O campioană mondială la gimnastică aerobică și un multiplu campion la kempo, concurenți în sezonul 2 la Exatlon. Cristina Nedelcu și Yamato Zaharia sunt alte două nume care vor face parte din echipa Faimoșilor de la concursul Exatlon România, sezonul al doilea, show transmis de postul de televiziune Kanal D. Este vorba despe Cristina Nedelcu, campioană mondială la gimnastică aerobică, și Yamato Zaharia, multiplu campion la kempo. Cei doi se alătură astfel lui Lili Sandu și Whats UP, campioanei olimpice la gimnastică Silvia Stroescu și lui Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo, ei fiind până acum componenți ai echipei Faimoșilor, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică. Care arată mai bine? Aflată în concediu în sudul franței, Brigitte Macron (65 de ani) a mers la plajă zilele trecute cu fiica ei mai mică, Typhaine (34 de ani). Fotografii le-au surprins pe amândouă în ținute lejere, care le lăsau picioarele cu totul la vedere. Brigitte Macron se relaxează zilele acestea la reședința de vară oficială a președinților Franței, fortăreața medievală Fort de Bregancon, în sudul Franței, potrivit Click.

“Regii distracțiilor” au făcut ravagii: Au cerut să le fie aduse la masă 200 de sticle de șampanie cu macaraua! Cu puțin timp înainte de mega-showul pe care l-a susținut moștenitoarea imperiului Hilton în NUBA, o brigadă calificată de străini ce au ales să petreacă pe litoralul românesc a făcut o mega-aroganță. Mai exact, afaceriștii străini, ce sunt cunoscuți drept ”Regii distracțiilor” și asta pentru că majoritatea dețin cluburi de renume din străinătate și sunt renumiți pentru petrecerile exclusiviste pe care le organizează, au comandat o piramidă de 200 de sticle de șampanii pe care organizatorii au adus-o la masa acestora cu ajutorul unei macarale, potrivit Cancan.

Ozana Barabancea: dieta şi alimentele la care a renunţat. Ozana a luat o decizie radicală, a exclus fructele şi legumele din meniul zilnic. „Mănânc orice, dar doar de trei ori pe zi. Beau multe lichide. Am renunţat la crudităţi pentru moment, ca să nu îmi fermenteze în stomac. Nu ştiu cât va dura această decizie. Am exclus fructele şi legumele crude. Rar mănânc salată de sfeclă cu hrean, dar dimineţa mănânc avocado cu condimente. În rest, carne de viţel la grătar, chiar şi prăjituri, dar beau foarte multă apă”, mărturiseşte jurata de la Te cunosc de undeva pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Cum a ajuns Iulia Vântur să prezinte Cerbul de Aur. Secrete de culise. Fermecătoarea blondină şi-a luat liber de la proiectele din India, pentru a prezenta “Cerbul de Aur” în România, la Braşov, festival care se desfăşoară în perioada 29 august-2 septembrie. Surpriza este că s-ar putea să nu vină singură, ci cu iubitul ei, Salman Khan, actorul indian cu o avere estimată la 260 de milioane de dolari. Şi, chiar dacă venirea lui Salman este plauzibilă, Iulia ne-a spus că echipa ei din India nu o va însoţi aici, potrivit Click.