O nemtoaica e cea mai tare in decolteu din Europa! Are sanii de 20 kg. Are o talie XS, dar un bust XXL. Un model din Hamburg se lauda ca are cei mai mari sani de pe batranul continent, fiecare dintre acestia cantarind cate zece kilograme. Nemtoaica, insa, ii vrea si mai mari, motiv pentru care anul acesta isi va face noi implanturi cu silicon. Beshine este o blonda de 28 de ani din Hamburg care este cunoscuta si sub numele de "Doamna Pepeni". Pe buna dreptate, fiindca tanara are cel mai mare bust din Europa. Sanii ei siliconati cantaresc 20 de kilograme, insa Beshine nu vrea sa se opreasca aici. Vrea sa doboare recordul mondial, detinut de o americanca, motiv pentru care nemtoaica isi va face noi implanturi de silicon. "Imi place tot ce este din abudenta. Ador sa am sani imensi si vreau sa ma operez din nou, chiar cu riscul de a-mi pune sanatatea in pericol", a explicat blonda cu talie de viespe si decolteu gigant. Beshine, care este model, a inceput sa-si mareasca sanii in anul 2007. Pe atunci avea cupa 32 A la sani. Gratie operatiilor prin care a trecut si pe care a cheltuit 76.000 de euro, blonda a ajuns acum sa poarte la sutien 166 XXX si vrea sa ajunga la cupa Z.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Roman si-a facut de cap in club la mare! S-a sarutat patimas cu un vechi amic. Desi ziua ei a fost inainte de Paste, Oana Roman a amanat petrecerea, organizand evenimentul sambata noaptea, intr-un club din Mamaia. Neobosita, Oana Roman a dansat toata noaptea, s-a intretinut cu zeci de prieteni la un pahar de sampanie sau de whisky, aratandu-se extrem de fericita si petrecand pana aproape in zori. Si, cum n-a mai fost de multa vreme vazuta in compania unui barbat, Oana s-a sarutat patimas in club cu un tanar de aproximativ 30 de ani. Apropiatii ei sustin ca sunt prieteni vechi si ca s-au afisat impreuna, amical, toata vara trecuta la mare.

La TVT 89 se aude ca iubita afaceristului ar urma sa preia conducerea! Marina Almasan a bagat spaima in angajatii lui Cornu. Rumoare la televiziunea detinuta de omul de afaceri Georgica Cornu. Angajatii au fost anuntati ca urmeaza "schimbari majore", cea mai vehiculata fiind aducerea iubitei patronului, Marina Almasan, la conducere. Marina Almasan a primit o oferta neasteptata si este la un pas sa plece de la Televiziunea Romana. Dupa ce a servit interesele TVR timp de aproape 21 de ani, surse bine informate sustin ca vedeta TV a primit o oferta de la actualul ei iubit, Georgica Cornu. Cu o avere estimata la 100 de milioane de euro, "regele asfaltului" din Banat vrea ca iubita lui sa preia fraiele TVT 89, o televiziune locala din Timisoara, primul post care a emis in Romania dupa 1989. Zvonurile au fost confirmate si de faptul ca Marina Almasan si Georgica Cornu au vizitat de mai multe ori holurile televiziunii impreuna. "Oficial ni s-a spus ca vor fi schimbari. Televiziunea are pierderi financiare de mai mult timp. Multi oameni buni au plecat. Au fost si intarzieri mari cu salariile. Noi l-am intrebat pe domnul Cornu daca are de gand sa isi aduca iubita pe vreun post de conducere. Nu ne-a spus nici da, nici nu", spune unul dintre cei mai vechi angajati ai postului TV.

Cum a ajuns Madalina din Gugesti, diva de Bucuresti! Scoasa din saracie de un afacerist misterios. Acum este o prezenta nelipsita de la evenimentele mondene si se bucura de admiratia barbatilor. Ca sa ajunga pana aici, insa, Madalina Pamfile a pornit de jos. Provenind dintr-o familie modesta, fara mari posibilitati materiale, sansa ei a fost un "binefacator" mult mai varsta ca ea, care a adus-o la Bucuresti. Devenita cunoscuta dupa aparitiile ei alaturi de primarul Constantei, Radu Mazare, dar mai ales pentru pictorialul din "Playboy", Madalina Pamfile este una dintre vedetele din showbiz cu cea mai mare ascensiune. In mai mai putin de un an, "iepurasul" din revistele pentru adulti a ajuns de la eleva silitoare, dar anonima, la unul dintre modelele cel mai bine cotate la prezentarile de moda sau de lenjerie intima. Putini sunt insa cei care cunosc povestea din spatele succesului Madalinei. Conform unor surse apropiate anturajului tinerei din comuna Gugesti, judetul Vrancea, aceasta nu ar fi avut acasa o situatie financiara multumitoare. Sansa de a scapa de saracie a fost gasita in persoana unui om de afaceri mult mai in varsta din Focsani, care ar fi luat-o sub aripa lui protectoare. Acesta ar fi adus-o la Bucuresti si ar fi inscris-o la "liceul vedetelor", "Jean Monnet", i-ar fi inchiriat un apartament in Capitala si i-ar fi dat lunar sume considerabile.

Pepe a ignorat-o pe Raluca Pastrama in club, la mare! El a dansat toata noaptea, ea a stat singura la masa. Ceea ce trebuia sa fie o mini-luna de miere romantica pentru Pepe si Raluca Pastrama s-a transformat intr-un adevarat tur de forta pentru bruneta insarcinata in luna a cincea, care nu poate tine pasul sub nicio forma cu sotul ei la capitolul distractie. Sambata noaptea, cei doi au fost la ziua Oanei Roman, insa Raluca a ajuns cu o ora si jumatate mai devreme decat Pepe si a stat toata noaptea singura la masa, in timp ce sotul ei s-a zbantuit de zor pe ring. La zece zile dupa cununia civila, Pepe si Raluca Pastrama au profitat de vremea frumoasa si au dat o fuga pe litoral, aceasta fiind prima escapada de dupa casatorie. Desi, probabil, si-ar fi dorit cateva zile romantice, cu plimbari pe malul marii si cine la lumina lumanarilor, cei doi au fost pusi pe distractie. Sau mai degraba Pepe, intrucat Raluca, insarcinata in luna a cincea, a preferat sa-si lase sotul sa se distreze in voie si ea sa se menajeze.

Cum isi faceau de cap membrii Rolling Stones: sex pe banda rulanta. Cartea "Fifty Years", scrisa de Cristopher Sandford, aduce in prim-plan noi dezvaluiri despre cea mai longeviva trupa din istoria rock-ului, The Rolling Stones. Impreuna la bine si la greu de o jumatate de secol, Mick Jagger si colegii lui au ajuns celebri un numai pentru muzica lor indrazneata pentru acele vremuri, ci si pentru stilul de viata dezlantuit. Sandford a aflat ca in timpul celui de-al doilea turneu in SUA, in 1964, baietii s-au intrecut in "scoruri" in ceea ce priveste domnisoarele aduse in dormitor. Astfel, Keith Richards se lauda cu 278 de femei cucerite in doi ani, in vreme ce membrul fondator Brian Jones stabilise un record de 64 de femei in 19 zile. Surprinzator, solistul Mick Jagger era cel mai cuminte, consumandu-si energia sexuala mai mult pe scena decat in dormitor. Una dintre iubitele lui, Marianne Faithfull, i-a marturisit autorului ca Jagger "prefera sa stea intins in pat cu o carte decat sa faca altceva. Tot timpul cat am fost cu el mi-a placut de Keith".