Marele secret al Valentinei Pelinel s-a aflat chiar pe masa de operatie. Tatuaj cu Cristi Borcea in zona intima! Incurcata mai este iubirea, iar de dragul ei, multe persoane aleg sa faca lucruri nebunesti. Printre acestea se regaseste si Valentina Pelinel care nu doar ca a acceptat sa-i faca un copil, desi stia ca-i insurat, dar a vrut sa-i arate ca este a lui pe vecie, indiferent ce s-ar intampla. Cel mai probabil pentru a demonstra cat de mare este dragostea fata de Cristi Borcea si ca nu-si mai doreste ca niciun alt barbat sa se apropie de ea, Valentina Pelinel si-a tatuat numele lui chiar in zona intima. Desi nu a vorbit niciodata despre acest tatuaj, care este amplasat undeva in zona bikinilor, si pe care a avut grija sa-l ascunda atunci cand mergea la plaja, de curand, Valentina nu a mai avut incotro si l-a etalat in toata splendoarea lui, anunta Libertatea.

Fratele lui Michael Jackson divorteaza dupa ce l-a batut nevasta. Cantaretul Jermaine Jackson (61 de ani), unul dintre fratii megastarului Michael Jackson, trece prin momente grele. El divorteaza de sotia sa, Halima Rashid (46 de ani), dupa 12 ani de casnicie. Desi in cererea de separare se precizeaza ca au decis sa se desparta din cauza diferentelor ireconciliabile, in realitate, Jermaine e foarte suparat ca Halima l-a batut. Dupa ce s-au certat, ea l-a lovit cu toata puterea la picioare. In cele din urma, femeia a scapat de rigorile legii, fiindca a sustinut ca s-a aparat, scrie Click.

A dat-o pe spate pe Ghenea cu ”Metoda Pianul”! Madalina Ghenea a postat pe contul ei de Instagram un clip in care noul ei iubit, Matei Stratan, ii canta Sonata Lunii la pian. Mada, draga noastra, ti-am spune ca asa face Matei cu toate fetele, dar e chiar mai grav: asa fac si el SI TAICA-SU cu toate fetele! Cand ii dedica, in 1802, Sonata pentru Pian nr. 14 elevei sale Giulietta Guicciari, promitatorul Ludwig van Beethoven (un fel de Salam al vremurilor lui) nu s-ar fi gandit in veci ca aceeasi sonata va fi folosita, peste ani, de catre smecherii romani care vor sa si-o puna. Ei bine, aflati ca ”Sonata Lunii” (asa cum mai este cunocuta in popor) este piesa de agatat a barbatilor din familia Stratan. Ea i-a fost cantata de catre Matei Stratan Madalinei Ghenea la resedinta acestuia din Toscana, o vila ca din filmele lui Fellini, situata in mijlocul unei livezi de maslini, scrie CanCan.

Planurile secrete ale Monicai Gabor! Vine in tara pentru Irina, dar si ca sa-si vada ”nepotica”. Monica Gabor nu si-a mai vizitat fiica de ceva timp, reintalnirea dintre cele doua fiind programata pentru luna iulie.Ca-n fiecare vara, Monica Gabor va veni si anul acesta in Romania, de data aceasta dupa o pauza de luni bune, in care nu si-a mai vazut fiica. Ea urmeaza sa profite de decizia judecatoreasca ramasa definitiva, care-i da dreptul ca in vacanta sa stea mai mult timp doar cu fiica sa si va petrece astfel toata luna iulie, alaturi de Irina. Vizita Monicai va avea loc si de data aceasta in mare secret, in planurile sale intrand chiar o ”aterizare” direct din America, pe aeroportul ”Mihail Kogalniceanu”, din Constanta, anunta Libertatea.

Iulia Vantur il tine in sah pe Salman Khan! Adevarul despre relatia lor. De aproape cinci ani, Iulia Vantur are o relatie cu actorul indian Salma Khan, insa cei doi nu au vorbit niciodata deschis despre acest subiect. Asta pana recent cand starul de la Bollywood a facut o declaratie neasteptata: desi s-a speculat ca Iulia este cea care viseaza la martis, se pare ca lucrurile stau cu totul altfel. Prezentatoarea emisiunii “Ferma Vedetelor” de la Pro TV traieste de ceva timp in India, alaturi de barbatul care se spune ca-i este iubit. Iulia Vantur (35 de ani) nu a declarat niciodata ca ar forma un cuplu cu Salman Khan (50 de ani), insa faptul ca sunt mereu vazuti impreuna si ca se pozeaza pe proprietatile lui nu face decat sa confirme acest lucru. Dupa ce s-a zvonit ba ca ar fi casatoriti, ba ca ar face pasul pe 27 decembrie, de ziua actotului, Salman a facut o declaratie care ii va surprinde pe multi, relateaza Click.