​Anda Adam, inceput de idila cu un fotbalist de la FC Lazio! Vezi aici despre cine e vorba si imagini de la prima lor intalnire! De aproximativ doua saptamani, Anda Adam simte iar fluturi in stomac. Cantareata este intens curtat de un fotbalist roman, bine cotat, care joaca la echipa italiana Lazio. Este vorba despre frumuselul Catalin Tira, baiatul fostului atacant al Rapidului, Stefan Tira, care a demonstrat in ultimii ani ca este un fotbalist talentat, cu sanse mari sa ajunga in lotul national. Anda si Catalin s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni si, se pare, s-au placut din prima clipa. Desi fotbalistul este un tip extrem de curtat s-a oprit asupra cantaretei. Potrivit surselor din preajma Andei, Catalin a fost cel care a facut primul pas, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand i-a cerut o intalnire. La randul ei, blonda a percutat si, profitand ca fotbalistul se afla in Romania, a acceptat sa il vada. A fost insa extrem de precauta si a evitat locurile publice, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Mantea i-a facut avansuri sexuale Gabrielei Cristea! Cum a reactionat sotia lui Marcel Toader? Prezentatoarea de la Kanal D i-a jucat o farsa fostei gazde de la "Mireasa pentru fiul meu". In cabina de machiaj de la postul de televiziune, iubita lui Stefan Stan i-a facut avansuri sexuale Gabrielei Cristea. "Te satisface sexual Marcel? Te invit la un suc, la o cafea, vino la mine! Eu nu vorbesc despre o relatie de prietenie, despre altceva", a socat-o Mantea pe Gabriela. "Andreea, te rog frumos, mi se pare ca ai sarit calul. Trebuie sa plec acasa. Toate au o limita. Chiar ai sarit calul foarte mult", a reactionat Gabriela Cristea. "Exagerezi foarte mult, sincer. Toate lucrurile au un sens pe lume. Trebuie sa-ti cunosti limitele", a mai spus sotia lui Marcel Toader, anuntaClick.

Tina Turner se marita la 73 de ani! Cotidianul elvetian Blick a anuntat ieri, in exclusivitate, ca Tina Turner, 73 de ani, urmeaza sa se marite cat de curand. Celebra cantareata din SUA, care are si cetatenie elvetiana, a acceptat, spun ziaristii, cererea in casatorie formulata de partenerul ei de viata, Erwin Bach, 57 de ani, cu care are o relatie inca din anul 1986. Pentru moment, nu se cunosc detaliile exacte ale ceremoniei, ci doar ca aceasta va avea loc pe proprietatea celor doi din Zurich si ca Tina Turner va purta rochie alba de mireasa, informeazaLibertatea.

Cu ciorapii rupti in fund si mana in zonele intime! Ce vedeta de la noi a comis-o grav la un eveniment monden! Seara trecuta clubul Bamboo din Capitala a fost plin de vedete din showbiz-ul romanesc, care s-au strans acolo pentru a concerta intr-un scop caritabil. A fost vorba despre evenimentul "Viata pentru Cami", in care peste 25 de artisti au urcat pe scena pentru a o ajuta pe Camelia Rusu, diagnosticata cu leucemie, sa stranga cei 150.000 de euro necesari pentru a-i salva viata. Din lista de vedete nu a lipsit nici Ruby, care a facut un show incendiar. Din pacate, atunci cand a urcat pe scena, admiratorii sai au putut observa ca artista avea ciorapii rupti in fund. Mai mult, lipsita de inhibitii, si recunoscuta pentru stilul ei rebel, Ruby si-a tinut mana in zonele intime si in timp ce canta, s-a strambat intr-una, scrieCancan.

Marijuana va deveni mama pentru a doua oara. Dana Coteanu, alias Marijuana, a devenit cunoscuta ca fiind prima femeie din hip-hopul romanesc. Melodia care a consacrat-o, "Cea mai fidela fata", a fost fredonata la acea vreme de toti tinerii. In ultimii ani, viata Marijuanei a fost una plina de urcusuri si coborasuri, vedeta fiind implicata in mai multe scandaluri. Tatal sau a acuzat-o ca se drogheaza si era sigur ca fiica sa nutsi va mai reveni niciodata. Invitata la Happy Hour, Marijuana le-a facut o surpriza fanilor sai: este insarcinata in doua luni. Dupa ce a devenit mama in urma cu 7 ani, artista se pregateste sa aduca pe lume al doilea copil, cel mai probabil in luna octombrie a anului 2013. "Este o sarcina pe care noi ne-am dorit-o foarte mult. Si eu si sotul meu, Sebastian. Fiica mea s-a rugat la Dumnezeu. Si-a dorit foarte mult o surioara sau un fratior", a povestit Dana, anuntaClick.

Ups! Nicki Minaj a ramas in sanii goi in jacuzzi. Hainele minuscule reprezinta ii joaca feste uneori cantaretei Nicki Minaj. o adevarata reteta pentru dezastru. Solista care se mandreste cu formele ei voluptoase a patit un "accident vestimentar" in timp filma in jacuzzi pentru noul sau videoclip, "High School", single pe care il interpreteaza alaturi de Lil Wayne. Imbracata intr-un costum de baie verde fosforescent, cantareata a ramas in sanii goi chiar in fata camerelor de luat vederi. Nicki Minaj, cunoscuta pentru aparitiile ei controversate, a socat publicul in urma cu cateva saptamani, cand a lansat videoclipul piesei "Freaks", in care a aparut n sanii goi, pantaloni stramti si tocuri inalte, cu miscari lascive si inconjurata de dansatori care mimeaza sexul. Desi rapperita a fost catalogata de critici drept vulgara, scenele explicite si costumatia protagonistei care lasa la vedere formele ei voluptuoase au facut ca clipul sa obtina peste 1,5 milioane de vizualizari la doar doua zile de la lansare, informeazaLibertatea.