Madalina Ghenea recunoaste ca Butler nu e poama buna: "Prietenii m-au avertizat ca e afemeiat". "Viata mea e ca un joc de sah!". Asa si-a inceput povestirea Madalina Ghenea in revista italiana Donna. Ea a dezvaluit detalii surprinzatoare din viata ei personala, inclusiv legate de faimosul ei iubit Gerard Butler (43 de ani). "L-am cunoscut la New York, prin intermediul unor prieteni comuni. Ei m-au avertizat ca Gerard este un afemeiat, dar cum sa-i rezisti unuia dintre cei mai fascinanti barbati de pe planeta cand a doua zi era la usa mea, la Milano, cu un brat de flori?", a povestit Madalina, care a marturisit ca a avut parte in viata ei de bucurie si de suferinta in aceeasi masura, citeaza Libertatea.ro

VedeteFoto: Colaj foto

Imagini de arhiva cu Ion Dolanescu si Nadia Comaneci! Uite cum aratau pe vremea cand se iubeau! Povestea de dragoste dintre Ion Dolanescu si Nadia Comaneci a facut inconjurul tarii la vremea respectiva, dar nu numai! Nadia Comaneci este una dintre femeile pe care Ion Dolanescu le-a adorat. Cei doi s-au iubit cu foc in anii tineretii si, conform apropiatilor, au fost la un pas de casatorie.Zeita de la Montreal era nelipsita de la petrecerile, care se tineau lant in casa lui Ion Dolanescu. De altfel, se spune ca Nadia a fugit peste Ocean din casa regretatului rapsod. Povestea lor de iubire a fost de notorietate in anii '80. Se mai spune ca au fost momente, cand cei doi voiau sa se rupa de agitatia Capitalei si se ascundeau departe de ochii curiosilor, scrie Click.

Mezina milionarului Dinu Patriciu munceste la Paris, dar se distreaza in tara! A dansat pe mese la Mamaia, la rasaritul soarelui! Chiar daca nu mai e adolescenta, in sensul ca are deja 25 de anisori, Maria Patriciu nu rateaza nicio ocazie de a arata ca spiritul ii este foarte tanar! S-a intamplat si acum cateva zile la mare, intr-un club de lux, in care s-a distrat pana in zori. Fata grijulie, Maria e incaltata in UGG-uri, ca nu cumva racoarea diminetii sa ii provoace, Doamne fereste! vreo raceala. Nu e prima data cand o gasim pe Mariuca in cluburi. Distractia romaneasca pare sa ii lipseasca cel mai mult cat sta la Paris, intr-un apartament de un milion si cinci sute de mii de euro cumparat de "tati". Acum doi ani, era sufletul petrecerii tot la mare, doar ca atunci purta pantofi si nu era la fel de nonconformista ca azi, scrie Cancan.

Mr. Pink, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: E un sex-simbol! Vorbeste pentru prima data despre afacerile sale. Monica Gabor (26 de ani) a pus mana pe un barbat putred de bogat, inteligent, trendy si foarte prezentabil, care arata ca un model. In primul interviu pe care l-a acordat vreodata presei, Poe Qui Ying Wangsuo (33 de ani), cunoscut sub numele de "Mr. Pink", a dezvaluit ca a investit 100 de milioane de dolari numai in bauturile energizante, si ca, in trecut, a avut succes si in afacerile imobiliare, scrie Libertatea.ro

Inna, asa cum si-ar dori-o barbatii in pat! Inna si-a obisnuit fanii virtuali sa publice pe internet fotografii in care apare in cele mai sexy ipostaze. Numai ca, de data aceasta, bruneta s-a lasat imortalizata in timp ce statea tolanita pe nisip, cu o expresie senzuala pe chip, imbracata foarte sumar si foarte sexy. Inevitabil, vedeta a rpimit unele dintre cele mai indraznete comentarii din partea admiratorilor ei virtuali care i-au complimentat fizicul, scrie Click.

Oana Roman nu se mai ascunde: vedeta s-a sarutat pasional cu iubitul ei! Oana Roman a participat in aceasta seara in cadrul emisiunii "Serviti, va rog!". Fiica cea mica a lui Petre Roman a fost vizitata de iubitul ei si s-au sarutat in fata camerelor de luat vederi. "Ma simt cu Oana ca un om caruia ii este sete. Nu poate sa traiasca fara apa, prin ea ma satur de orice, si de apa si de hrana si de aer si de orice. Are ea ceva acolo care nu pot sa ii gasesc cuvantul", a marturisit Marius, iubitul Oanei potrivit Cancan.