Secretul disparitiei celui mai vandut artist roman dupa Revolutie! Marius Dragomir a fost salvat de masoni! Singurul solist roman care a vandut aproape doua milioane de exemplare cu un singur album si a ajuns in Billboard cu "Party in Transylvania" (1995), Marius Dragomir a disparut complet din atentia publica si evita orice contact la nivel public. Asta dupa ani in care s-a rugat de cei din breasla artistica sa-l ajute sa supravietuiasca. Secretul sau - artistul a gasit sprijin intr-o loja, si isi castiga existenta compunand muzica pentru masoni. Regimul si perioada de refacere dupa un infarct survenit in 2012 l-au lasat fara contracte si clienti pentru melodiile sale si fara posibilitatea de a iesi din casa pentru o lunga perioada, fapt ce l-a adus in situatia de a nu mai putea sa se intretina. Anul trecut, a cersit pe strazile Brasovului, protestand in felul sau, printr-un colaj fotografic, asupra modului in care cei ce trag fraiele in muzica romaneasca ii omoara cu indiferenta pe artistii clasici, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicole Cherry, cu lenjeria intima la vedere. Nicole Cherry a reusit sa devina una dintre cele mai indragite artiste din Romania, iar la cei 17 ani, cantareata are milioane de fani. Fiind o artista in adevaratul sens al cuvantului, Nicole are o legatura foarte stransa cu fanii ei, impartasind cu acestia diverse momente din viata ei. In urma cu putin timp, Nicole a postat o imagine in care apare imbracata intr-o pereche de blue jeans cu talie joasa care au lasat la vedere o parte din lenjeria intima. Fanii au laudat-o si au criticat-o in acelasi timp. Un admirator a simtit nevoia sa puncteze: "Ti se vad chilotii". Nicole se intelege de minune cu parintii ei si o sprijina in tot ceea ce face. "Relatia mea cu parintii mei este una foarte buna. Ei sunt cei mai cool parinti, pe care un copil si-i poate dori. Au fost si sunt mereu alaturi de mine, primesc iubire neconditionata si sfaturile cele mai bune", a declarat artista, anuntaCancan.

Animal X sarbatoreste 17 ani de existenta cu o noua piesa. Trupa Animal X revine cu o piesa noua, lansata cu ocazia aniversarii a 17 ani de la infiintarea proiectului muzical, o colaborare a celor cinci componenti, in premiera cu Marius Moga si What￯s UP. Desi piesa este inregistrata de ceva vreme, artistii au ales sa o lanseze abia acum, cu ocazia aniversarii trupei, ca un cadou oferit fanilor care le sunt alaturi inca de la inceputul carierei. Proiectul Animal X a fost lansat in primavara anului 1999 si s-a transformat in cea mai de succes trupa de tineri din Romania. Cei trei artisti, din formula initiala, au inregistrat piese si albume care au ajuns pe primele locuri in clasamente si au sustinut sute de concerte in toata tara, inclusiv cele mai mari turnee, trupa castigand si prestigiosul trofeu MTV Europe Music Awards, informeazaLibertatea.

Nicoleta Luciu - Secretele si sfaturile unei mame cu 4 copii. Stabilita la Miercurea Ciuc unde isi creste cei 4 copii, Nicoleta Luciu este o mama devotata, o sotie iubitoare si o femeie de succes. "Cel mai frumos lucru din lume este sa devii mama. Si cel mai pretios. Nu se compara nimic cu momentul in care afli ca esti insarcinata, cu momentul in care iti vezi pentru prima data copilul, iar perioadele prin care treci, pe cat sunt de frumoase sunt pe atat de pline de intrebari. Toata lumea vine cu sfaturi. Este bine ca fiecare mama sa le adapteze dupa personalitatea ei si a copilului", spune Nicoleta. Mama lui Zsolt Jr, in varsta de baiat de 7 ani si jumatate si a tripletilor, Kim, Karoly si Kevin, Nicoleta primeste foarte multe intrebari legate de cresterea si alimentatia copiilor, ingrijire si dezvoltare personala, scrieViva.ro.

Antonia a facut furori la botezul fetitei Andei Adam. Cu ce decolteu si-a facut aparitia. Duminica, 15 mai, a fost o zi mare pentru familia Andei Adam. Artista si sotul ei, Sorin Niculescu, au crestinat-o pe micuta Evelin, in varsta de aproape 6 luni. Anda s-a pregatit temeinic pentru acest eveniment si totul a iesit ca la carte. Printre multe alte vedete aflate la eveniment, s-a aflat si Antonia, care a facut senzatie cu tinuta extrem de sexy. Artista a venit insotita de Alex Velea si baietelul lor, micutul Dominic, care a cucerit pe toata lumea, dupa ce parintii lui l-au imbracat intr-un costum elegant. Insa, toate privirile au fost indreptate catre Antonia, care si-a expus mandra decolteul generos, anuntaLibertatea.