Andreea Esca, decizie-bomba: se desparte de post! "A venit timpul unor noi provocari". Dupa 10 ani in care a detinut pozitia de redactor-sef al revistei glossy "The One", Andreea Esca a decis sa paraseasca aceasta functie. Vedeta a transmis un mesaj in care isi anunta colegii ca a decis sa accepte noi provocari. Dupa o experienta minunata, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocari. Este un moment al schimbarilor. Iar eu primesc schimbarea, in egala masura, cu nostalgie si bucurie. Nimeni si nimic nu va sterge succesele si revolutiile aventurii The ONE. Si, mai ales, calitatea oamenilor care le-au facut posibile. Sunt emotii valoroase pentru noi proiecte. Va multumesc foarte mult tuturor celor care mi-ati fost alaturi si care mi-ati facut viata atat de frumoasa. Buna ziua, Romania! Buna ziua, online! ", este mesajul scris de intr-un editorial al revistei pe care a condus-o timp de 10 ani, conform paginademedia.ro. Andreea Esca se identifica cu ProTV, alaturi de care si-a inceput cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut ramas celebru, "Buna seara Romania, Buna seara Bucuresti, Pro Tv te saluta", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cristina Cioran a fost ceruta de sotie. Vedeta a decis sa-si oficializeze relatia cu iubitul ei, Traian Vaduva. Potrivit agentiadepresamondena.com, blonda a fost ceruta de sotie in Costinesti, in timpul petrecerii data de Vica Blochina cu ocazia zilei sale de nastere. Traian i-a cerut mana pe marginea piscinei, dupa mai bine de patru ani de relatie. Se pare ca cei doi si-ar fi ales deja nasul de cununie, acesta fiind Ionut Iftimoaie. De asemenea, printre invitatii la nunta, se vor regasi multi dintre colegii de la "Ferma Vedetelor", anuntaViva.ro.

A dat vinul pe banane! Gabriel Cotabita urmeaza un regim strict de cand s-a externat. Gabriel Cotabita a renuntat la multe dintre placerile pe care le avea inainte de accidentul in urma caruia era sa-si piarda viata si consuma doar alimentele indicate de medici. Gabriel Cotabita a inceput practic o noua viata dupa o luna de stat in coma, atunci cand putini ii dadeau vreo sansa de recuperare. Odata externat, artistul a renuntat la anumite placeri culinare, pe care le-a inlocuit insa cu alte alimente, la indicatiile medicilor. Astfel ca, el urmeaza in prezent o dieta bogata in potasiu si magneziu, iar cele mai importante femei din viata lui, mama, fetele si iubita, fac aproape zilnic piata pentru a-i oferi produse proaspete. Artistul mananca acum banane "la kilogram", dar si pepene galben, smochine si avocado. Din alimentatie nu-i lipsesc nici carnea, cea de pui, si pestele, care trebuie sa fie insa fripta sau la gratar. Cotabita nu are voie sa puna gura pe sucuri acidulate sau sa consume alcool, informeazaLibertatea.

Cum a fost la cununia civila a Laurei Cosoi. In weekend, Laura Cosoi s-a casatorit cu alesul inimii ei, Cosmin. Cununia civila a avut loc la conacul Polizu, in apropiere de Iasi, orasul natal al vedetei. Cei doi au ales sa spuna "Da!" intr-un decor de poveste, "la lumina calda a apusului, cu o zi inainte de cununia religioasa", dupa cum noteaza chiar Laura, pe blog-ul personal. Actrita a decis sa nu incarce "spatiul cu nimic deosebit, arcade cu flori, funde sau scaune asezate perfect", vrand doar sa se bucure de frumusetea peisajului. "Am inlocuit scaunele clasice cu jilturi, completand cadrul cu biblioteca, canapele si masina de cusut. Exista la conac doua zane, Silvia si Andreea care efectiv m-au ajutat sa-mi indeplinesc orice dorinta care tinea de amenajarea locului din zona conacului, fie ca ma refer la cununia civila, nunta in sine sau masa de a doua zi (despre care de-abia astept sa-ti povestesc). Totul s-a putut realiza foarte simplu deoarece in atelierul de la Conac se restaureaza piese de mobilier vechi, uzate de timp, dar impregnate cu povesti si emotii, dar se faureste si mobilier nou, din lemn autentic, cu accent pus pe nobletea fibrelor si modestia gustului. Asadar, pe aleea dintre brazi s-a ivit timid, dar perfect incadrata in peisaj, o sufrageria boho chic, perfecta pentru noi, descrisi poetic de zana Silvia", a mai scris blonda pe lauracosoi.ro, conformViva.ro.

Antonia, pozata in sutien. Ce declaratie i-a facut Velea! Antonia si Alex Velea isi tin fanii la curent cu tot felul de fotografii postate pe retelele de socializare. In ultima poza, Antonia apare in sutien. Cu parul impletit ca o scolarita, Antonia apare intr-o imagine postata de Alex Velea pe contul sau de Instagram. de cealalta parte, cantaretul este la bustul gol, asa cum si-a obisnuit fanii in ultima perioada. Poza a fost facuta cand cei doi se indreptau catre piscina. "Te iubesc Sexy!", i-a scris Velea iubitei sale. Antonia arata atat de bine incat nu pare ca a adus pe lume doi copii. Cantareata a devenit pentru prima data mama in anul 2010, atunci cand a adus-o pe lume pe Maya. In decembrie, anul trecut, ea l-a nascut pe Dominic, fructul iubirii dintre ea si Alex Velea, anuntaLibertatea.