Misha, sotia lui Connect-R, cu sanii la vedere. Misha, frumoasa sotie a lui Connect-R, a slabit foarte mult, dupa ce a tinut o dieta drastica, iar acum arata demential. Artista si-a aratat sfarcurile, printr-un tricou mulat, in cel mai recent videoclip pe care l-a lansat de curand. Misha a lansat piesa Jolie alaturi de Fly Project, iar videoclipul este unul fierbinte. Misha apare in ipostaze sexy si pentru a accentua acest lucru, ea a publicat pe o retea de socializare o imagine edificatoare din clip. Connect-R formeaza o familie fericita alaturi de sotia sa, artista Misha, si de adorabila lor fetita, Maya. Cantaretul este mandru tare de fiica lui, pe care o adora. Maya este mai frumoasa pe zi ce trece si seamana din ce in ce mai mult cu celebrul sau tata, lucru de care cantaretul este mai mult decat incantat, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fostul iubit Adrian Cristea o "bantuie" pe Bianca! Nu scapa de el sub nicio forma. Cuplul pe care l-au format Bianca Dragusanu si Adrian Cristea a fost unul dintre cele mai mediatizate din showbiz-ul nostru autohton. S-au iubit cu patima timp de trei ani de zile si isi declarau iubirea ori de cate ori apareau in public. Dupa numeroase certuri, despartiri, impacari si declaratii de iubire, Adrian Cristea si-a luat bajajele de la fosta lui iubita si a plecat, nu in vreo vacanta, ci spre vechiul sau apartament de burlac, din Capitala. Datorita emisiunii ''Dansez pentru tine'', Bianca avea sa lase in urma tot ce traise cu ''printul'' Cristea, si urma sa se scrie o noua poveste, de aceasta data cu Victor Slav. Blonda parea ca si-a gasit linistea si sufletul pereche si se declara o femeie implinita, astfel Bianca si Victor au decis sa se casatoreasca, anuntaCancan.

Cu sanii lasati pe-afara: o vedeta a patit rusinea pe covorul rosu! Recunoscuta pentru tinutele sale conservatoare, o tanara solista s-a facut de ras pe covorul rosu de la Met Gala! Conform Dailymail, Lorde (19 ani) a fost victima creatiei vestimentare semnata de Valentino, fiind surprinsa de fotografi cu sanul stang iesit in afara rochiei. Cantareata a scos in evidenta putin mai mult decat intentiona. In plus, Lorde a starnit cateva intrebari intrucat avea mana stanga imobilizata intr-o fasa ghipsata, nimeni nestiind cand a reusit sa se loveasca, informeazaClick.

Ce raspuns a primit Pro TV de la EBU. Va participa Ovidiu Anton la Eurovision 2016? Romania a fost exclusa de la Eurovision 2016, din cauza datoriilor pe care TVR le are la EBU (European Broadcasting Union). Pro TV a anuntat ca va face demersurile pentru a solutiona problema, incercand sa obtina drepturile de transmisie si dreptul lui Ovidiu Anton de a urca pe scena de la Stockholm. Dupa mai mult de o saptamana Ingrid Deltenre, Director General EBU, a trimis pe 2 mai raspunsul oficial al institutiei pe care o reprezinta, iar acesta nu este unul favorabil Romaniei. Aceasta mentioneaza, printre altele: "Repetitiile pentru show au inceput deja, iar planul de productie a fost finalizat fara participarea Romaniei, fapt care nu mai poate fi schimbat in acest moment. Nu exista nici o solutie pentru participarea Romaniei in acest an. Ne pare rau pentru faptul ca lui Ovidiu Anton nu ii mai este permis sa cante la Stockholm, cu atat mai mult cu cat cunoastem intelesul si sensul din spatele piesei sale", scrieLibertatea.

Senzational! Dani Otil a povesit detalii intime! Cat de intensa a fost partida de sex din toaleta! Dani Otil a vorbit despre decadenta societatii in care traim, unde totul este "porno" si sentimentele aproape nu mai exista, exemplificand cu o intamplare pe care a trait-o personal. Matinalul si-a povestit experienta care l-a pus pe ganduri, o partida de sex cu o tipa pe care abia o cunoscuse, in toaleta unui restaurant! Dani a preferat sa povesteasca intimplarea pe retelele de socializare si a primit imediat sute de aprecieri, de la fane si fani, anuntaCancan.