Cum o cheamă, de fapt, pe Irina Rimes în buletin. Irina Rimes, în vârstă de 27 de ani, este originară din Republica Moldova, iar când a sosit în România avea doar un bagaj plin cu vise, speranțe și iluzii, neașteptându-se nicio clipă să aibă un asemenea succes pe piața muzicală autohtonă. Irina Rimes a făcut o dezvăluire interesantă despre numele său cu această ocazie. Artista a spus că în buletin numele de familie este scris cu diacritice, prin urmare nu o cheamă Rimes, așa cum o știe o țară întreagă, ci Rîmeș: „În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa.”, a mărturisit ea, potrivit Unica.

vedeteFoto: Colaj foto

Rona Hartner se căsătorește! Cine este viitorul ei soț: «Ne-a unit muzica». Rona Hartner a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că urmează să îmbrace în curând rochia de mireasă. Vedeta a vorbit despre relația cu partenerul ei de viață, cel care urmează să-i devină soț și a anunțat și când va avea loc fericitul eveniment. După o căsnicie eșuată și o viață presărată multe provocări, Rona Harter a găsit din nou dragostea! Întâlnirea cu actualul său partener de viață a pus capăt celor zece ani se singurătate, iar vedeta a dezvăluit chiar că este pregătită să facă pasul cel mare, scrie Click.

Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose! Artista a spus tot despre Cătălin: “E varianta mea masculină”. Feli este cea mai proaspătă mămică din showbiz, experimentând cele mai frumoase momente din viața unei femei. Deși nu se știu prea multe despre tatăl fetiței sale, Feli a povestit cum s-au cunoscut, ea cânta la o nuntă, el era invitat şi nici nu o ştia pe vedetă pentru că era stabilit de trei ani în străinătate. După câteva luni la distanță, s-a întors în țară, iar vedeta a rămas însărcinată. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu„, povestea ea în urmă cu ceva timp. „E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă‘, a povestit artista potrivit Cancan.

Rihanna, poze incendiare pentru noua sa colecție de lenjerie intimă. Rihanna și-a promovat noua colecție de lenjerie intimă pentru brandul său Fenty, iar modelul folosit la cea mai nouă ședință foto este chiar ea. Pentru mai multă autenticitate și un plus de senzualitate, artista a pozat topless. Ea a postat pe Instagram o fotografie de la ședința special pregătită pentru lansarea noii sale colecții, Savage. Alături de imagine, Rihanna a scris: „Devenim obraznice, nu drăguțe în acest sezon”, potrivit Unica.

Oana Roman își caută asistent personal. Ce criterii trebuie să îndeplinești. Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, unde le-a mărturisit fanilor ce decizie a luat. Persoanele care vor să devină asistent personal al Oanei Roman trebuie să îndeplinească mai multe criterii, iar soția lui Marius Elisei le-a spus tuturor care sunt acelea. „Caut asistentă care să vrea să facă un stagiu, să înveţe, să cunoască lume frumoasă, să mă însoţească la evenimente şi pe platourile tv şi care să mă ajute cu postări pe Instagram, poze şi filmuleţe„, a scris Oana Roman pe Instagram, potrivit Libertatea.