Oana Lis: "M-as apuca de videochat, dar nu incap in camera!". De cand are probleme cu alcoolul, Oana Lis a pierdut si lupta cu kilogramele. Ca sa uite de bautura, sotia fostului edil a fost sfatuita sa-si gaseasca un loc de munca si a incercat sa vada ce i se potriveste. Primul pas a fost sa se opreasca la shaorma. Oana Lis a ajuns la nutritionist. Ingrijorata ca medicii i-au spus ca ar putea avea in viitor probleme cardiace, sotia fostului primar general a incercat sa slabeasca, far nu se poate abtine de la mancare. Blonda a marturisit ca ar vrea sa-si deschida un restaurant de tip fast-food unde sa vanda shaorma, noteazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Jessica Alba, in pijama pe aeroport. Actrita Jessica Alba nu se ingrijoreaza prea mult cand vine vorba despre tinutele sale. Vedeta a aparut pe aeroportul LAX din Los Angeles, imbracata in pijama. Cu siguranta, ea a vrut sa fie imbracata cand mai confortabil in timpul zborului. Incaltata cu pantofi sport, Jessica Alba a avut o tinuta extrem de relaxata. Fotografiata la sosirea pe aeroport, vedeta a fost foarte senina, semn ca zborul ei a fost unul lin, relateazaLibertatea.

Lidia Buble a marturisit! "Pur si simplu, m-am indragostit de...". Relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion pare sa fie una din ce in ce mai puternica, iar de acest lucru da dovada si faptul ca cei doi se gandesc deja la urmatorul capitol cat se poate de serios din povestea lor de dragoste. Dincolo de talentul ei incontestabil, un alt motiv pentru care fanii o adora pe Lidia este felul acesteia de a comunica cu ei, fie live, fie prin intermediul retelelor sociale. Astfel, cantareata nu se sfieste sa le arate acestora momente din viata ei sau sa le faca adesea marturisiri, scrieCancan.

"Nu o vreau langa mine nici pe patul de moarte!". Tatal Gabrielei Cristea e nemilos. Si-au spus cuvinte grele, s-au acuzat reciproc, si-au dezbinat familia. Cine ar fi crezut insa ca Gabriela Cristea va face prima pasul catre impacarea cu bietul ei tata, grav bolnav? Vestea ca vedetei de la Kanal D i s-a imuiat inima nu l-a dat insa pe spate pe Eugeniu Cristea, care ne-a spus ca nu o vrea langa el nici cand va fi pe patul de moarte. De mai bine de doua decenii domneste scandalul in familia lor, iar de mai bine de sase ani se rafuiesc si in mod public, prin intermediul presei. Certurile dintre Gabriela Cristea (41 de ani) si tatal ei, Eugeniu Cristea (65 de ani), au culminat in iunie 2010, cand mama vedetei de la Kanal D s-a stins, iar Gabriela nu a venit sa o conduca pe ultimul drum, arataClick.

Pepe a dat lovitura cu "Tortura". Scenele interzise cu Roxana Vancea ii aduc bani frumosi. Pepe a dat lovitura cu "Tortura". Artistul are week-endurile pline cu concerte, iar publicul ii cere peste tot sa cante "piesa interzisa". Cel mai recent videoclip al lui Pepe, "Tortura" a starnit un val de controverse din cauza scenelor sexy, a caror protagonista este nimeni alta decat Roxana Vancea. Piesa a fost pentru cateva zile interzisa pe youtube din cauza scenelor considerate imorale, in care fosta asistenta tv si cea mai buna prietena a ei, Iulia au intrat goale sub dus si au dus pasiunea la cote extreme, informeazaLibertatea.