Intrebari pe care sa ti le pui atunci cand vrei sa incepi o noua relatie. Daca tocmai te-ai despartit de cineva, poate te gandesti ca cea mai buna solutie de a trece peste este sa incepi o noua relatie. Ei bine, nu este asa. Indiferent ca ultima relatie pe care ai avut-o s-a sfarsit neplacut sau cordial, cu siguranta ai fost si inca esti afectata. Cea mai buna solutie nu este sa incepi imediat o relatie noua, insa, daca ai decis sa faci asta si daca ai intalnit o persoana potrivita, iata cateva intrebari pe care sa ti le pui atunci cand vrei sa incepi o noua relatie. Am nevoie de timp pentru a trece peste? Daca tu esti cea care ai fost parasita, cu siguranta raspunsul la aceasta intrebare este unul afirmativ. Daca despartirea a fost una neplacuta, neasteptata si nedorita (din partea ta), o noua relatie nu va face altceva decat sa te faca sa te simti mai rau. Acorda-ti timp sa te vindeci, relateaza Elle.ro.

5 lucruri ciudate pe care le faci noaptea si care te pot imbolnavi. Daca te-ai obisnuit sa te trezesti obosita, cu toate ca ai renuntat deja la obiceiurile care iti afecteaza calitatea somnului, motivul extenuarii ar putea fi de ordin fiziologic. Anumite persoane scrasnesc din dinti, altele nu isi pot controla miscarile corpului, insa rezultatul este acelasi: organismul este privat de somn, ceea ce mareste riscul de a dezvolta diabet, boli cardiovasculare si afecteaza sistemul imunitar pe termen lung. Aceste tulburari nocturne poarta numele de parasomnii si pot trada simptome care pot provoca probleme serioase de sanatate. Intreaga musculatura a gatului si a fetei, alaturi de limba, uvula si bolta palatina, se relaxeaza in timpul somnului. In cazul persoanelor afectate de apneea obstructiva, caile aeriene se ingusteaza pana la ocluzia completa, moment in care organismul se trezeste instantaneu pentru o gura de aer, scrie DivaHair.

Ce vitamine sa iei si pe care sa le ocolesti. Stim cu totii lectia unei vieti sanatoase: faci sport, mananci sanatos si iti iei vitaminele. Se pare ca multi medici nu sunt de acord cu ultima parte a acestei lectii. Vitaminele, conform unui nou studiu (facut de Universitatea Minnesota) pot creste riscul unor cancere si pot afecta rinichii. Multivitaminele ￯ acest gen de pastile poate fi inlocuit cu o dieta variata. Vitamina C isi mareste imunitatea, vitaminele B iti dau energie, vitamina A ajuta ochii etc. Le auzi si le citesti peste tot. Aceste vitamine pot fi preluate din dieta zilnica. Studiul realizat in 2011 de Universitatea Minnesota a fost facut pe un esantion de circa 39.000 de femei peste 25 de ani. Femeile care au luat multivitamine pe termen lung prezentau riscul de a muri mai repede decat cele care nu lua multivitamine. Vitaminele A, C, si E sunt antioxidanti pe care ii poti gasi cu usurinta in fructele de padure, dar si in anumite legume. Luate in exces, aceste suplimente cu antioxidanti pot face contrarul a ceea ce promit, nu te vor apara de cancer si il vor produce, anunta Unica.

5 alimente care te scapa rapid de kilogramele nedorite si de celulita. Iti doresti sa slabesti, dar si sa scapi de celulita, asa ca ai nevoie de cateva solutii minune care sa te ajute sa arzi caloriile rapid. Noi iti prezentam cateva variante simple, la indemana si extrem de eficiente. Asadar, iata cateva alimente care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia ta, asta daca chiar vrei sa topesti kilogramele nedorite si sa reusesti sa scapi de aspectul de coaja de portocala de pe piele: Stoarce jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa calduta. Bea aceasta bautura in fiecare dimineata, pe stomacul gol, dar si inainte de culcare. In scurt timp, vei scapa de grasimea de pe abdomen, solduri si coase, dar si de celulita. In plus, apa cu lamaie iti va curata sistemul digestiv de orice toxine care au stat peste noapte in corpul tau, relateaza ClickSanatate.

Cum poti sa combati ridurile cu ajutorul alimentatiei. Poti combate ridurile daca alegi alimentele din lista celor care te ajuta sa ai o piele fina si catifelata. Iata ce alimente sunt recomandate. Carnea slaba de piept de pui, peste si boabe (fasole, mazare, linte) sunt bogate in proteine. Prin digestia lor, organismul transforma proteinele in aminoazici ce ajuta la refacerea celulelor sanatoase. Cu ajutorul acestor alimente se vor reface celulele pielii si colagenul responsabil de structura pielii. Incearca sa ai in alimentatie cat mai multe proteine cu mai putine calorii. Chiar daca mirosul sau nu este pe placul tuturor, efectul este unul pe masura. Contine polifenoli, niste antioxidanti ce protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Dupa ce ai maruntit usturoiul, lasa-l sa se odihneasca 10-15 minute inainte de a-l adauga in mancare. Acest timp permite dezvoltarea compusilor activi din usturoi, scrie Libertateapentrufemei.ro.