Dupa o serie de momente dificile, Mariah Carey nu si-a revenit inca in totalitate. Faimoasa cantareata incearca sa atraga atentia cu orice pret si a apelat l-a armamentul din dotare, renuntand la sutien. Diva cu o voce inconfundabila a fost fotografiata in bikini pe o plaja din Caraibe, incercand sa-si acopere goliciunea bustului cu o revista.

Senzational, dar tindem sa credem ca acest instantaneu a fost de fapt regizat si asta din cateva motive: nu exista decat o singura poza care circula pe Internet si este destul de greu de crezut ca un fotograf care reuseste sa ajunga atat de aproape de ea, se rezuma sa pozeze doar o data. Pe langa acest lucru, imaginea o avantajeaza perfect pe diva.

Ea a reusit sa-si acopere la fix sanii si nu se vede decat ceea ce si-ar fi dorit ea sa se vada. Nici prea mult, nici prea putin. Mariah ar trebui sa spere ca paparazzo-ul sa nu fi facut decat aceasta fotografie, iar Gigi si Fifi, asa cum si-a botezat artista sanii, sa ramana in continuare un tabu pentru intreaga lume.

Atac