Ce ceaiuri sa bei, in functie de grupa de sange Grupa de sange 0 - Oamenii cu grupa de sange 0 ar trebui sa evite laptele si glutenul, potrivit mycentralhealth.com. Fac fata foarte bine stresului, insa pot avea probleme cu acidul gastric. Din aceasta cauza, cele mai indicate ceaiuri sunt din ghimbir, ginseng, ceai verde, patrunjel si macese. rupa de sange A - Persoanele care au grupa de sange A sunt foarte emotionale si analitice. Se streseaza foarte usor, de aceea au niveluri mari de cortizol, hormonul stresului. Pentru ei este recomandat ceaiul de iasomie, coada soricelului, galbenele, cimbru, macese sau sunatoare. Grupa de sange B - Daca intri in aceasta categorie, ai un metabolism lent, esti predispusa la boli autoimune, probleme de greutate, oboseala cronica si insomnii. S-ar putea sa fii o fire letargica si sa te simti frecvent lipsita de energie. Ai un sistem digestiv rezistent, integral pe Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Crema care te scapa de celulita in 7 zile Pentru prepararea acestei creme vei avea nevoie de: 100 ml lapte pentru bebelusi; 20 de picaturi de ulei esential de portocala sau lamaie; 3-5 picaturi de ulei esential de scortisoara; 2 linguri de suc de aloe vera. Amesteca bine laptele pentru bebelusi, cu uleiul esential de portocale si uleiul esential de scortisoara. Adauga, apoi, si sucul de aloe vera. Acopera recipientul in care ai amestecat ingredientele si lasa-l peste noapte. Crema care te scapa de celulita poate fi pastrata la frigider maximum o luna de zile. In toata aceasta perioada, isi pastreaza proprietatile si, deci, eficienta. Aplic-o zilnic, prin masaj energic. Fiecare din cele 4 ingrediente care intra in compozitia cremei are o actiune foarte puternica asupra pielii, efectele lor resimtindu-se in profunzime, scrie Avantaje.

Trei super-alimente la indemana care elimina grasimea din sange Exista trei ingrediente la indemana, eficiente in a curata arterele si a elimina grasimea din sange: usturoiul, ghimbirul si lamaia. Potrivit, www.healthyfoodhouse.com, amestecul rezultat are multiple beneficii asupra starii de sanatate. Ingrediente:4 litri de apa; 8 lamai; 8 catei de usturoi; 4-5 cm de ghimbir proaspat. Preparare:Spalati lamaile bine si taiati-le felii. Adaugati ghimbirul curatat si usturoiul si puneti toate ingredientele intr-un blender. Amestecati mixtura pana cand devine fina si mutati-o intr-o oala. Turnati apa si puneti lichidul la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, opriti focul. Lasati amestecul sa se raceasca si strecurati lichidul. Pastrati bautura obtinuta in sticle, scrie Doctorul Zilei.

Combate raceala cu acest leac din soc Iata de ce ingrediente ai nevoie la aceasta reteta: O ceasca de fructe de soc uscate sau proaspete; 2 cesti de apa; 2 linguri de ghimbir proaspat, curatat si taiat; O ceascpa cu alcool 40%; O ceasca cu miere naturala de la producator; Un borcan de 250 de grame; Sticle mai mici pentru a distribui continutul. Intr-o tigaie mare, amesteca apa, fructele de soc si ghimbirul. Fierbe-le, la foc redus, apoi lasa-le la scazut timp de 20 de minute. Preseaza continutul si zdrobeste-le, ca pe piure, intr-un borcan de 250 de ml. Adauga in borcan o ceasca de miere si o ceasca de alcool pentru o mai buna conservare a mixturii. Agita bine borcanul, caruia i se pune capacul, pentru a se amesteca toata compozitia. Imparte totul in doua caserole mici si tine compozitia la congelator timp de 6 luni, scrie Unica.

Cum ajutam un copil care sufera de anxietate Ce este anxietatea? Anxietatea reprezinta o stare de neliniste, senzatia de pericol inevitabil care invadeaza personalitatea si duce la trairea sentimentului de neputinta. Cercetarile lui Albert Bandura (1982) au aratat ca starile de anxietate nu provin numai din evaluarea unei situatii ca fiind amenintatoare ci si din constientizarea neputintei de a face fata. Credintele copilului cu privire la predictia sau controlul evenimentelor de asemenea ne dau indicii despre nivelul de anxietate resimtit. Cum identificam anxietatea la copil? Anxietatea nu este neaparat o stare nociva. Anxietatea, teama si frica sunt totodata mecanisme de aparare impotriva unui pericol. Doar atunci cand teama devine permanenta si irationala, cand apare in momente nepotrivite si este declansata de temeri exagerate, putem deja sa ne gandim la remedierea situatiei. Integral pe Psychologies.