Ce spune Andreea Mantea despre o posibilă relație cu Victor Slav.Cum Bianca Drăgușanu și-a refăcut rapid viața alături de Tristan Tate, admiratorii lui Victor s-au gândit că nici acesta nu s-a lăsat mai prejos. Bianca l-a și încurajat pe Victor, în cadrul unei emisiuni, să-și caute fericirea alături de o altă femeie. Imediat au apărut și speculațiile potrivit cărora Victor Slav și Andreea Mantea, colega lui de la Wowbiz, ar forma un cuplu. Având în vedere că Andreea este la rândul ei singură, de ceva timp, în urma despărțirii de Cristi Mitrea, alături de care are și un băiețel, pe David, admiratorii celor doi s-au gândit că s-ar fi putut înfiripa ceva între cei doi colegi de platou. Prezentatoarea TV a dat lămurit totuși situația, chiar în direct, în emisiunea pe care o moderează alături de Victor, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra s-a tuns scurt.Andra a simțit nevoia de o schimbare și a îndrăznit să o facă chiar înainte de urca pe scenă, să cânte alături celebrul Maluma. Vedeta, în vârstă de 31 de ani recunoaște că și-a dorit de foarte mult timp să aibă părul mai scurt. ‘’Mereu mi-am imaginat ca dupa ce voi avea copii, o sa imi scurtez parul pana la umeri si o sa fac o schimbare radicala de look, dar acum acest vis al meu chiar s-a indeplinit. E chiar inainte de concertul de maine, la care voi canta cu Maluma, la Romexpo, si sper sa imi surprind fanii intr-un mod placut’’, a mărturisit Andra, potrivit andraonline.ro, relateazăCancan.

Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă?Răzvan Botezatu, unul dintre prezentatorii emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, a afirmat, la show-ul respectiv, că Bianca drăgușanu s-ar pregăti de nuntă și că ar fi dat deja o petrecere a burlăcițelor. Răzvan Botezatu este unul dintre prietenii apropiați ai Biancă Drăgușanu. „Seara fetelor. Vreau să număr persoanele care au participat la petrecerea burlăcițelor, am putea spune? Că Bianca a spus că oricum se pregătește de nuntă. Probabil a stat foarte mult timp cuminte, a stat acasă. Și dacă Bianca se pregătește de nuntă, a dat deja petrecerea burlăcițelor”, a afirmat Răzvan Botezatu, citat deLibertatea.

Cea mai obraznică imagine cu Andreea Bănică. S-a pozat cu sfârcurile la vedere.Andreea Bănică a îndrăznit să publice o fotografie foarte deocheată pe rețelele de socializare. Nu a ținut cont că imaginea va deveni imediat virală deoarece a arătat în fotografie mai mult decât ar fi trebuit. S-a pozat într-un decolteu aproape total. Artista s-a fotografiat pe Instagram în lenjerie intimă însă și-a lăsat la vedere sfârcurile. Andreea Bănică nu a ținut cont de părerile altora și a făcut publică imaginea. Vedeta a ales să nu se machieze și să arate oamenilor că este naturală. Prietenii virtuali i-au transmis că este doarte frumoasă și foarte sexy, iar acest lucru sigur o face fericită pe artistă, potrivitClick.

Daniel Pilon a murit. Celebrul actor din "Dallas" avea 77 de ani.Celebrul actor Daniel Pilon a murit. Canadianul, cu o bogată carieră de peste 50 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul„ Dallas”. El a jucat rolul lui Naldo Marchetta, un baron al petrolului asemănător ca şi caracter lui JR Ewing, soţul lui Jane Wade, prima dragoste adevărată a lui Bobby Ewing. De asemenea, el a fost de două ori avut în vedere pentru a juca rolul lui James Bond, în 1968 şi în 1984. Daniel Pilon a murit la vârsta de 77 de ani, după o lungă suferință, a anunțat familia lui. Înmormântarea actorului va fi privată. Familia lui Daniel Pilon a dezvăluit că actorul a murit după o lungă suferință, potrivit The Star, aratăCancan.