Naarghita, romanca supranumita regina muzicii indiene, a murit. Naarghita a fost gasita moarta in apartamentul ei din Bucuresti, marti seara. Cauzele decesului nu sunt cunoscute deocamdata. Potrivit Stirilor ProTV, cantareata a fost gasita fara suflare in garsoniera unde locuia cu hirie, de propria nepoata. Sursa citata mentioneaza ca aceasta din urma a marturisit ca a vorbit ultima data cu Naarghita in cursul zilei de sambata. Maria Amarghioalei, nascuta pe 14 ianuarie 1939, Pufesti, jud. Vrancea, mai bine cunoscuta prin numele de scena Naarghita (scris si Narghita), este o cantareata si dansatoare romana. Iubitoare a muzicii si a coregrafiilor din filmele indiene, interpreta s-a specializat pe acest repertoriu si a atins performante remarcabile, cunoscute si apreciate atat in patria ei, cat si in lume. Naarghita era supranumita "Cenusareasa din Vrancea", scrie Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Tribunul s-a dezlantuit! Vadim Tudor, calare pe canapea cu o striparita si cu Ioana Tufar! Aflat in platoul unei emisiuni TV nocturne, Corneliu Vadim Tudor a oferit un spectacol de zile mari. Europarlamentarul a fost prezent in studio alaturi de Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, iar la un moment dat acesta a inceput sa danseze cu o striperita. "Am copii mari, eu m-am oprit la timp. Dar mai suntem de mult in direct? Am ruj, sunt rosu? Sunt rosu pentru ca eu sunt comunist", a spus Vadim Tudor dupa momentul de dans, anunta Cancan.

Carmen Electra a imbracat din nou costumul de baie din Baywatch! Actrita arata incredibil la 40 de ani. Carmen Electra a devenit cunoscuta ca urmare a aparitiei in serialul TV de succes Baywatch, in care a jucat in 1997 si in 1998. Recent, actrita a acceptat sa pozeze in faimosul costumul de baie din Baywatch pentru revista In Touch. La 15 ani de la aparitia in costumul de baie rosu, Carmen Electra demonstreaza ca are un fizic de invidiat la varsta de 40 de ani. "La inceput am ezitat, dar dupa ce l-am imbracat, m-am simtit minunat. A fost mai bine decat ma asteptam. Acum ma simt mai bine decat la 25 de ani. Inca respect disciplina pe care am deprins-o atunci cand studiam baletul", a declarat actrita intr-un interviu ce a precedat pictorialul sexy, informeaza Libertatea.

Ilinca Vandici, in fundul gol! Uite cum arata fara chiloti! Prezentatoarea de televiziune a lasat deoparte inhibitiile si a pozat intr-o ipostaza incendiara pe coperta revistei "FHM". In martie, luna in care femeile sunt sarbatorite, Ilinca Vandici apare pe coperta publicatiei "FHM" asa cum nu ati mai vazut-o. Vedeta a pozat fara chiloti. In imagine, Ilinca poarta doar sutien, ciorapi si o pereche de manusi. In loc de chiloti, Ilinca Vandici isi acopera zona intima cu mainile. O alta ipostaza ii pune in valoare decolteul generos, scrie Click.

A fost virgina pana la 18 ani insa a recuperat! Anamaria Prodan a facut sex peste tot, dar nu a folosit niciodata prezervativul! Anamaria Prodan si-a capatat pe drept numele de "sexy impresara", mai ales ca nu tine cont de limite atunci cand vine vorba sa faca dragoste cu persoana iubita. Vedeta si-a inceput viata sexuala la 18 ani, insa a recuperat facand sex peste tot in lume. Impresara de fotbalisti a acordat un interviu de senzatie in cel mai recent numai al revistei Ciao!, unde a vorbit "fara perdea" despre absolut tot ce are legatura cu viata ei. Fara niciun pic de jena, Ana a marturist ca si-a inceput viata sexuala destul de tarziu. "Eu, pana la 18 ani, am fost virgina.Asa vor fi si fetele mele", a declarat ea. Insa, alaturi de sotul ei a experimentat sexul in toate locurile de pe Pamant. Desi are trei copii ai ei si inca unul al sotului dintr-o casnicie anterioara, pe care Anamaria il iubeste la fel de mult, isi doreste in continuare mai multi copii, motiv pentru care nu a folosit niciodata prezervative si nici nu a luat anticonceptionale. "Eu nu m-am protejat niciodata! Vreau sa am 100 de copii, daca pot, si lucram intens", anunta Cancan.