Nu renuntati la o partida de amor, chiar daca sunteti obositi, si nu va bazati doar pe spontaneitate daca vreti o viata sexuala implinita, spun specialistii.

Discutiile despre sex fac parte din intimitatea oricarui cuplu. Pentru ca sunt parteneri care se plang ca nu fac dragoste cu saptamanile din cauza stresului si a vietii agitate, sexologii au incercat sa desfiinteze cateva mituri care influenteaza viata sexuala.

1. Ambii parteneri trebuie sa aiba chef de sex

Cand dorinta este de partea amandurora, va asteapta o partida de sex pe cinste. Dar ce faceti daca ea nu are chef?! Ori daca el este prea obosit?! Multe cupluri se plang ca nu fac dragoste cu saptamanile pentru ca unul dintre parteneri este prea stresat. Altii se plang de lipsa de timp ori de cea a bunei dispozitii. Sexologii spun ca oboseala si stresul nu ar trebui lasate sa va tulbure viata sexuala, iar daca celalalt partener are chef de sex, intrati in joc. Pofta vine mancand! „Poate ca nu veti avea parte de cel mai grozav orgasm, dar afectiunea pe care o veti primi o sa va incarce pozitiv“, sustin expertii citati de publicatia „Health“. Sexologii va sfatuiesc sa nu renuntati la mangaieri si la sarutari, pentru ca acestea au darul de a alunga oboseala.

Integral in Evenimentul Zilei