Cum sa iti cresti sex-appealul: zece trucuri care functioneaza intotdeauna. Orice femeie isi doreste sa aiba cat mai mult sex-appeal, desigur, fara a trece granita spre vulgaritate. O femeie sexi trebuie sa pastreze misterul si sa ramana o doamna, dar sa starneasca in acelasi timp imaginatia barbatilor din jurul ei. Usor de zis, greu de facut, nu? Este greu in special daca ne gandim la cat de subiectiva este aceasta caracteristica - ceea ce tie ti se pare sexi altuia nu i se va parea neaparat la fel. Totusi aceasta nu inseamna ca nu exista cateva trucuri pe care sa le aplici daca vrei sa sucesti mintile barbatilor din jurul tauctioneaza intotdeauna. Pastreaza contactul vizual: este foarte important sa te uiti in ochii tuturor persoanelor cu care interactionezi, pentru ca vei da dovada de incredere in tine, iar aceasta calitate este mai sexi decat orice haina sau lenjerie, relateaza Diva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

Asa iti prepari cel mai bun anti-rid pentru ochi. Mai ieftin decat orice crema. Exista o alta reteta antirid care este excelenta pentru indepartarea ridurilor si ajuta la procesul de rejuvenare. Este vorba despre un preparat cosmetic din doar doua ingrediente: ulei de argan si vitamina E. Ambele ingrediente se gasesc in magazinele naturiste. Preparati un mix omogen, combinand uleiul de argan cu capsule de vitamina E. Dupa ce ati obtinut o compozitie omogena, inmuiati dischetele si lasati-le cu solutia in jurul ochilor. Lasati continutul pentru zece minute, timp in care va puteti relaxa stand intinsa. Mai apoi, indepartati dischetele de bumbac si masati usor pielea din jurul ochilor utilizand degetele, anunta Doctorul Zilei.

5 metode naturale de curatare a arterelor infundate. Daca suferi de afectiuni circulatorii si vrei sa urmezi si un tratament naturist pe langa cel medical, remediile de mai jos sunt cele mai des recomandate, sustin specialistii in medicina alternativa. Usturoiul este asociat cu prevenirea sau tratarea a cel putin 220 de simptome sau probleme de sanatate. Iar cand vine vorba de bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in tarile industrializate, usturoiul ocupa un loc de cinste. Chiar daca rodia nu este pe placul tuturor, datorita gustului usor acid, acest fruct delicios si dulce este extrem de util in curatarea placii de pe artere, conform mai multor studii. Bogat in polifenoli, printre care tanini si antocianine, sucul de rodie a dovedit ca poate reduce placa arteriala cu pana la 30%, scrie Realitatea.

Aceste alimente "topesc" grasimea. Pana se mai incalzeste vremea, ai timp destul ca sa scapi de kilogramele nedorite. Pe langa activitatea fizica si hidratarea organismului, exista cateva alimente care te pot ajuta sa slabesti. Dintre toate condimentele si sosurile pentru mancaruri, mustarul iute este cel mai indicat pentru slabit. Stimuleaza metabolismul si arderile rapide ale grasimilor, gratie proprietatilor lui termogene. O lingura de mustar, langa care poti adauga cateva felii de cartofi copti, contine pana la 10 calorii. Desi sunt bogate din punct de vedere caloric, nucile contin o diversitate de proteine, fibre si grasimi "bune" care dau senzatia de satietate mai multa vreme. Conform unui studiu realizat de cercetatorii americani, persoanele care consuma nuci de doua ori pe saptamana iau mai putin in greutate decat celelalte, relateaza clickpentrufemei.ro.

Cum sa ingrijesti plantele de interior iarna. Descopera trei sfaturi esentiale despre cum sa ingrijesti plantele de interior iarna. Lumina slaba, aerul uscat sau curentii reci de aer sunt principalii lor dusmani. Este usor sa ingrijesti plantele de interior iarna daca le cunosti bine necesitatile si punctele slabe. Majoritatea plantelor de apartament provine din zona tropicala sau din zona mediteraneeana, unde beneficiaza de lumina cel putin 8 ore pe zi, dar si de caldura si umiditate constanta. Pe timp de vara se simt bine in balcoane sau pe terase, dar iarna conditiile din interior se schimba radical. In apartamentele de la bloc au mai putina lumina si cresc mai greu, iar udarile trebuie controlate cu strictete, in functie de soi. Plantele la ghiveci prefera sa ia si ele o pauza pe timp de iarna si au nevoie de un loc bine luminat dimineata, dar cu o temperatura constanta pentru a putea hiberna. Daca le asezi pe calorifer sau prea aproape de orice sursa de caldura, fie se vor usca, fie vor creste fortat, dar vor fi mai strambe sau anemice, cu frunze si crengi subtiri, scrie libertateapentrufemei.ro.