Lucian Bute a devenit tatic. Vesti bune pentru sportivul care locuieste in Canada alaturi de familia sa care s-a marit de luni cu inca un membru. Lucian Bute a devenit tatic din nou, pe 10 noiembrie 2018. Sotia lui, Elena, a nascut un baietel frumos si sanatos. Bebelusul s-a nascut cu greutatea de 4,51 kilograme. Anuntul venirii micutului pe lume a fost facut de Lucian Bute pe contul sau de socializare, scrie Ciao.ro.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Fostul soț al Elenei Băsescu s-a despărțit de iubită. După aproape doi ani de relație, Maria Grigoriu și Bogdan Ionescu (alias Syda) se pare că au pornit pe drumuri separate. Fotomodelul a șters toate pozele cu iubitul ei, motivul acestei rupturi fiind știute doar de către ei doi momentan. Dacă Maria Grigoriu a decis să şteargă pozele în care era împreună cu iubitul ei, Bogdan Ionescu şi-a făcut contul privat, cu toate că acesta era public înainte. Deşi nu se ştie încă exact, dacă ar fi să ne luăm după activitatea lor din mediul online, este posibil ca Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu să nu mai formeze un cuplu, relatează OK! Magazine, potrivit Cancan.ro.

Cabral, ipostază emoționantă alături de fiica lui nou născută. Cabral este un părinte foarte fericit. El a devenit recent tată pentru a doua oară, după ce Andreea Ibacka i-a dăruit, în urmă cu doar câteva zile, o fetiță perfect sănătoasă. Cabral s-a fotografiat alături de fiica lui în brațe, arătând că este foarte emoționat. Cu zâmbetul pe buze, el a și poreclit-o pe fiica lui, având în vedere că nu i-a dezvăluit încă numele, scrie Libertatea.

Meghan Markle și Prințul Harry nu își vor petrece dimineața de Crăciun împreună. Ducele și ducesa de Sussex se vor trezi împruenă la locuința reginei din Sandringham în dimineața de Crăciun, însă nu vor petrece împreună primele ore ale zilei. Deși acesta va fi primul Crăciun în calitate de soț și soție pentru Prințul Harry și Meghan Markle, cei doi își vor petrece dimineața separat, potrivit The Mirror. Cei doi se vor trezi împreună la Sandringham, locuința privată a Reginei Elisabeta a II-a din Norfolk în ziua de Crăciun. Dar surse regale au declarat că femeile vor rămâne în dormitoarele lor pentru micul dejun, departe de bărbați, scrie Unica.

Tyla Carr de la Insula Iubirii a nascut. Vedeta reality show-ului si iubitul ei, Ross, sunt in al noualea cer dupa ce au intampinat pe lume primul lor copil. Tyla Carr de la Insula Iubirii a nascut! O sursa din anturajul celor doi a facut anuntul pentru The Sun. „Mamica si bebelusul sunt bine. Tyla este in al noualea cer de fericire”, a marturisit un apropiat al celor doi proaspat parinti. Pana in prezent, vedeta nu a divulgat sexul copilului, dar nici ce nume ii vor pune. Cu toate astea, Tyla le-a marturisit fanilor ca atat ea, cat si iubitul Ross, sunt incantati ca devin parinti. Cei doi au asteptat 9 luni sa isi stranga bebelusul in brate, scrie Ciao.ro.