Catalina Ponor a vorbit despre despartirea de Tommy Ramos: "Mi-au trebuit doua, trei zile ca sa-mi plang suferinta". Gimnasta Catalina Ponor (28 de ani), care va fi portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro (5-21 august), a acordat un interviu agentiei Agerpres, in care a vorbit inclusiv despre relatiile sale amoroase. Catalina Ponor a fost intrebata cum a trecut peste despartiri. "Inainte, mai greu. Erau iubiri adolescente. Peste ultima, e adevarat, am trecut un pic mai greu, dar mi-am revenit foarte repede numai pentru faptul ca eram in gimnastica si pentru ca trebuia sa fiu concentrata la ceea ce aveam de facut, sa nu ma lovesc, sa nu se intample ceva. Mi-au trebuit doua, trei zile ca sa-mi plang suferinta, dupa care mi-am revenit imediat, pentru ca aveam ceva de facut", a declarat gimnasta, referindu-se la despartirea de gimnastul portorican Tommy Ramos (29 de ani), despre care Libertatea a scris ca a parasit-o in primavara pentru o voleibalista sexy, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Carmen Harra a aruncat bomba. Care sunt vedetele despre care nu stiai ca vom deveni mame in 2016. Anul 2016 este fara nicio urma de indoiala anul vedetelor care raman insarcinate. Fanii Andreei Balan, Alinei Puscas, ai Biancai Dragusanu si nu numai asteapta cu sufletul la gura ca bebelusii acestora sa vina pe lume. Celebra Carmen Harra a facut dezvaluiri incendiare in cadrul unei emisiuni TV despre alte trei vedete care inca, asa cum spune ea, vor deveni mame, chiar daca nu au recunoscut, sau nu stiu acest lucru pana acum. "Este un an fertil, dar cu multe probleme. Este anul noua din punct de vedere astrologic. Femeile se pot trezi gravide fara sa isi doreasca. Andra o sa mai faca un copil. O sa mai aiba o fata. Andreea Mantea o sa mai faca un copil, Adelina Pestritu o sa devina si ea mama", a declarat aceasta. Carmen Harra are 61 de ani si a devenit faimoasa dupa ce a "prezis" mai multe intimitati ale vedetelor de peste Ocean, anuntaCancan.

Ilinca Vandici a trecut la al doilea fost iubit al cantaretei. Aduna ce arunca Anda Adam! In momentul in care Ilinca Vandici s-a cuplat cu fotbalistul Catalin Tira, unul dintre fostii iubiti ai Andei Adam, toata lumea a crezut ca este o coincidenta, mai ales ca Ilinca si Anda nu au o relatie de prietenie si nici anturaje comune. Totusi, cand Vandici a aparut de gat cu Andrei Neacsu, un tanar din palmaresul Andei, lumea a inceput sa vorbeasca. Se pare ca Ilinca Vandici aduna "restule" Andei Adam, dandu-si intalnire cu tineri, cu care cantareata s-a afisat imediat dupa despartirea de Victor Slav. Daca idila Andei cu Tira a fost mult mai mediatizata, tinand cont ca mama lui Catalin a facut un intreg tam-tam pe seama acestei relatii, afirmand in presa ca fiul ei nu are ce sa caute langa Anda, care este cu mult mai mare decat el, cea cu Andrei Neacsu a fost data uitarii. Sa ne reamintim totusi ca, imediat dupa despartirea de Slav, cantareata a inceput sa-si traiasca viata si sa iasa cu diversi don juani mondeni printre care si Andrei, un pusti cu 11 ani mai mic decat ea, informeazaLibertatea.

Crina Matei s-a incins la piscina cu iubitul tinerel. La anii ei, Crina Matei (44 de ani) a dovedit ca poate sa puna cu botul pe labe orice barbat. Ultima "victima": un tanar manechin de 23 de ani. Bogdan Zamfir este student si, de cateva luni, ii mananca din palma Crinutei. "Baiatul este tanar si-mi place si, daca vreau, eu pot sa-l duc la biserica imbracat la patru ace"- nu este un vers dintr-o melodie interpretata de Crina Matei, dar poate deveni realitate. Dupa cum ati vazut in pozele prezentate, in exclusivitate, de ziarul Click!, artista nu este singura pe Litoral - ar fi pacat pentru o femeie atat de frumoasa - ci a venit insotita de un barbat. Cel care se bucura sa-i tina companie nu este vreun burtos milionar, asa cum e la moda, ci un tanar chipes si studios. Are 23 de ani, se numeste Bogdan Zamfir, este student in ultimul an la SNSPA, iar in timpul liber este fotomodel pentru stylista Adina Buzatu: "Diferenta de varsta nu este un aspect. Ne este bine, el e un barbat educat si cu mult bun-simt. Ma alinta ", a spus Crina Matei, contactata de reporteriiClick.

N-ai zice ca a nascut doi copii. Giulia Anghelescu arata perfect in costum de baie. La un an si trei luni de cand a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei, Giulia Anghelescu arata chiar mai bine decat inainte de a ramane insarcinata. Chiar daca are acasa doi copii mici, Giulia Anghelescu are grija sa nu se neglijeze. Cantareata isi dedica cea mai mare parte din timp celor mici, dar nu uita sa mearga si la sala, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. Imbracata in costum de baie, Giulia arata perfect, iar cele doua sarcini nu au lasat deloc urme pe trupul ei, dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos, pe care ea a postat-o pe Facebook, anuntaLibertatea.