Topul burlacilor celebri care nu au ganduri de insuratoare! Smiley se numara printre ei. In timp ce unii dintre burlacii celebri au parasit acest top, iar altii se pregatesc sa se aseze la casa lor, cum ar fi Gabriel Cotabita, care a anuntat ca vrea sa se insoare, mai multi barbati cunoscuti de la noi se incapataneaza sa ramana singuri si fara obligatii. Dupa relatia cu Laura Cosoi, care intre timp s-a maritat cu un alt barbat, Smiley nu a mai aparut public in compania vreunei alte femei. Artistul declara de fiecare data cand are ocazia ca este singur si ca prioritatea sa o reprezinta cariera muzicala. Mai mult, acesta nici nu vrea sa auda de vreo eventuala casatorie. Liviu Varciu a trecut prin esecul unei casnicii, cu Adelina Pestritu, iar de atunci a devenit campionul inimilor ranite. Asta pentru ca actorul nu poate, se pare, sa aiba vreo legatura de durata, chiar daca i-au trecut pragul casei o multime de tinere frumoase foc, unele dintre ele si vedete ravnite de orice barbat, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Razvan Simion si-a facut curaj! A dus-o pe Lidia Buble acasa la parinti. Relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion da semne de multa seriozitate. Daca primul pas a fost facut, moderatorul s-a mutat cu artista in aceeasi casa, de curand, matinalul a prezentat-o si parintilor sai drept viitorul lui, astfel urmatoarea sotie. La cei 35 de ani, Razvan Simion isi traieste a doua tinerete alaturi de Lidia Buble, impreuna cu care are o relatie de mai bine de un an. Si pentru ca deja nu se mai ascund, cei doi locuiesc impreuna, se inteleg de minune, iar relatia urmeaza sa faca urmatorul pas: in curand casatoria. Razvan stie care sunt etapele, pentru ca a mai trecut prin aceeasi situatie cu fosta nevasta, Diana. Se spune ca prezentatorul de la "Neatza" si-ar fi lasat sotia pentru Lidia, iar cei doi ar fi trait pe ascuns o buna perioada de timp, insa asta numai cei trei stiu cel mai bine adevarul. Cert este ca Lidia si Razvan se intalneau, caci paparazzii l-au surprins in plina noapte peRazvan dupa ce a parasit locuinta Lidiei. La cateva zile, moderatorul TV a transmis un comunicat de presa prin care anunta despartirea de sotie, anuntaCancan.

Florin Piersic implineste 80 de ani! "N-am vrut sa sarbatoresc. Pentru mine e tarziu". lorin Piersic, actorul care a cucerit generatii cu talentul, cu sarmul si cu vorbele sale, implineste astazi 80 de ani. A urcat pe scena inca de la 18 ani si, astazi, dupa 62 de ani, este tot pe scena. El spune ca nu se gandeste sa sarbatoreasca, fiind marcat de faptul ca multi dintre colegii de scena au trecut la cele vesnice. Florin Piersic isi va sarbatori ziua de nastere pe scena, la Opera Nationala Romana din Cluj, unde miercuri, de la ora 18:30, va fi montat spectacolul "Nu ma intreba cati ani am!", prin intermediul caruia longevivul artist va fi omagiat. In acest spectacol, actorul va interpreta monologuri din piesa "Peer Gynt", de Henrik Ibsen, in timp ce Orchestra Operei din Cluj va canta o suita scenica din concertul "Peer Gynt", pe muzica lui Edvard Grieg. Dupa petrecerea de la Opera din Cluj, Florin Piersic va veni la Bucuresti, unde pe 1 februarie, o sa sustina cea de-a 1.000-a reprezentatie cu spectacolul "Straini in noapte", informeazaLibertatea.

Emily Blunt este insarcinata cu al doilea copil. Veste mare pentru actrita Emily Blunt care urmeaza sa devina mama pentru a doua oara. Casatorita din 2010 cu actorul John Krasinski, actrita in varsta de 32 de ani este deja mama unei fetite ca va implini in luna februarie 2 ani. Agentul celor doi actori a confirmat deja stirea, fara a oferi si alte detalii despre sarcina lui Emily care va naste, cel mai probabil, in aceasta vara. Emily Blunt si John Krasinski au marturisit in ultima perioada ca doresc sa isi mareasca familia si spera ca Hazel sa aiba o surioara sau un fratior. Actrita devenita cunoscuta o data cu rolul din "Diavolul seimbraca de la Prada" a marturisit ca a fi mama este cel mai cool lucru care i s-a intamplat in viata, in timp ce John Krasinski a declarat in emisiunea lui Ellen DeGeneres ca Hazel a inceput deja sa vorbeasca, scrieViva.ro.

Nu a mai aparut de luni bune in public! Cum arata Daniela Gyorfi! In ultima perioada, Daniela Gyorfi a stat mai retrasa. Cantareata nu a mai aparut de ceva vreme in prim plan, desi inca are multe concerte. De ceva vreme, Daniela Gyorfi prefera sa se dedice vietii de mamica si sa apara mai rar la evenimentele mondene. Cantareata si-a facut timp si pentru sine si a mers la un control stomatologic de rutina. Din imaginile postate pe Facebook se pare ca vedeta se mentine la fel de tanara si are acelasi look care a consacrat-o. Acum trei ani, Daniela Gyorfi a trecut printr-un moment delicat dupa ce si-a pierdut mama, femeia cu care avea o relatie deosebita. "Nu am visat-o niciodata, nu o simt prezenta. Sunt foarte dezamagita. Tocmai de aceea nici nu mai cred in viata de dupa moarte. Mi-am schimbat viziunea despre viata, dupa ce a murit mama", a recunoscut Gyorfi in toamna, anuntaLibertatea.