Scapi de ochelari cu ajutorul interventiilor moderne. Miopie, hipermetropie, astigmatism? Laserul le rezolva cu succes. Prin asa-numita fotokeratectomie refractiva (PRK), se remodeleaza corneea, permitandu-le celor care nu vad bine la distanta sa aiba o imagine clara. Pe de alta parte, cei care sufera de hipermetropie, adica nu vad bine de aproape, sunt supusi unei interventii numite ablatie periferica, care inseamna indepartarea tesutului, cu scopul alungirii axului ochiului, potrivit Libertatea pentru femei.

colaj fotoFoto: Hotnews

Planul simplu care a ajutat-o pe o femeie sa scape de 46 de kilograme. Stephanie a inceput sa se ingrase dupa ce s-a casatorit si dupa cele 3 sarcini pe care le-a avut. Femeia a inceput sa mearga pe jos cate o ora in fiecare seara. Dupa o luna, a inceput sa faca sesiuni de 30 de minute cu bicicleta in subsolul casei, dar si exercitii simple de 20 de minute, care lucrau treptat muschii. Dupa inca o luna, Stephanie si-a instalat o aplicatie speciala pe telefon, care o ajuta sa isi numere caloriile consumate. Dupa ce a taiat 1200 de calorii din mesele zilnice, femeia a slabit 10 kilograme, potrivit Diva Hair.

Asa scapi rapid de balonare. Daca ai observat ca abdomenul tau arata frecvent precum burtica unei gravide, chiar daca nu mananci mult si faci sport, este foarte posibil ca acest lucru sa fie din pricina alimentelor care provoaca balonarea. Elimina-le din dieta si vei vedea rezultate in mai putin de 24 de ore! Aceasta categorie cuprinde sucurile carbogazoase, berea si apa minerala despre care se stie ca umpfla rapid stomacul. Daca iti doresti sa ai un abdomen plat, evita-le si inlocuieste-le cu cel putin 8 pahare de apa consumate in fiecare zi sau cu ceaiuri din plante, potrivit Click pentru femei.

De ce barbatii nu trebuie sa manance singuri? Barbatii care mananca singuri risca sa ajunga obezi, arata un studiu realizat de cercetatori de la Universitatea din Seul, Coreea de Sud. Mai mult, ei risca sa dezvolte sindrom metabolic si hipertensiune arteriala. Cercetarii au studiat legatura dintre singuratate si sanatate in cazul barbatilor si femeilor. Ei au descoperit ca barbatii se expun unor riscuri mai mari atunci cand iau masa fara sa aiba companie. Posibilitatea de a deveni obezi creste cu 45% fata de femeile care mananca singure, potrivit CSID.

7 uleiuri esentiale pentru echilibrul hormonal. Cum le folosesti. Dezechilibrele hormonale pot afecta atat barbatii, cat si femeile si pot provoca numeroase simptome neplacute. Printre acestea se numara oboseala, schimbari de dispozitie, probleme legate de fertilitate, crestere in greutate, depresie, insomnie. Daca nu este tratat, dezechilibrul hormonal ar putea conduce la boli precum diabetul si cancerul. Urmatoarele sapte uleiuri esentiale va pot ajuta sa tratati dezechilibrele hormonale. 1. Uleiul de lavanda Lavanda ajuta organismul sa echilibreze modificarile hormonale si, de asemenea, trateaza durerea din cauza crampelor abdominale in timpul menstruatiei, potrivit Libertatea pentru femei.