Petre Roman a ignorat cu desavarsire invitatia Mioarei Roman la lansarea cartii despre viata lor. Refuza orice contact cu fosta familie. Mioara Roman isi vede astazi visul implinit, ea lansand, in sfarsit, manuscrisul "Pretul libertatii. Insemnari despre revolutia mea" la targul Gaudeamus. Desi cartea il vizeaza si pe fostul sot, Petre Roman a ramas imun la invitatia lansata prin intermediul fiicei lui, Oana, la eveniment. La aproape 10 ani de la divortul sotilor Roman, tacerea dintre ei continua. Si asta dupa ce la doar cateva luni de la despartirea oficiala din 2007, Petre Roman si-ar fi dorit sa revina acasa, insa decizia Mioarei a fost, se pare, de neclintit. Abia la 2 ani de la divort, fostul premier s-a casatorit cu Silvia Chifiriuc, femeia pentru care plecase de acasa in 2007, renuntand astfel la familia pe care o avea, chiar daca Mioara a fost cea care a depus actele de divort. De atunci, practic nu a mai existat niciun fel de comunicare intre el si Mioara Roman, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Detaliul care anunta a treia nunta pentru Cristi Borcea! A cerut-o in casatorie pe Valentina cu putin inainte sa divorteze de Alina.Saptamana trecuta a adus o veste-bomba pentru Valentina Pelinel: Cristi Borcea, tatal baietelului ei, a semnat actele de divort cu Alina Vidican si a devenit un barbat liber. Borcea si fosta lui sotie au depus actele la inceputul lunii august, dupa care blonda a plecat in America, la Miami, sperand ca fostul actionar dinamovist se va razgandi. Initial, Vidican era hotarata sa lupte pentru casnicia cu Cristi Borcea si spunea, cu ochii in lacrimi, ca ea nu are de gand sa divorteze: "Voi lupta pentru casnicia mea pentru ca nu am sot de lasat". Vidican a revenit in tara vinerea trecuta, acceptand propunerea fostului dinamovist de a semna actele de divort. Se pare ca Borcea nu a ridicat nicio pretentie in privinta custdiei celor doi copii pe care ii are impreuna cu Alina, asa ca minorii vor ramane in grija ei, cu precizarea ca barbatul i-a lasat fostei sale sotii o adevarata avere. Surse din anturajul Valentinei Pelinel sustin ca blondina este in culmea fericirii fiindca Borcea a reusit in sfarsit sa divorteze de Alina, relateaza Can Can.

Loredana Groza: "Erau zile in care traiam cu un leu pe zi si-mi luam 4 chifle". E diva suprema a muzicii pop autohtone, talentata, excentrica si cameleonica. Azi umple Sala Palatului doua zile la rand, e jurat la "Vocea Romaniei" si cere 15.000 de euro pentru un concert. Dar pana sa ajunga sa intoarca banii cu lopata, Loredana Groza a stiut ce sunt lipsurile si chiar traia cu un leu pe zi. Solista a asternut aceste amintiri in scris, in cartea "Sentimente", care se va lansa pe 26 noiembrie. Pe Loredana Groza (46 de ani) o stiu si bunicii, si parintii, si copiii, iar asta pentru ca, in trei decenii de cariera, solista a fost mereu in prim-plan, in topuri si pe micul ecran. Ce nu se stie insa e faptul ca artista a pornit de foarte jos, cand avea ca atuuri doar talentul ei urias, nicidecum averi de la mami si tati. In cartea "Sentimente", pe care o va lansa sambata viitoare, dupa concertul pe care-l va sustine la Sala Palatului, Lori vorbeste despre inceputurile grele din cariera, anunta Click.

A facut pasul cel mare. Ricky Martin i-a cerut mana iubitului. Ricky Martin, cantaretul latino-pop care a incantat miloane de fani cu muzica lui, a facut pasul cel mare. S-a logodit cu un artist suedez de origine araba. Ricky Martin, in varsta de 44 de ani, si-a anuntat logodna in timpul emisiunii The Ellen Degeneres Show, cu iubitul sau Jwan Yousef (32 de ani), un artist suedez, de origine araba. Cei doi si-au oficializat relatia la inceputul acestui an, dar angajamentul este o premiera pentru artistul din Puerto Rico, care si-a recunoscut de sase ani orientarea sexuala. "Da, ne-am logodit. Eu l-am cerut in casatorie. Am fost cu adevarat emotionat. M-am asezat in genunchi si am scos nu o cutie, ci o punga mica din catifea si in loc sa il intreb daca vrea sa se casatoreasca cu mine, i-am spus: Ti-am adus ceva! Vreau sa-mi petrec viata alaturi de tine. Iar el mi-a zis: Care era intrebarea?. Vrei sa te casatoresti cu mine? Si asta a fost tot. A fost foarte frumos. El a spus Da!", a spus Ricky Martin in emisiunea TV, citat de Evz Monden.

Liviu Varciu isi musca partenerii de filmari ca un caine. Ca sa nu fie banal, a devenit "canibal". Ce legatura nestiuta poate fi intre Liviu Varciu si fotbalistul Luis Suarez, poreclit "Canibalul"? Aparent, nici una. Atras, probabil, de celebritatea "varfului" Barcelonei, al nostru a lansat o gluma nesarata printre colegii de la "Poftiti la munca!": ii musca si rade cu gura pana la urechi. Fire populara, Varciu incearca sa fie mereu in mijlocul atentiei generale motiv pentru care face orice ca sa iasa in evidenta. In topul celor mai noi glume ale sale este acum "muscatura lui Surez", un atac rapid de care nu scapa nimeni dintre cei aflati in preajma sa. La inceput, colegii de platou si chiar unele dintre vedetele invitate la emisune care i-au cazut victima au crezut ca e ceva de moment, o joaca ceva mai copilaroasa de care Liviu se va plictisi si la care va renunta rapid, scrie Libertatea.