Trucuri pentru ca parul sa-ti creasca mai repede. Daca te-ai tuns recent, dar tanjesti deja dupa suvitele tale lungi ori daca pur si simplu abia astepti sa-ti mai creasca putin parul, afla ca exista niste trucuri pe care le poti aplica acasa, pentru accelerarea procesului de crestere a parului. Uite care sunt 5 dintre aceste trucuri... Daca iti vei taia periodic varfurile, sansele ca firele tale de par sa se degradeze si sa se rupa usor vor scadea considerabil. Chiar daca pare paradoxal, taiatul varfurilor chiar ajuta in accelerarea procesului de crestere. Daca visezi la un par lung si frumos, ar fi cazul sa iei o pauza de la instrumentele de styling cu aer cald. Acestea degradeaza parul in timp, oricat de multe produse speciale ai folosi. Daca poti renunta chiar si la uscatorul de par... cu atat mai bine! Frumusetea exterioara, inclusiv frumusetea parului, tine si de ceea ce mananci. Aigura-te ca ai o dieta variata, echilibrata si, daca este nevoie, ia niste suplimente. Atentie, chiar si pentru suplimentele alimentare e necesar sa vorbesti cu medicul tau in prealabil, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Iti este foame mereu? Alimente care tin foamea sub control. Daca foamea nu isi da pace si de fiecare data cand vezi frigiderul iti vine sa te muti temporar in el inseamna ca nu mananci ce trebuie. Exista anumite alimente care tin foamea sub control si care sunt destul de satioase incat sa iti asigure aportul zilnic de fibre si proteine pentru intreaga zi. Merele - pe langa faptul ca sunt hranitoare ajuta si la slabit. Un mar contine aproape 90 de calorii si 6 grame de fibre. Studiile au aratat ca femeile care consuma 3 merisoare pe zi, ajung sa slabeasca mai mult de 2 kg in 10 saptamani. Acidul din mere accelereaza metabolismul si promoveaza depunerea de masa musculara. Lintea, mazarea. Acestea contin proteine care se digera greu si care isi tin de foame toata ziua. In plus, au un indice glicemic destul de scazut astfel ca tin poftele de carbohidrati dulci in frau, anuntaDoctorulZilei.ro.

Sucuri care te scapa de hemoroizi. Hemorozii reprezinta una dintre cele mai comune probleme de sanatate pe care le au oamenii. Vezi ce bauturi te ajuta sa scapi de ei. Hemorozii sunt vase de sange care se inflameaza pe colon sau in jurul anusului. Potrivit statisticilor citate de stepin2mygreenworld.com, pana la 50 de ani, jumatate dintre adulti se pot confrunta cu aceasta afectiune. Constipatia, statul pe scaun, obezitatea sau dieta saraca in calorii se numara printre cauzele care duc la aparitia hemoroizilor. Odata ce esti diagnosticat cu hemoroizi, este important sa faci anumite schimbari in stilul de viata. Miscarea si legumele si fructele sunt principalele arme pe care le poti folosi impotriva acestei probleme. Printre metodele naturiste de tratare a hemoroizilor sunt si sucurile naturale, informeazaLibertatea.

Cum calmezi iritatia dupa epilare cu aspirina. Aspirina contine acid salicilic, o substanta care exfoliaza pielea si o calmeaza, mai ales dupa epilare. Iritatiile dupa epilare apar mai ales in zonele sensibile, precum cea inghinala sau axilara. Le poti calma acasa, cu aspirina. Striveste una sau doua aspirine si dizolva-le intr-o cana in care ai pus o patrime apa. Mai departe, adauga cateva picaturi de glicerina, astfel incat solutia sa aiba o compozitie vascoasa, care sa nu se scurga de pe piele. Inmoaie o discheta demachianta in tonicul obtinut si aplica-l pe zona epilata - picioare, subrat, zona inghinala. Las-l sa intre in piele, apoi foloseste o crema hidratanta, potrivit livestrong.com. Acidul salicilic din aspirina este foarte bun pentru piele si se gaseste in numeroase produse cosmetice. Inlatura celulele moarte ale pielii, elibereaza porii si omoara bacteriile care ataca foliculul de par. Astfel, reduce roseata si inflamatia. Inainte sa folosesti, insa, acest tratament, discuta cu medicul de familie si asigura-te ca nu ai alergie la aceasta pastila, scrieUnica.ro.

Reteta completa - Detoxifiere in 24 de ore. In momentul in care vrei sa te detoxifiezi ceea ce NU trebuie sa faci este sa consumi sucuri si apa toata ziua. Corpul tau are nevoie si de fibre si proteine ca sa functioneze. Iata cum ar trebui sa arate o detoxifiere de 24 de ore. In momentul in care te-ai trezit o varianta buna si sanatoasa este apa calduta cu lamaie care are foarte multe beneficii. Apa simpla este si ea foarte importanta pe timpul zilei. Nu uita regula - minim 2 litri! Inainte de masa de dimineata un antrenament intens de exercitii fizice nu este recomandat, insa poti incerca cateva intinderi si exercitii de yoga cat sa pui sangele in miscare. Masa de dimineata - un shake sanatos de iaurt greces, capsuni, zmeura si banana care contine aproape 300 de calorii si destule fibre incat sa te poti misca pe tot parcursul zilei. Cafea - desi este recomandata cafeaua pentru detoxifiere, la unii oameni efectul nu este unul binevenit. Incearca sa bei o cana de ceai verde. Acesta contine antioxidanti, accelereaza metabolismul si te tine hidratat, anuntaDoctorulZilei.ro.