Cea mai tare diva din parcare! Cum s-a pozat Loredana Chivu in fata blocului.Pe o alee ingusta dintr-un cartier Bucurestean, intre blocuri gri, Loredana Chivu s-a simtit inspirata sa faca repede o sedinta foto. Nu mai conta ca nu se potriveste in peisajul mai putin luxos din fata blocului in care la inceputul acestui an a fost batuta si jefuita! ''Pacatoasa'' si-a tras o rochie sexy cu un decolteu care sa incante vecinii si taiata adanc pe o parte, ca sa compenseze cu lungimea necaracteristica pentru o tinuta a Loredanei. Loredana Chivu a ajuns celebra datorita formelor sale, iar recent si-a schimbat implanturile cu silicon pentru ca isi dorea sani si mai mari, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce sexy e Raluca Zenga in costum de baie! A facut furori la Ibiza cu trupul ei.Familia Zenga a petrecut o vacanta de viz la Ibiza si St. Tropez. Raluca Zenga si fetita ei, Samira, au fost foarte incantate sa-si etaleze toata colectia de costume de baie. Mamica a fost cea care a facut furori pe plaja. Raluca Zenga are o silueta impecabila. Blondina pare scoasa din reviste si nu se sfieste sa-si etaleze trupul in costume de baie minuscule. Familia Zenga a profitat de timpul petrecut impreuna pentru a se relexa, a face plaja si a manca delicatesele din St. Tropez, relateaza ziarulring.ro, citat deClick.

Desi este insarcinata, Jojo nu ezita sa se pozeze in costum de baie! Uite cat de bine arata.Jojo se afla printre vedetele care urmeaza sa devina mamica anul acesta. Vedeta si iubitul sau, Paul Ipate, sunt foarte bucurosi si abia asteapta sa vina pe lume micuta lor. Actrita nu se afla la prima sarcina, mai are un baietel din prima casatorie. Jojo nu ezita sa se pozeze in costum de baie, vedeta a postat recent o fotografie pe contul ei de Facebook, in care poarta un costum dintr-o singura piesa, unde burtica aproape ca nu se vede. ''Zanuta se misca din ce in ce mai mult! Am inceput sa ii pun muzica si se pare ca ii place. Voi ce le-ati pus copiilor vostri cand erau in burtica? O sa scriu in curand un articol despre asta inspirata de ideile voastre. Zi frumoasa si norocoasa!'', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, potrivitCancan.

Pericolul verii? Sa nimeresti pe plaja cu Alessandra Ambrosio.Turistii care erau zilele trecute pe Plaja Ipanema din Rio de Janeiro au simtit brusc cum creste le temperatura. Motivul? Alessandra Ambrosio s-a apucat sa isi faca exercitiile de yoga. Alessandra Ambrosio a sosit foarte degajata pe plaja, doar in sutienul costumului de baie si in pantaloni scurti si a inceput sa exerseze cateva miscari de yoga. In acest timp, toata lumea de pe plaja a atintit ochii asupra ei, anuntaLibertatea.

Roxana Nemes, super sexy la plaja. Isi bronzeaza sanii in Insulele Bermude.Despre silueta ei s-au spus vrute si nevrute. S-a ingrasat si a slabit apoi peste 10 kilograme, iar acum Roxana Nemes face furori si prin strainatate, nu numai pe litoralul romanesc. Blondina se afla alaturi de iubitul ei, Calin Hagima, in Insulele Bermude. A asteptat cu nerabdare vara, dar a avut pentru ce sa astepte. Cantareata si Calin au plecat in croaziera in Insulele Bermude, prilej cu care vedeta si-a afisat trupul de sirena pe plajele cu nisip fin si apa cristalina. In mai multe costume de baie, care mai de care mai colorate, sanii Roxanei au fost vedetele, informeazaClick.