Toti barbatii de pe plaja au sorbit-o din priviri! Ce blonda voluptoasa si-a aratat silicoanele intr-un costum de baie minuscul. Un bust impresionant, facut cu ajutorul medicului estetician, este cel mai bine pus in valoare pe plaja, acolo unde poate fi admirat in toata splendoarea. Loredana Chivu si-a schimbat recent silicoanele, noul ei bust fiind cu adevarat impresionant. Blondina s-a afisat recent pe Litoral, iar costumul minuscul de baie pe care l-a ales a facut-o atractia principala de pe plaja. Imaginea a fost postata pe Facebook, fanii fiind cu adevarat incantati de dotarile asistentei TV. Acestia au laudat-o in zeci de comentarii, iar fotografia a primit, la o zi de la postare, peste 4000 de Like-uri, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Ionita si tenorul Florin Budnaru s-au casatorit religios. Oana Ionita si Florin Budnaru s-au casatorit religios duminca, la Biserica Podeanu din Bucuresti. Fosta "bebelusa" are pregatite trei rochii de mireasa pentru ziua nuntii, la fel ca si domnisoarele sale de onoare, fetita ei, Isabel si fiica lui Mihai Gainusa, Eva. Buchetul Oanei a fost facut nu din flori, cum se obisnuieste, ci din cristale, perle si brose. In jur de 120 de invitati sunt asteptati dupa ceremonie la Palatul Ghika, unde va avea loc petrecerea de nunta. Oana si Florin si-au oficializat deja relatia, vineri, in fata ofiterului starii civile, anuntaClick.

Consecintele pierderii in greutate! Sanii Gabrielei Cristea au intrat la apa! Gabriela Cristea a tinut o dieta care a avut rezultate extraordinare, insa care a atras urmari pe care fosta prezentatoare nu si le-ar fi dorit. Sanii, altadata rotunzi si plini ai brunetei, au intrat la apa. Gabriela Cristea a tinut o dieta care a ajutat-o sa slabeasca aproape 20 de kilograme, iar stresul din timpul procesului de divort i-a mai "luat" cateva kilograme. Gabi arata in prezent extrem de bine, insa nu mai poate fi la fel de mandra de ... bustul ei, candva foarte generos. Acum, fosta prezentatoare de la Kanal D are sanii mult mai mici. Marturie stau fotografiile cu ea din vacanta, in care apare fie in costum de baie, fie in rochii decoltate. Cu toate acestea, vedeta nu este complexata si, cum nu este adepta interventiilor chirurgicale de infrumusetare, cu siguranta aceasta nu ar apela la bisturiu pentru a-si imbogati decolteul, informeazaLibertatea.

Gerard Butler a fost atractia satenilor din Arges. Au venit cu carutele, ca la balci, sa il vada cum zboara cu elicopterul. Ziua de 21 iulie parea sa fie una obisnuita de duminica, in care satenii dintr-o localitate marunta, aflata intre Vidraru si Curtea de Arges, nu visau la mai mult decat slujba de la biserica sau bautura de la birt. Numai ca totul s-a transformat brusc in aventura vietii lor, pe care o vor povesti cu siguranta ani buni de acum inainte, pentru ca si nepotii sa stie cum "actorul ala celebru" a venit sa o ia cu elicopterul pe romanca noastra si sa o duca in America. Asa s-ar putea explica simplu si pe intelesul tuturor cum Gerard Butler si Madalina Ghenea, care isi petrecusera noaptea la "Valea cu pesti", la Vidraru, au ajuns direct pe pajistea satului lor, de unde si-au luat zborul, nu chiar spre Hollywood, dar spre alte zari, scrieCancan.

Mega sexy! Lora, desfiintata de fani, din cauza fundului ei! Lora pare sa fie pe cale de a depasi episodul trist din viata ei, cauzat de problemele de sanatate pe care le are. Blonda a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare intr-un costum de baie incredibil de sexy, pe malul marii. "Poti trai si fara minte. Insa nu poti trai fara inima. Si cu cat existenta ta este mai profunda, cu atat este si inima ta mai implicata. ..Osho..", a scris ea in dreptul imaginii care a primit zeci de aprecieri din partea fanilor. Din pacate, ea a fost criticata pentru faptul ca fundul apetisant i se vede destul de detaliat, anuntaClick.

Lovitura de teatru: Alex Velea nu a mai divortat! Află cât mai are Antonia de asteptat şi care este motivul pentru care despărţirea s-a amanat. Ana (26 de ani) şi Alex Velea (29 de ani) nu au bătut palma privind partajul, aşa că îşi vor negocia despărţirea la tribunal, cu ajutorul avocaţilor. Soţia artistului a refuzat să primească apartamentul în care a locuit cu Alex Velea, întrucât este luat prin împrumut bancar, iar dacă devine proprietară trebuie să plătească, lunar, timp de 25 de ani, o rată de 300 de euro. Solistul Alex Velea a crezut că despărţirea de Ana va fi uşoară şi că va dura doar câteva minute, la notar, însă planurile lui au fost zădărnicite, întrucât soţia lui face nazuri în privinţa împărţelii bunurilor. Ea a refuzat nu doar o sumă mare de bani, din partea artistului, ci şi apartamentul în care şi-au consumat cei trei ani de căsnicie, informeazaLibertatea.