Vindecarea prin medicina energetica. Corpul si mintea sunt intr-o permanenta interactiune si depind unul de altul pentru a da o stare de bine. Specialistul Click! in medicina traditionala indiana, dr. Ovidiu Chis, ne vorbeste despre medicina energetica. Aceasta se ocupa de planul emotional, dar si de atitudinea interioara si de modul de a reactiona prin ganduri si sentimente. O sesiune de vindecare emotionala prin medicina energetica incepe si se termina prin crearea si inchiderea unui spatiu sacru de vindecare, care amplifica fenomenele de conectare si transformare spirituala. Medicul cauta sa conduca pacientul catre a simti si a descoperi atitudinile mentale si emotionale care duc spre cai de gandire si actiune care ii produc suferinta. Regresia in amintirile cele mai indepartate si corelarea unor evenimente sau a unor cai de comportament din copilarie sau din anii anteriori ajuta la intelegerea modului in care se produce un raspuns in prezent la aceleasi stari emotionale. Stresul este definit nu ca o serie de evenimente neplacute care ne afecteaza, ci de modul in care reactionam la aceste evenimente. Astfel, reactia fiecaruia la stres este diferita, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

7 lucruri gresite pe care barbatii le fac in pat. Se lauda in privinta abilitatilor lor, dar nu au nici cea mai vaga idee cat de mult pot gresi in privinta anumitor lucruri. Iata care sunt cele mai frecvente greseli ale barbatilor, atunci cand vine vorba despre sex. Femeile iubesc preludiul. Pentru noi, aceasta etapa este esentiala. Ne place sa fim sarutate si sa ne fie explorata fiecare portiune a pielii. Atunci cand nu avem parte de preludiu, ne simtim usor abuzate. Una dintre cele mai mari greseli ale barbatilor este faptul ca uita sau sar peste preludiu. Acest lucru face sexul sa para ceva grabit. Bineinteles, sunt momente cand ne lasam prinse de moment si preludiul nu este o problema atat de mare, iar cand se intampla acest lucru este minunat. Dar atunci cand preludiul este omis frecvent, nu suntem cele mai fericite. Acordati putin timp saruturilor si mangaierilor, informeaza Elle.ro.

Cum prepari cea mai buna dulceata de trandafiri. Sezonul cand trandafirii vor inflori se apropie, asa ca nu mai este mult pana cand gradinile vor fi inundate de culori, arome si parfumuri. Insa din trandafiri pot prepara si un desert deosebit de bun. Pe langa faptul ca incanta privirile, trandafirii pot deveni si un deliciu culinar atunci cand sunt folositi pentru faimoasa dulceata cu parfum intens, aroma si culoare inconfundabila. Ai grija insa, dulceata se face doar din trandafirii speciali, pe care nu ai cum sa ii confunzi datorita mirosului puternic si imbietor, potrivit Libertatea.

Cele mai statornice zodii. Cu cine sa te cuplezi, daca vrei sa te casatoresti In functie de semnul astral, nativii fiecarei zodii sunt mai statornici sau mai putini statornici atunci cand vine vorba de angajamentul casatoriei. Cat mari sunt sansele ca mariajul cu unii dintre nativii zodiacului sa nu esueze depinde astfel, potrivit astrologilor, de cat de predispusi sunt acesti nativi sa isi cladeasca cea mai mare parte a vietii alaturi de o persoana. Astfel, exista nativi care sunt predispusi sa traiasca oviata linistita alaturi de o singura persoana si nativi care nu gasesc nimic atragator in ceea ce inseamna un mariaj. Asa ca iata care sunt cele mai statornice zodii, atunci cand vine vorba de casatorie, informeaza Doctorul Zilei.

Tu te speli corect pe maini? Iata cum trebuie sa procedezi. Mainile curate sunt cea mai simpla solutie prin care putem impiedica patrunderea microbilor in organism. Insa stim sa ne spalam corect pe maini? Este ca un ritual pe care il faci de multe ori pe zi: iti pui sapun pe maini, le masezi timp de 20 de secunde, dupa care clatesti cu apa. Ca sa scapi de periculoasele bacterii, cauti produse care promit eficienta maxima, insa nu ai nici o garantie. Secretul consta in modul in care isi cureti mainile, scrie Unica.ro.