ochii cu apa curata si scoate apa din urechi folosind un prosop moale. Ramai in costumul de baie ud- Ce se poate intampla: daca soarele intra in nori sau incepe sa bata vantul, materialul ud iti poate provoca dureri abdominale si/sau de ovare; iar bikinii uzi tot timpul sunt sursa de infectii urinare. Ca sa nu o patesti: ia-ti de acasa doua costume de baie - de preferinta, unul intreg, pentru balaceala in bazin, si unul din doua piese, cu care stai pe plaja, ne sfatuieste Libertatea.ro

YouTube permite, de miercuri, estomparea trasaturilor persoanelor din videoclipurile postate pe site. YouTube permite, incepand de miercuri, estomparea trasaturilor persoanelor din videoclipurile postate pe site, cu scopul de a masca identitatea protagonistilor inregistrarilor, informeaza AFP. "Astazi, lansam functia <>, un nou instrument care va permite ascunderea trasaturilor faciale din videoclipuri, prin simpla apasare a unui buton", a anuntat, miercuri, Amanda Conway, asociata a site-ului YouTube, ce face parte din grupul Google. "Intrucat cetatenii continua sa aiba un rol crucial in furnizarea de informatii si in partajarea de videoclipuri asociate cu drepturile omului in lumea intreaga, YouTube se angajeaza sa creeze instrumente mai bune pentru a-i ajuta", a adaugat Amanda Conway, scrie Gandul.