Cum tratezi hemoroizii cu ulei de masline si cartofi Hemoroizii afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Apar, de obicei, din cauza statului prelungit pe scaun, in urma nasterii ori din cauze genetice. Imbatranirea, constipatia cronica sau diareea se numara, de asemenea, printre factorii care provoaca hemoroizi. Daca te confrunti cu astfel de probleme, este indicat sa mergi la medic, insa poti incerca si tratamente naturale. Noi iti propunem unul pentru care ai nevoie de doar doua ingrediente: un cartof si o lingura de ulei de masline. Este eficient pentru tratarea hemoroizilor externi. Curata cartoful de coaja, apoi da-l prin razatoarea mica si amesteca-l cu uleiul de masline. Pune totul pe un tifon si aplica-l pe anus, potrivit startinuk.com. Acest remediu trebuie tinut o noapte intreaga, iar dimineata clateste-te cu un pic de apa calda, informeaza Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Oamenii de stiinta au gasit "butonul" care opreste sau porneste obezitatea Exista inca multe lucruri legate de obezitate pe care nu le intelegem, inclusiv mecanismele care o declanseaza, dar cercetatorii din Germania spun ca au descoperit un "comutator" genetic care ar putea opri obezitatea, exact cum ar face-o o telecomanda. Noul studiu se bazeaza pe epigenetica, care analizeaza modul in care genele din corpul nostru se schimba, in functie de factorii chimici si cei de mediu, in comparatie cu modificarile din codul genetic al ADN-ului. Toti ne-am nascut cu un anumit set de gene, dar acestea pot fi activate sau dezactivate de procesele din interiorul corpului. Acesta este unul dintre motivele pentru care gemenii nu arata niciodata identic, anunta Playtech.

Esti fumator? Ce trebuie sa mananci zilnic ca sa nu faci cancer Este cunoscut faptul ca tutunul contine peste o mie de compusi chimici, iar fumul rezultat din arderea tigaretelor contine peste 4.000 de compusi, dintre care 60 sunt cancerigeni, sustine nutritionistul Lygia Alexandrescu, ea subliniind ca un element esential in dieta fumatorului trebuie sa fie antioxidantii - vitamina C si vitamina E. Un element esential in dieta zilnica a fumatorului trebuie sa fie antioxidantii: vitaminele C si E. Vitamina C este recomandabil sa fie suplimentata pentru fumatori, deoarece se considera ca nicotina inhiba absorbtia vitaminei C, scrie Doctorul Zilei.

Ce se intampla daca stai prea mult la calculator Cearcanele se accentueaza - Cearcanele apar, in primul rand, din cauza oboselii si a alimentatiei proaste. Din pacate, nu ne putem "plange" ca acesti doi factori ne sunt straini - majoritatea dintre noi ii cunoaste prea bine. Daca adaugi la acesti doi factori si multe ore petrecute in fata calculatorului, cearcanele tale se vor accentua si vor capata un aspect... "pufos". Apar alergii cutanate - Exista o serie de studii care sustin faptul ca ecranele calculatoarelor creeaza un camp electrostatic care atrage praful. Este foarte usor ca acesta sa se depuna pe piele, ceea ce, in timp, duce, evident, la iritarea pielii si la reactii alergice. Aceste reactii sunt cu atat mai violente la persoanele cu piele sensibila, integral pe Avantaje.

4 motive pentru care eviti casatoria Suflete singuratice - Sunt persoane care desi pot forma relatii semnificative, pot iubi, pot darui si primi cu la fel de multa bucurie, se simt la fel de implinite (daca nu chiar mai mult) atunci cand nu sunt intr-o relatie. Standardele - Anumite persoane, oricat de entuziasmate sau atrase sunt de ideea casatoriei, nu sunt dispuse sa faca acest pas doar pentru a bifa o activitate. Nu, nu sunt prea pretentioase ci au anumite standarde dupa care isi ghideaza viata. O astfel de persoana va prefera sa incheie o relatie care nu functioneaza decat sa ramana acolo de teama singuratatii. Implinirea relationala - Prin casatorie, majoritatea isi vede partenerul ca implinind cel mai important rol in toate aspectele relationale: amant, iubit, prieten, protector, etc. Acest lucru, evident, in detrimentul altor relatii semnificative precum cele cu familia de origine, cu prietenii sau... cu sine, scrie Psychologies.