Utile: Ce mâncăm ca să nu facem diabet. Alimentele recomandate de diabetologiCeașca de sănătate: Cuișoarele tratează cu succes 100 de boliCărbune medicinal: utilizări, beneficii

de Crăița Ciobotaru     HotNews.ro
Miercuri, 10 octombrie 2018, 3:47 Revista Presei | Utile


Utile
Foto: Colaj foto
Ce mâncăm ca să nu facem diabet. Alimentele recomandate de diabetologi. La jumătatea lunii martie, la Londra, la Conferința diabetologilor din Marea Britanie a fost publicat un ghid cu alimente care sunt bune și cele care trebuie evitate. Este o premieră în Anglia, pentru că, până acum, cei cu risc de a face diabet de tip 2 erau sfătuiți doar să slăbească Mâncați bânză, mere și iaurt și reduceți cantitatea de carne roși și de cartofi pentru a preveni apariția diabetului, arată noul ghid, care a însemnat sintetizarea a peste 500 de studii științifice. Acestea au fost puse cap la cap de o echipă de cercetători de la Universitatea Oxford și Diabetes UK, scrie doctorulzilei.ro

Ceașca de sănătate: Cuișoarele tratează cu succes 100 de boli. Cuişoarele sunt bobocii uscaţi ai florii arborelui de cuişoare. Acest arbore este o plantă ce crește în zonele calde având înfățișarea unui arbust. În timp, s-a constatat că aceste cuișoare sunt plante-medicament benefice într-o varietate de boli. Terapeuții chinezi, care au studiat planta cu multe secole înainte de Hristos, foloseau cuișoarele pentru efectul lor antiseptic. În secolul al VII-lea, arabii făceau negoţ în Europa cu această mirodenie prețioasă, iar medicii acelor timpuri le foloseau ca panaceu, conform click.ro

Cărbune medicinal: utilizări, beneficii. Mă aflam într-o farmacie pentru a achiziţiona o listă lungă de medicamente şi suplimente alimentare menite să pună pe fugă o răceală nărăvaşă care făcea de vreo lună ping-pong în familia mea şi observam că 8 clienţi aflaţi în faţa mea aveau nevoie de acelaşi tip de medicamente. Oameni de toate vârstele şi toate preocupările. Mă şi întrebam câte feţe are răceala în fiecare sezon şi de ce cu toată ştiinţa modernă nu o putem eradica, scrie csid.ro

Suntem obosiţi, ne-am îngrăşat, ne confruntăm cu tot felul de boli? Toate acestea pot anunţa o aciditate crescută. Suntem obosiţi, ne-am îngrăşat, ne confruntăm cu boli de inimă, artrită, cancer, diabet, iar activitatea organelor e tot mai greoaie? Toate acestea pot anunţa o aciditate crescută a organismului nostru, care, după cum ştim, este un mediu preponderent alcalin. Anumite alimente şi stresul ne pot dezechilibra crescându-ne aciditatea şi dereglând funcţiile interne, astfel că ajungem să ne îmbolnăvim. Pentru a alcaliniza avem de nevoie să reducem aportul de alimente acide, conform doctorulzilei.ro

5 obiceiuri cotidiene care îți prelungesc viața cu 10 ani. Obiceiurile alimentare proaste, lipsa exercițiilor fizice, consumul de alcool și tutunul, toate pot afecta sănătatea și longevitatea, de aceea este important să facem alegeri potrivite în ceea ce privește stilul de viață. Oamenii de știință au analizat efectl obiceiurilor cotidiene asupra longevității și au descoperit ce putem face pentru a trăi mai mult. „Deşi obiceiuri nu sunt un secret pentru nimeni, adoptarea lor reprezintă un factor important atunci când vorbim de creşterea speranţei de viaţă“, a declarat Meir Stampfer, co-autor al studiului, scrie click.ro


Citeste mai multe despre   
















2757 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version