Uite-l pe "violatorul" Tony cu pantalonii in vine agresand-o pe Oana Zavoranu! Imagini interzise minorilor! Oana Zavoranu are din nou probleme cu proprietarul imobilului unde a locuit. Acesta nu i-a dat voie sa intre in casa pentru a-si recupera lucrurile. Oana a mers la apartamentul din Dorobanti pentru a-si lua lucrurile pe care le-a lasat in imobil. Ea a mers insotita de un prieten, dar la fata locului a avut parte de un circ de zile mari. In loc sa isi poata recupera lucrurile, ea a dat de refuzul proprietarului. Acesta a iesit in izmene la usa imobilului si a amenintat-o pe Oana cu bataia. "Aici nu ai ce cauta. Du-te de aici, cioara, ca te omor cu mana mea", i-a transmis acesta. Oana a filmat tot momentul cu telefonul mobil, asta pana cand a fost bruscata de acesta. "Am lucrurile mele, aici, sus. Cioara esti tu, mergi la tine in tara! Ai intrat tu si ai luat hainele? Atunci faci mai multi ani de puscarie!", a replicat si Zavo.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce mai decolteu are Cruduta! A intrat in direct fara sutien si fara chiloti! Daniela Crudu si-a scos din nou formele la inaintare, la emisiunea de la Antena 1. "Nu mai zicem nimic! Un minut nu mai facem nimic, camerele pe Cruduta! N-ai auzit ce a zis Gigi Becali? Si tu nimic, le dai la temelie!", a spus in deschidere Capatos, cu ochii la decolteul Danielei. Gigi Becali o sfatuise pe bruneta sa nu ii mai "deranjeze" pe fotbalisti. "N-are nici chiloti! Minte sa aiba!", l-a completat Mircea N. Stoian pe Capatos, in timp ce Cruduta defila mandra prin studio.

Multimilionarul oradean Alexander Mudura, client al cluburilor de masaj erotic! Interceptat in doua dosare de proxenetism! Numele multimilionarului oradean Alexander Mudura apare in interceptarile facute de procurori in doua dosare de proxenetism ca si client al unui cunoscut proxenet din oras, Kallo Albert. Acesta a patronat pana nu demult clubul de noapte Cleopatra si un salon de masaj erotic, Erotic Party Masaj. Salonul functiona ca bordel intr-o vila de lux din zona rezidentiala a Oradei si a fost inchis in decembrie anul trecut, dupa ce s-a descoperit ca fetele angajate de patronul Kallo Albert ofereau partide de sex pentru barbati, femei ori cupluri. Printre cei care frecventau clubul se numarau afaceristi, un universitar si functionari publici. Din interceptari rezulta ca preturile practicate erau de 140 de lei/ora pentru un masaj de relaxare, 240 de lei/ora pentru masajul nud si 700 de lei/ora pentru masaj cu finalizare, fetele primind 40% din sumele incasate. Surse din randul anchetatorilor au dezvaluit pentru CANCAN faptul ca, din interceptarile telefonice, reiese ca Mudura ar fi apelat la proxenet ca sa "inchirieze" din fetele care lucrau la saloanele acestuia pentru unele petreceri private pe care le-a organizat. In plus, proxenetul ar fi apelat la el pentru un imprumut.

Oreste face sex doar o data la zece ani! "Toate femeile mimeaza orgasmul". Lui Oreste Teodorescu nu ii place sa faca sex. Bunul prieten al lui Mircea Badea are parte de cate o partida de amor o data la zece ani. "E cam rar", a recunoscut Oreste intr-un interviu pentru Viorel Gaita. "Nu am cunoscut femeie care sa nu mimeze orgasmul. In pat sunt un jucaus", a continuat el dezvaluirile la Antena 1.

Cristea a vrut sa o insele pe Bianca cu un model: "Am vorbit numai despre sex"! Vezi ce spune fotbalistul! Elena, un model cunoscut care a aparut pe coperta noului numar "FHM", a dezvaluit ca Adrian Cristea ar fi vrut sa o agate pe internet. Se pare ca fotbalistul a purtat mai multe discutii cu focoasa bruneta in care ii sugera ca ar vrea sa faca sex cu ea. "Adrian Cristea si-a cumparat revista in care am aparut si apoi m-a abordat pe Facebook. Am vorbit numai de sex. M-a abordat de mai multe ori, pentru ca eu l-am refuzat. Eu am o relatie de mai mult timp. Stiu ca e logodit cu o mare diva a showbizului romanesc" a povestit Elena la "Acces Direct". Adrian Cristea a negat acest lucru cu ajutorul contului sau de Facebook, unde a scris ca nimic din a spus Elena nu este adevarat.

Distractie la maximum in casa Clejanilor! Vezi cum gateste Viorica fara sa-si murdareasca bucataria si afla cu ce o bate Ionita. Viorica si Ionita de la Clejani s-au mutat in casa noua. O echipa a CANCAN TV i-a vizitat in aceasta seara si a gasit-o pe Viorica la cratita. Viorica nu prea se pricepe in bucatarie si a dezvaluit ca gateste foarte rar sa nu-si murdareasca bucataria. In aceasta seara a pregatit orez cu lapte. "Am facut atata treaba ca am adormit pe canapea. Dar va spun un secret, eu nu gatesc in bucatarie ca sa nu o stric. Aici gatesc niste orez cu lapte de bambus. Ma uit la aragaz ca la soare, sa nu il murdaresc. Nu vezi ca gatesc din joi in Pasti. Si cuptorul cu microunde e intact. Nu fac decat floricele in el. Uite mai am in cuptor piept de pui cu cartofi ca sa mananc pe la trei-patru dimineata", a spus Viorica la CANCAN TV de la Kanal D. Sotia lui Ionita din Clejani a gasit un facalet in bucatarie si a glumit spunand ca Ionita o mai bate din cand in cand cu el. "Artene, uite cu ce ma bate pe mine Ionita. Mai am si eu momente cand o iau razna si ma mai altoieste din cand in cand", a glumit Viorica de la Clejani.

Transformare radicala! Vezi cum aratau la debut divele de la Hollywood si cat de sexy sunt acum. Asemenea vinului, si unele dintre divele de la Hollywood au devenit mai bune - adica mai apetisante - odata cu trecerea anilor. Daca in tinerete nu erau prea atragatoare, in timp ele s-au transformat din ratustile urate in adevarate doamne, demne sa apara pe covorul rosu. Atrag privirile tuturor acum mai ceva ca atunci cand erau foarte tinere si look-ul lor nu era unul care sa impresioneze de la prima privire. Printre divele feminine care arata mai bine odata cu inaintarea in varsta se numara Glenn Close, Demi Moore, Elen DeGeneres, Halle Berry, Helen Mirren, Jennifer Aniston, Jodie Foster si Teri Hatcher. Priviti si voi imaginile si spuneti ce parere aveti despre transformarea lor radicala.