Shakira si Pique s-ar fi despartit dupa 7 ani de relatie. Shakira (40 ani) si fotbalistul Gerard Pique (30 ani) s-ar fi despartit. Dupa o relatie de 7 ani si 2 copii - Milan (4 ani) si Sasha (2 ani) - presa spaniola speculeaza ca s-ar fi despartit recent, din cauza faptului ca petrec din ce in ce mai putin timp impreuna, potrivit Unica.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

El este barbatul pe care l-a ascuns pana acum... Teo Trandafir, cina intima cu frumuselul, la un chinezesc. Simpatica prezentatoare Teo Trandafir da semne clare ca iubeste din nou! Dupa un mariaj scurt, finalizat in urma cu cinci ani, Teo pare sa faca din nou pasi spre altar alaturi de noul barbat din viata ei. Noua poveste de dragoste a fost confirmata chiar de Teo. Continuarea in Cancan.

Gabriela Cristea a intrat in concediu prenatal. Si-a luat la revedere in lacrimi. Sambata, 16 septembrie,Gabriela Cristea si-a luat ramas bun de la telespectatorii "Te vreau langa mine", emisiune pe care a prezentat-o la Kanal D. Vedeta a intrat in concediu de maternitate, urmand sa devina mamica peste putin timp. Gabriela Cristea va avea o fetita, pentru care s-a gandit deja la nume, scrie Libertatea.

Imaginile care o dau de gol. Zavo e insarcinata? Viata Oanei Zavoranu s-a schimbat total. A investit averea mostenita intr-o clinica, si-a indreptat fata catre Dumnezeu, isi iubeste sotul si... in ultima vreme da semne ca ar fi si insarcinata. In postarile de pe contul ei de socializare, Oana mentioneaza tot mai des cuvantul "copil", potrivit Cancan.

Cum se reface Maria Constantin dupa divortul de Marcel Toader. Parca a inflorit. Femeie singura si cu actele de divort pregatite, Maria Constantin are de ales intre a plange in perna sau a se bucura in continuare de viata. A decis sa mearga pe a doua varianta, chiar daca barbatul pe care l-a iubit, Marcel Toader, ii distruge reputatia la TV. In weekend, blondina s-a relaxat la shopping, aflam din Click.