Cinci mituri despre vasele sparte: Cum scapi de inestetica problema de pe picioare.Vasele de sange sparte sau stelutele vasculare reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme care ne face sa ne ascundem picioarele. Si femeile, si barbatii deopotriva sunt afectati, desi primele cauta mai frecvent ajutor pentru rezolvarea problemei. Vasele sparte sunt, in general, mostenite din familie, dar nu sunt incurabile: noile tehnologii de tratament cu laser transforma problema intr-o amintire. De ce apar vasele sparte/stelutele vasculare, de ce anumite persoane sunt afectate intr-o masura mai mare decat altele, cum se pot trata, eficace si fara durere, cat dureaza efectul tratamentului, am aflat de la medicul dermatolog Florentina Zaharia, de la clinicile Bioderm, care demonteaza o serie de mituri, scrieDoctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Fii atenta! Parul tau iti poate dezvalui anumite afectiuni.Daca-ti prinzi parul in graba si alergi la treburile tale e posibil sa pierzi din vedere semnele pe care podoaba ta capilara ti se arata. Felul in care arata, textura sau grosimea firelor de par sunt indicatori ai unor afectiuni nedepistate inca. O cadere excesiva a parului poate fi cauzata de o scadere a nivelului de keratina, o proteina esentiala nu doar pentru sanatatea parului, ci si pentru cea a danturii. Pentru ca smaltul dintilor sa nu fie afectat pe viitor, acorda o mai maer grija igienei dentare si mergi o data pe an la un control stomatologic de rutina, relateazaClick.

Cum iti tonifici fesierii in doar un minut.Un minut, doar atat iti ia acest exercitiu excelent pentru intarirea muschilor fundului. Iar acum, ca vara se apropie mai repede decat ne-am fi asteptat, trebuie sa incepi antrenamentele, pentru a arata bine nu doar in rochite vaporoase, dar si in costum de baie. De fiecare data cand ne vedem corpul in oglinda incepem sa ne facem planuri despre cum vor merge la sala, vom manca numai fructe si salate si vom consuma 2 litri de apa de zi. Daca unele dintre noi se tin de promisiune, altele se dau repede batute. Timpul este unul dintre factorii care neinfluenteaza acest stil de viata nesanatos, scrieUnica.

Bautura uimitoare care te scapa de pietrele la rinichi.Rinichii sunt organe importante care au grija ca prin urina sa fie eliminate toxinele din corp. Cand urina devine prea concentrata, se dezvolta pietrele la rinichi. Pe langa tratamentul indicat de medic, poti incerca un remediu usor de preparat. Pietrele la rinichi sunt unele dintre cele mai frecvente tulburari ale tractului urinar. Ele pot varia foarte mult in dimensiune si in forma si apar adesea la persoanele care au intre 20 si 40 de ani, potrivitClick.

Lipsa somnului are aceleasi efecte asupra creierului precum alcoolul.Poate te intrebi de ce atunci cand ai dormit prea putin ai acea senzatie usor euforica, iti vine sa razi din orice si arati de parca ai fi petrecut toata seara in oras. Nu sunt deloc intamplatoare aceste stari pe care le ai atunci cand nu ai dormit suficient. Cercetatorii britanici de la Universitatea Oxford au descoperit faptul ca lipsa somnului are aceleasi simptome precum consumul de alcool. Multi dintre noi nu reusesc sa doarma suficient si se multumesc cu sase sau sapte ore de somn, in loc de cele 8 recomandate de medici, pentru ca organismul nostru sa functioneze normal, potrivitUnica.

Nu mai arunca tuburile de la hartia igienica. Nici prin cap nu-ti trece cate ai putea face cu ele.Cartoanele de la sulurile de hartie igienica sau de la prosoapele de hartie pot deveni obiecte utile. Faci economii si protejezi mediul! Inspira-te din obiectele facute de www.lacourdespetits.com. Suporturi pentru strans cablurile electrice. Strangi cablul sub forma de 8 si il introduci in carton. Nu se va mai desface. cutii pentru cadouri mici, gen bijuterii. Le poti decora la mijloc cu hartie colorata, introduci bijuteriile si apoi pliezi in interior capetele, relateazaLibertatea.